Efes Pilsen Cup 5 ( Beşiktaş, Galatasaray, Borussia Dortmund, Werder Bremen ) 6-9 Ocak 2006

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

the_patriot

Üye
bir bildiğimiz var ki konuşuyoruz

yitik savaşçı

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(the_patriot &#064; Jan 9 2006, 10&#58;50 PM) [post=249502]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]

Tamam canım abartmayalım... Sonuçta tek bir maç... Kolaysa sezon sonu Beşiktaş kaç puanla kaçıncı sırada bitirir Super Lig&#39;i onu söyle...

the_patriot

Üye
<div class='quotetop'>(mobiloyun &#064; Jan 9 2006, 10&#58;54 PM) [post=249505]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(the_patriot &#064; Jan 9 2006, 10&#58;50 PM) [post=249502]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]

Tamam canım abartmayalım... Sonuçta tek bir maç... Kolaysa sezon sonu Beşiktaş kaç puanla kaçıncı sırada bitirir Super Lig&#39;i onu söyle...
[/b][/quote]

iyide konu başlığı ile sorduğun sorunun ne alakası var?

yitik savaşçı

Üye
    Konu Sahibi
İki finalistten birinin şampiyon olacağını söylemek kolay diyorum sadece...

slayer

Üye
<div class='quotetop'>(mobiloyun &#064; Jan 9 2006, 10&#58;49 PM) [post=249501]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Sen Beşiktaşlı mısın slayer?
[/b][/quote]
evet.....
+
batmazsanız olursunuz...

yitik savaşçı

Üye
    Konu Sahibi
Bu mesajın içeriği mevcut değildir.

Caine

Caine

Üye
bjk zorda olsa bizim paflardan kurulu gençlerimizi yenmeyi başardı
şaka bir yana cidden ben bjkden as takımıyla çıkmasını beklemiyordum. desenize onların bizden daha fazla paraya ihtiyaçları var

cidden gsnin gençleri gelecek vaadediyorlarrrrrr çook beğendim çoook
beşiktaşa hayırlı uğurlu olsun

Gokhan43

Gokhan43

Üye
SOnuçta bir Dostluk maçı ve binevi Dostluk Kupasıydı , BJK kazandı , tebrikler..

the_patriot

Üye
<div class='quotetop'>(Caine &#064; Jan 10 2006, 02&#58;48 AM) [post=249623]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
desenize onların bizden daha fazla paraya ihtiyaçları var

çook beğendim çoook
[/b][/quote]

şakası bile berbat, bjk ile kendi takımını karıştırma bjk turnuvadan kazandığı parayı depremden zarar gören afganistana bağışlamıştır.

saygılarımla

jöly

Üye
ben demiştim arkadaşlar kesinlikle BEŞİKTAŞ diye

ABC

ABC

Üye
jöly tebrikler

Caine

Caine

Üye
<div class='quotetop'>(the_patriot &#064; Jan 10 2006, 01&#58;06 PM) [post=249705]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(Caine &#064; Jan 10 2006, 02&#58;48 AM) [post=249623]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
desenize onların bizden daha fazla paraya ihtiyaçları var

çook beğendim çoook
[/b][/quote]

şakası bile berbat, bjk ile kendi takımını karıştırma bjk turnuvadan kazandığı parayı depremden zarar gören afganistana bağışlamıştır.

saygılarımla
[/b][/quote]

yoo kendi takımımla bjkyi zaten kıyaslamam mümkün değil

benim çıkardığım sonuç ise o zamannn ; bjk çok ama çoook yardımsever bir klüp ve afganistana yardım etmek için ideal kadroyla çıktı ki parayı kazanıp bağış yapabilsin ama bjk sadece efes cupdan gelen paraylamı yardım ediyor? bu kadar insaflı ve yardımsever bir klüpse

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
İyi oldu gs alamadıgı helal BjK

Caine

Caine

Üye
<div class='quotetop'>(cepix &#064; Jan 11 2006, 10&#58;22 AM) [post=250193]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
İyi oldu gs alamadıgı helal BjK
[/b][/quote]

bence istese çok ama çok rahat alacağı bir maçtı ama sonuçta hazırlık maçıdır ve oynamayan futbolcuların ve gençleri izlemek için bir fırsattır bence gerets bunu yaptı ve ben bu yüzden bu adamı taktir etttimmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt