ben ilk defa cihazımı bugün rootladım ve rom yükledim. ilk denememdi yani. cihazım s3 ve 4.3 yüklü. bu romlardan 2.0 ı bugün beş kez 3.0 ıda iki kez yükledim. her söyleneni de sırası ile yaptım. kolay ve rahatlıkla yaptım. rahat bir şekilde yüklendi ve şu anda 2.0 ı tercih ettim ve onu kullanıyorum. sadece bir kaç sorum var. mesela quick connect var bildirim panelinde. onu nasıl aktifleştiricem bulamadım. birde iki tane tema var içerisinde yüklü ikisi de bana birbirinin aynı geldi neden iki farklı tema gibi göstermişler anlamadım. ayrıca internet ile alakalı yavaşlık yada takılma sorununu yaşamadım. kamera ses sorununu denildiği şekli ile çözdüm. sesi normal seviyesine getirdim. şimdilik başkaca bir diyeceğim yok. emeği geçenlere teşekkürler.
rica ederim kardesim gule gule kullanEline emeğine sağlık kardeşim. Guzel rom. Emek vermişsin çok teşekkürler
evet QS-I9300-KK romun alt yapisi ile gelistiriyorV4 geliyor hepimize hayirli olsun kit kat yazmis
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
evet QS-I9300-KK romun alt yapisi ile gelistiriyor
hem efextreme kitkat rom hazirliyor
hemde efextreme 4.3 v4.0
yani 2 rom yapiyor biri kitkat biri jellybean
otadaki guncelleme 3.1 icin takvim ve akilli kaydirma icin.Arkadaslar otadan güncelleme var nedir acaba ayrıntısı v4 mü
dostum öncelikle efs yedegini al klon imei ise. isini garantiye al ondan sonra ne istersen yukleriz. romu yukledikten sonra efs bozulursa yedekten yukleriz. bozulmaz ise sadece sebeke sorunu olursa patchli mk6 kernel ve na8 modem yukleriz ustune boeffla yukeriz sorun kalmaz. ama efs yedeginizi alin mutlaka.V4 linki ne zaman verilir acaba. ilk defa yükleyeceğim. Cihazım klon. Patch lı na8 modem ve boeffla 5.3 çalışır mı bu rom da?
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
s3 icin kitkat romlarinda en stabili QS-I9300-KK dir. yapimcida bu romu taban alip 4.4.2 yapiyor bence 4.4.2 de guzel bir calisma olacakBu romu böyle kaliteli yapan birinin 4.4.2 yi acaba nasıl bi hale getircek merak ediyorum doğrusu hicbi 4.4.2 romu denemedim ama efextreme 4.4.2 ciktiginda denenmeli bence güven verdi çünkü
otadaki guncelleme 3.1 icin takvim ve akilli kaydirma icin.
v4 daha ortada yok sadece sormus ne1 tabanli v4 yapayimmi diye

konudaki philz touch recovery ile yukle. birde rom cihaz belleginde olmaz hafiza kartinda olacak. cunku kurulan rom zaten cihaz bellegine kuruluyor o yuzden yukleme yapmaz. rom zip dosyasi hafiza kartinda olmasi gerek.dostum 3.1 i indirdim.cihazımın harici belleğine attım.son önce vipe leri yaptım.sonra mega vipe yaptım.sonra instal dedim indirdiğim dosyaya tıkladım söyle bir hata veriyor
format () expects 5 args got 4
e:error in /storage/sdcard1/maxicep/m0_efextreme_lite-rom_v3.1_signed.zip
(status 7)
installation aborted.
sonra tekrar eski kullandığım rom u yükledim.bu seferde telefon açılmıyor
hep cwm recovery sayfası açılıyor
bu durumda ne yapacağım yardımcı olursan sevinirim.
yok hocam olmaz otadaki guncelleme takvim gorunumu ve akilli kaydirma icin guncelleme bir sikinri olmaz yapabilirsinDostum telefonu açınca otadan güncelleme geliyor gerçekten ben nolur nolmaz diye guncellememistim güncellesek bi sıkıntı çıkarmaz dimi ?
hayır hiçbir ayar değiştirmene gerek yok kendi kullanımına göre ayarlarını yapacaksın. v2.0 nin şarjı v3.1 den daha iyi hemde. tamamen kullanım kaynaklıdır şarjın. ve hemen iyi değil deme 4-5 gün sonra falan rom tam oturuyor ilk günlerde şarjın düzensizliği gayet normal.benim bir sorum olacak v2.0 ı kurduğumu önceden belirtmiştim. şarj süresi konusunda belki kullanımımdan kaynaklı olabilir ama biraz hızlı bitti gibi hissettim. romu yükledikten sonra herhangi bir ayar yapmadım. herhangi bir program içinde bir ayar değiştirmem gerekiyor mu ?