Galaxy S3 i9300 efeXTREME Lite-ROM v5.1 [4.3] S5 Temalı-Stabil-Hızlı-Mükemmel-(18.08.2014)

Sponsorlu Bağlantılar

Sk.Safak

Üye
hayır hiçbir ayar değiştirmene gerek yok kendi kullanımına göre ayarlarını yapacaksın. v2.0 nin şarjı v3.1 den daha iyi hemde. tamamen kullanım kaynaklıdır şarjın. ve hemen iyi değil deme 4-5 gün sonra falan rom tam oturuyor ilk günlerde şarjın düzensizliği gayet normal.
eyvallah teşekkür ederim. denemeye devam :)

by.atalay

by.atalay

Üye
yok hocam olmaz otadaki guncelleme takvim gorunumu ve akilli kaydirma icin guncelleme bir sikinri olmaz yapabilirsin

Kardeş otadaki guncelleme download yaptim daha sonra iki seçenek çıktı Wipe data ve Wipe cache diye bende sadece Wipe cache isaretledim install dedim tel recorvy menüye benzer bi menü geldi sonra reboot dedim bi değişiklik olmadi bu otadaki guncellemeyi tam olarak nasil yapcaz dostum ?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş otadaki guncelleme download yaptim daha sonra iki seçenek çıktı Wipe data ve Wipe cache diye bende sadece Wipe cache isaretledim install dedim tel recorvy menüye benzer bi menü geldi sonra reboot dedim bi değişiklik olmadi bu otadaki guncellemeyi tam olarak nasil yapcaz dostum ?

degisiklik sadece takvimde ve akilli kaydirma.icin herhangi baska degisiklik yok zaten sadece s planlayici ve smart scrool icin

morki05

morki05

Üye
Serdar hocam takvimi deki notları ana ekranda gösteren bir uygulama varmı note 3 teki gibi

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Serdar hocam takvimi deki notları ana ekranda gösteren bir uygulama varmı note 3 teki gibi
o konuda hic bilgim yok malesef hocamArkadaşlar efeXTREME Lite-ROM v4.0 konuya eklendi.

• Beğen
Tepkiler: morki05

mr_luci

Üye
Serdar kardeşim bunu yeni yükledim daha :) ne etcez şimdi ;)

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Serdar kardeşim bunu yeni yükledim daha :) ne etcez şimdi ;)
Geçmek yada geçmemek sana kalmış :D ben hemen anında yükledim güzel bence yinede tabi sen bilirsin zahmet çekmek istemiyorsan biraz kullan sonra geç istersen hemen geç :D

Sk.Safak

Üye
serdar kardeş peki 3.0 da yaptığımız gibi oynamamız gereken bir şey ile karşılaştın mı kamera sesi cihaz ses düzeyi açılmayan uygulama vb. bir şey var mı

ss06

ss06

Üye
Arkadaslar oncelikle iyi gunler kullanan arkadaslara soruyorum romu yrni yukledim ve temazsiz kontrol akilli duraklatma falan sizde calisiyormu ben bi turlu calistiramadim adamlar koymus ama aktif oluyor ama islev yok sixlerdede durum aynimidir

Sk.Safak

Üye
Arkadaslar oncelikle iyi gunler kullanan arkadaslara soruyorum romu yrni yukledim ve temazsiz kontrol akilli duraklatma falan sizde calisiyormu ben bi turlu calistiramadim adamlar koymus ama aktif oluyor ama islev yok sixlerdede durum aynimidir
daha yüklemedim yedek almaya çalışıyorum hala :) ama söylediklerinin çalışması için cihazın yazılımsal değil donanımsal desteklemesi gerekiyor. o sensörler olmadığı için desteklemez s3. sanırım görüntü olarak duruyor sadece.

mr_luci

Üye
indirmeye başladım. Buna geçeyim ;)

mr_luci

Üye
Bu arada ram durumu nasıl :)

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Bu arada ram durumu nasıl :)
Arkadaşlar zaman geçtikce ram kullanımı oturuyor rahatlıyor. bizim halkımızda bu var telefonda donma takılma olmadığı sürece ram kullanımına takmayın sıkıntı değil. içiniz rahat olsun ram konusunda

• Beğen
Tepkiler: Kontrol

Sk.Safak

Üye
yükleyen arkadaşlara soruyorum.
cihaz kapasiteniz doğru mu yoksa olduğundan az mı gözüküyor?
benim cihaz 16gb kapasiteli ama yüklemeden sonra cihaz 12gb olarak gördü.

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
yükleyen arkadaşlara soruyorum.
cihaz kapasiteniz doğru mu yoksa olduğundan az mı gözüküyor?
benim cihaz 16gb kapasiteli ama yüklemeden sonra cihaz 12gb olarak gördü.
bende 16 gb görünüyor sıkıntı yok.

by.atalay

by.atalay

Üye
V4.1 yükleyen arkadaşlar extra bi özellik eklenmiş mi bu sürümde değişen neler var ilk görüşte ?

Sk.Safak

Üye
yükleyen arkadaşlar cihazın sistem dosyalarının cihaz belleğinde ne kadar yer kapladığını paylaşabilir mi

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
yükleyen arkadaşlar cihazın sistem dosyalarının cihaz belleğinde ne kadar yer kapladığını paylaşabilir mi
bende 4.65 gb sistem belleği-kullanılabilir alan 10.71 gb
V4.1 yükleyen arkadaşlar extra bi özellik eklenmiş mi bu sürümde değişen neler var ilk görüşte ?

ilk izlenime göre şarjı güzel gibi. yukarıdaki resimde görüldüğü üzere bildirim paneline 2g-3g geçiş butonu reboot butonu ve ram temizleme butonu eklenmiş. ve menüye batarya tasarrufu eklenmiş energy saver diye.

• Beğen
Tepkiler: morki05 ve by.atalay

ofurkan

Üye
Hocam 4.1 ota guncelleme dosyasini buraya atabilme olanagimiz var mi elimin altinda wifi agi yokta.

Sk.Safak

Üye
evet arkadaşlar tamamdır sıkıntısız bir şekilde yükledim sonunda 4.1'e de güncelledim. kamera sorununu anlatıldığı üzere çözdüm. sonrasında yüklü olmayan widgetleri de yükledim. hatta 190mb lık dosyadan cwm yolu ile bir iki program ve tema da yükledim. kamera deklanşör sesi sorunu düzeltilmiş bu sebeple bir düzeltmeye gerek kalmadı. 2.0 ve 3.0 daki kadar romun sesi yüksek gelmedi bana bu yüzden onu da değiştirmedim. şarjı güzel gidiyor sıkıntısı yok pek. ram konusu da bir kasıntı yaratmadı. aklımdayken sfinder kısayolu kaldırılmış. ayrıca serdar arkadaşa katılıyorum v2.0 ve 3.0 da da bir kaç açıp kapatma ve bir kaç gün sonrasında cihaz daha çok oturuyor. kullanacaklar rahatlıkla kullanabilirler. emeği geçenlere teşekkürler..

• Beğen
Tepkiler: serdar431