serdar431
Üye
-
Konu Sahibi
-
sen yinede her ihtimale karsi efs yedeğini alsana. yedegini al koy bir yere. o senin telefonunun garantisiBen daha önce efs yedek alma ugrasmadigim gibi bide başıma gelmeyince hiç cesaret edemiyorum neyse nd5 stockla devam napalim boylede iyi
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
sen yinede her ihtimale karsi efs yedeğini alsana. yedegini al koy bir yere. o senin telefonunun garantisiBen daha önce efs yedek alma ugrasmadigim gibi bide başıma gelmeyince hiç cesaret edemiyorum neyse nd5 stockla devam napalim boylede iyi
evet her ihtimalr karsi efs yedegini al gatantili cihazlardada sorun olabiliyor. v2 falan dedigin romun surumleri en son cikani v5.1 hangisini istersen onu yukle ama her ihtimale karsi efs yedegini al. gec acilma sorunu falan olmaz aksine daha hizli olurHocam ben s3 e bu romu yukliycem ama v2.0 felan yazmissiniz bunlardan hangisini yukleyecegiz birde benim telefon yurtici garantili efs yedegi almam gereklimi
Son 1 soru ben 4.3 surumundeyim gec acilma v.b sorunlarım yok bunu yukleyince gec acilma v.b sorunlarım olurmu
reset dediyse olmustur hocam cwm girip baktinmi ?Hocam sağolasın birde ben odinle cwm yuklemeye calisiyorum dosyalari secip starta basiyorum ama yukarida reset!! Yaziyo ALTTA da nand write start yaziyor ayni dosyayi 3-4 sefer bastan indirdim ama olmadi acaba cozumu varmi
Evet baktim hatta bu islemi kac kere denedim islem oldugunda Pass yazmiyormuydu?reset dediyse olmustur hocam cwm girip baktinmi ?
once reset yazar telefonu yeniden baslatir sonra aradan zaman gecince pass yazar. fail yazmadiysa hata olmamasi gerek ha simdi aklima geldi telefonun rootlumu telefonun rootlu olmasi gerekiyor cwm yukleyebilmk icinEvet baktim hatta bu islemi kac kere denedim islem oldugunda Pass yazmiyormuydu?
once reset yazar telefonu yeniden baslatir sonra aradan zaman gecince pass yazar. fail yazmadiysa hata olmamasi gerek ha simdi aklima geldi telefonun rootlumu telefonun rootlu olmasi gerekiyor cwm yukleyebilmk icinEvet baktim hatta bu islemi kac kere denedim islem oldugunda Pass yazmiyormuydu?
Hmm hocam ya konuda yazmıyor yada ben fark etmedim bende root yok sorun anlasildi sagol hocam en kisa surede rootlayip deneyecegimonce reset yazar telefonu yeniden baslatir sonra aradan zaman gecince pass yazar. fail yazmadiysa hata olmamasi gerek ha simdi aklima geldi telefonun rootlumu telefonun rootlu olmasi gerekiyor cwm yukleyebilmk icin
yok kardesim ben konuya yazmamisim rootlu olmasi gerekior diye telefonu rootla birde oyle deneHmm hocam ya konuda yazmıyor yada ben fark etmedim bende root yok sorun anlasildi sagol hocam en kisa surede rootlayip deneyecegim
Beta sürümü var ama sorunlu biraz galiba beta oldugu icinbu romun kitkat olanı var mı
dosya xda da bozuk o yuzden kendimden upload ediyorum kardesim upload bitsin yeni linki ekleyecegimHocam 180 mb lik bloatware linki calismiyor ekleyebilirmisiniz
Note 2 ve s3 un tek farki ram dir.islemcisi dahi bitebir aynidir sadece overlock yapilarak yazilimla 1.6 ghz islemci hizi yapilmis samsung tarafindan.ayrica 1 ay i gecti ve halen coooook iyi calisiyor.lg nin knock on ozelliginden s5 in status barindan note 3 un klavyesinden s4 un temassiz konyrolunden faydalaniyorum.ve bunlari s3 telefonumla yapiyorum.hemde kitkat[emoji4]Arkadaşlar bu kitkat sevdası nedir anlamıyorum. kitkatta yapıp 4.3 te yapamadigimiz ne varki hep kitkat istiyoruz. her zaman dedigim gibi tekrar diyorum hicbir kitkattan medet beklemeyin. en fazla 1 ay gider sonra bozulmaya başlar samsung vermediyse vardır bir sebebi. benden size tavsiye en kralı dahi olsa kitkat romlarina bulasmayin basiniz ağrır. sonucta s3 yazılımı degil note 2 den port. o yuzden uzun süreli uyum sağlamaz.
keske iyi olsun kardesim istemeyenin gozü ciksin. benim tek istegim yeterki kullanicilar magdur olmasin.Note 2 ve s3 un tek farki ram dir.islemcisi dahi bitebir aynidir sadece overlock yapilarak yazilimla 1.6 ghz islemci hizi yapilmis samsung tarafindan.ayrica 1 ay i gecti ve halen coooook iyi calisiyor.lg nin knock on ozelliginden s5 in status barindan note 3 un klavyesinden s4 un temassiz konyrolunden faydalaniyorum.ve bunlari s3 telefonumla yapiyorum.hemde kitkat[emoji4]
Bu kadar öve öve bitiremedigin romun adı nedir dostum blekota mı?Note 2 ve s3 un tek farki ram dir.islemcisi dahi bitebir aynidir sadece overlock yapilarak yazilimla 1.6 ghz islemci hizi yapilmis samsung tarafindan.ayrica 1 ay i gecti ve halen coooook iyi calisiyor.lg nin knock on ozelliginden s5 in status barindan note 3 un klavyesinden s4 un temassiz konyrolunden faydalaniyorum.ve bunlari s3 telefonumla yapiyorum.hemde kitkat[emoji4]
Bak ben soylemedim reklaminida yapmadim.sen soyledin.sakin kizma ona gore [emoji2]Bu kadar öve öve bitiremedigin romun adı nedir dostum blekota mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?