Kontrol
Üye
En büyük hata o hocamişte hocam bunu milletimiz anlamıyor. yüklüyor daha bir gün olmadan ram çok fazla şurası böyle burası böyle şarjı iyi değil şurası iyi değil. ben her zaman diyorum romun oturması lazım. 1-2 gün kullanım ile rom bellimi olur sen isini biliyorsun [emoji6]
yani kasma takılma hata olmadığı sürece rakamların önem yoktur. birde şu var telefonu rahatlatmak amaçlı günde bir kere yada iki günde bir kere yeniden başlatın çok iyi geliyor roma yeniliyor kendini rahatlıyorEn büyük hata o hocamram de 500 600 arası sıfır kasma. Hiç bakmıyorum bile nedir bu ram takıntısı anlamış değilim
Telefonu fırlattım bi muhabbete. Günlük 2 3 kere reset atıyor zaten manuel resete gerek yokyani kasma takılma hata olmadığı sürece rakamların önem yoktur. birde şu var telefonu rahatlatmak amaçlı günde bir kere yada iki günde bir kere yeniden başlatın çok iyi geliyor roma yeniliyor kendini rahatlıyor
haha [emoji2] seninki daha iyiymiş otomatikTelefonu fırlattım bi muhabbete. Günlük 2 3 kere reset atıyor zaten manuel resete gerek yok
ultra güç tasarrufu yok dostum o sadece benim bildiğim 4.4.2 romlarında var 4.3 te yok. moda olarak varmı bilmiyorum ingilizcen varsa yada bulabilirsen xda forumunu bir araştırBundan iyisi Şamda kayısı hesabı kesinlikle tavsiye edilir kasma donma yok şimdiye kadar costum ve stocklar içinde en iyisi benim için,arkadaşlar romda ultra güç tasarrufu var mıdır acaba ben sadece güç tasarrufu gördüm apk yada mod şeklinde bunu yükleyebilir miyim
yok hocam niye bıraksın yükleyipte memnun olmayan görmedimİndiriyorum şimdi yarı yolda bırakmaz demi
ayarlardan değişmiyor onlar kardeş. ana ekranda iken sol seçenek tuşuna bas tema ayarla de oradan seçHocam şu sonradan flasladığımız zip içinde temalar filan var o temaları sonradan nasıl değiştiriyoruz ayarlarda yok galiba
v2.0 de hangi kernel kullanıyordun bunda hangi kernel kullanıyorsun ?Merhaba arkaşalar benim telefonda v2 yüklüyken telefon boşta dururken şarj hiç düşmüyodu hatta gece sabaha kadar en fazla yüzde 1 düşüyordu v3.1 i yükledikten sonra boşta dururken bile şarj azalıyor bunun sebebi ne olabilir
v2de stock kernel yüklüyordum ram sorunu için ama v3.1de normal şekilde romu yüklüyorum hiçbir değişiklik yapmıyorumv2.0 de hangi kernel kullanıyordun bunda hangi kernel kullanıyorsun ?
kernel kaynaklı olabilir. birde stock kernel yükleyip deneyebilirsinv2de stock kernel yüklüyordum ram sorunu için ama v3.1de normal şekilde romu yüklüyorum hiçbir değişiklik yapmıyorum
kernel olarak bu v2 için verdiğiniz stock kerneli yükleyecem değilmikernel kaynaklı olabilir. birde stock kernel yükleyip deneyebilirsin
evet aynenkernel olarak bu v2 için verdiğiniz stock kerneli yükleyecem değilmi
Hocam biraz riskli bir işlem siz önceden efs yedeğinizi alın ne olur ne olmaz. Ben bu değişiklik yüzünden imei kaybına uğradım geçenkernel olarak bu v2 için verdiğiniz stock kerneli yükleyecem değilmi
hocam böyle diyon korkutuyorsun insanlarıHocam biraz riskli bir işlem siz önceden efs yedeğinizi alın ne olur ne olmaz. Ben bu değişiklik yüzünden imei kaybına uğradım geçen
Hayır rom yükleyince imei kesinlikle gitmiyorhocam böyle diyon korkutuyorsun insanlarısonra romu yüklemekten çekiniyorlar imei gidecek diye
böyle diyelim daha iyi olur [emoji2] birisi yorum yapmıştı önceki yorumlarda imei gittiği yazılmış yüklesemmi acaba diye [emoji2]. biz gereken uyarıyı yaptık hocam millet imei deyince korkuyor yedek aldıktan sonra korkmanin bir anlamı yokHayır rom yükleyince imei kesinlikle gitmiyorÇok fazla kernel değiştirmesinler eğer öyle yaparlarsa imei gidebilir benimki öyle uçmuştu yoksa rom yükleyince imei gitmiyor bu konuda rahat olsunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?