by.atalay
Üye
kardesim yokluğumda konu ile ilgilendigin icin cok tesekkur ederim. ben yurtdisina ciktigim icin bu aralar takip edemiyorum internet yokyoklugumu aratmiyorsun sagol varol [emoji6]
Sarji etkileyen karneldir zaten Şarj da degisiklik istiyorsan stock karnel yuklemen gerek ayrıca o paketi kaldırmak için şu anki yapılacak şey megawipe yapıp tekrar romu kurmak o zaman kesin kalkar başka yöntemi varsa onu bilemicem.Aynen 5.1 yaptım da şarjı çok gidiyor ya ne yapmak lazım eski stock rom da böyleydi çok da birsey değişmedi aslında şarj açısından ne yapmak lazım bilen varmı boefla kernel var suan başka bi kernel mi yüklemek gerekUsta bu arada Ota updaterdan versiyonu download yaptım recovery modda flashladimSon olarak tema widget paketi vs vardı bilmeden hepsini secmisim bu temaları silemedim nasıl yapcaz bilen varmi bi zarari yok ama kaldirmak istiyorum paketi temalari seçmeden flashladim yinede gitmedi
Tamam kardeşim stock rom yukleyeyim ben o zaman kerneli de recovery modda flashliyoruz dimi ayni sekilde bi de bende hafıza karti yok mega wipe yaparsam rom yükleyemiyorum kalsın çokta önemli degil.
Wipe cache neyi siliyordu bidaha ugrasmak istemiyorum uygulamalari yuklemekle filanStock kernel mi önerirsin sarjin iyi gitmesi için stock orjinal oluyordu degilmi bi de sen hangi kernel kullaniyorsun bu romda
valla ne yalan söyliyim şarj konusunda sıkıntı var gerçi benim sıkıntı bataryadan olabilir 1 seneyi geçti değiştirmedim bilemiyorum yani deneyin derim..5.1 şarjı nasıl gidiyor
Ne kusuru kardeşim Estağfurullah yedekleme programı için titanium backup uygulamasini öneririm kullanıcı uygulamalarini yedekleyebilirsin her rom kurduğunda sıfırdan yuklemene gerek kalmaz.tamam çok soru soruyorum kusura bakma kardeş ama benim acemilikten rehber silindi rom sonrası var mı bi programı vs unutmuşum yedeklemeyi
oyun performansı gayet iyi kardeşim bugün modern combat 5 spiderman 2 vs yüksek boyutlu oyunlar yükledim hiç kasma yoktu dediğim gibi sarj sıkıntısı olmasa dört dörtlük olur herşeypeki kardeş oyun performansı ve temassız kontroller falan çalışıyor mu
Temassız kontrol s3 de çalışmaz çünkü ekranın altında sensör yok s4 te olan bi özellik mesela mesaj geldi ekrana dokunmadan parmağını ekrana yakinlastirarak mesajı acabiliosun arama gelse bu şekilde cevaplayabiliosun bu özellik bizde çalışmaz ama diğer akıllı duraklatma akıllı kaydırma gibi özellikler çalışır.temassız kontrol ne oluyor anlamadım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?