serdar431
Üye
-
Konu Sahibi
-
bencede en güzeli v2 idi. v2 den vazgecmemin sebebi quick connect kismiydiStock kernel hocam suan hersey süper telefonda abim öyle diyor en azından benim kullandığım zaman da stabildi.
Bir de öyle denerim hocam teşekkür ederim.
Stock launcher kurup öyle kullaniyordum, gayet memnundum.bencede en güzeli v2 idi. v2 den vazgecmemin sebebi quick connect kismiydi
o zamanlar ben daha bu rom islerinde yeniydim hic aklima gelmemistiStock launcher kurup öyle kullaniyordum, gayet memnundum.
benim telefon pasaport kayitli bende sebeke gitti kernel modem yukledim. mutlaka efs yedegini bulundur bir garanti olarak %90 gitmez senin ama bazen klon olmayanlar bile gidebiliyor sebekehocam sa ben bu romu yükleyeceğim ama acaba şebeke sorunu oluyor mu mesela sen romu yüklediğinde kernel ve modemi yükledin mi gerek kaldı mı telefonum klon falan değil simdiden tskkrler
yapimci heralde telefon degistirdi ne 4.3 ne kitkat hicbir rom yapmıyorYapimci bu romu unuttumu
blekota v10 kullaniyorum ciktigi ilk gunden beri v10 dayim henüz hicbir sorun yasamadim memnunum.Usta kullandigin veya onerdigin stabil rom varmi
blekota v10 kullaniyorum ciktigi ilk gunden beri v10 dayim henüz hicbir sorun yasamadim memnunum.
efextreme galiba rom.islerini birakti devami gelmedi kullanicilarininyari yolda birakti
blekota herseyi ile cok guzeldi ama oyun oynarkwn arkadan müzik acayim dedim oyunu kapatti bu yuzden canimi sıktı onuda bıraktım. qs i9300 kk v3.2 kullaniyorum simdi. blekota devami gelirmi bilemempeki blekota v10 un devami gelirmi ?
blekota herseyi ile cok guzeldi ama oyun oynarkwn arkadan müzik acayim dedim oyunu kapatti bu yuzden canimi sıktı onuda bıraktım. qs i9300 kk v3.2 kullaniyorum simdi. blekota devami gelirmi bilemem
hangi romdu kullandigin ?Kulladigim romu 3 hafta kullandim Sade stabil bi rom guzel hic hata almadim onda ama sarjim cok gidiyodu nedense biraktim
evet efextreme guzel gelisim gösteriyordu birakti malesef. evwt qs 4.3 guzel ama sarji iyi degildi qs i9300 kk 3.2 yukledim bende hosuma gitti g7zel gibi sankiqs 4.4.2 bide ayni yapimcinin 4.3 Olani Guzel fakat sarjim cok gidince biraktim romdanmi kaynaklaniyodu bilmiorm.
Blekotayida kaldircam ilk basta sorun yoktu cihaz oyun oynayinca asiri isiniyor bi turlu dizeltemedim Baska rom bakicam
Efextreme guzel romdu Birakmasi kotu oldu
hangi romu kullaniyorsun kardesim baska bir konudada ayni yorumu gördümBeyler Yardım Edin com.system.patch diee bir uygulama var ve intenete bağlandığınmda kendiliğinden çuygulamalar indiriyor ana ekranda reklam gösteriyor lütfen yardım edin...
Bi türlü kaldıramadım şu uygulamayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?