by.atalay
Üye
Böyle bi sıkıntı oluyorsa eğer blackmarttan uninstal uygulamasini indirin s-voice gibi group play ve kullanmadiginiz uygulamaları silin ram dahada rahatlar sorun kalkar o zaman dostum.Ama dostum 200 300 mb ram bosta oluncada cok rahat calosoyor telefon.yok 100 ve daha azi varsa geri planda calismasini istedigin kapanmasini istemedigin uygulamalar direk kapaniyor ve sen sinir oliyon.
Efextrem den bu yuzden vazgecmistim.bazi arkadaslar yine kizacak ama blekotada ram yonetimi cok iyi.napayim iyi ama yazmayayimmi yani simdi [emoji4]Böyle bi sıkıntı oluyorsa eğer blackmarttan uninstal uygulamasini indirin s-voice gibi group play ve kullanmadiginiz uygulamaları silin ram dahada rahatlar sorun kalkar o zaman dostum.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Kizacak bişey yok ortak olabilir herkes hangi romdan memnunsa onu kullanabilir yani sıkıntı yokEfextrem den bu yuzden vazgecmistim.bazi arkadaslar yine kizacak ama blekotada ram yonetimi cok iyi.napayim iyi ama yazmayayimmi yani simdi [emoji4]
kardesim bataryan yeniyse ölmediyse kullanimina göre degisir ama ben 5 saati gördüm 3.1 de. ama iste her insan ayni kullanmıyor telefonu o yüzden bu degerler kullanima göre değişebilir.tmdır serdar kardeş sen 3.1 kullanımda şarj daha az gidiyor ama 5.1 fazla gidiyor demişsin ben bugün sabah yükledim 3 saat 24dk ekran süresi aldım acaba bu gün geçtikçe artar mı
kardes abarttigin kadar demissin ama burada kimsenin birsey abarttigi yok neyse onu soyluyoruz. hadi diyelimki ben abartiyorum yorum yazan herkesmi abartiyor...Arkadaşlar sırf sizlere teşekkür etmek için üye oldum.
Herkesin yorumunu beğendim katkım olsun
şimdi romu kuracağım inşallah abarttığın kadar güzel bir romdur tşklr
Sana en başta MK6 KERNEL kullan dedim. Diğerlerine bakman bile hata.arkadaşlar ben bu romda mk6 karnel kullandım ve 5 saat ekran süresi aldım
Modem mk6, kernel boeffla.kardeş tm kızma kernel mk6 kullanmamışsınki burda
Bence öyle. Oyunda iyi performans veriyordu. Boeffla kerneli sarj akımını yükseltmek için kullanıyordum.ND5 den verimli MK6 kernel?
suan cepteyim bulamadim dostum googleda arayarak bulabilirsinmk6 kernel linkini atabilirmisin kardeş
benim kullandığım kernel ilk konuda mevcut. patchli xxugmk6 kernel ve modem diye oradan indirebilirsintm kardeş girince atarsan sevinirmkullandığın kerneli
evet hocam sikinti olmaz kernel script yapinca sorunsuz gecebilirsinNd5 karneli bu romla kullanıyorum kernel script yapip mk6 karnele geçebilirim dimi sıkıntı olmaz ??
Mk6 karneli ilk sayfada bulamadım dostum mumkunse bi ara linkini atarsan sevinirimevet hocam sikinti olmaz kernel script yapinca sorunsuz gecebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?