Laurent Robert G.sarayda

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ABC

ABC

Üye
    Konu Sahibi
Laurent Robert G.sarayda
Turkcell Süper Ligi'nde sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, Benfica'nın Fransız yıldızı Laurent Robert ile her konuda anlaştı.

Benfica'nın Fransız sol kanat oyuncusu Laurent Robert, Galatasaray ile anlaşmaya vardı. Sarı-kırmızılılar, 30 yaşındaki tecrübeli futbolcu ile her konuda anlaşmaya varırken, Fransız oyuncunun önümüzdeki hafta İstanbul'a gelerek resmi sözleşme imzalayacağı ifade edildi. Galatasaray'ın yeni transferi Robert, dört sezon Newcastle'da oynadı, ardından Portsmouth'ta kiralık olarak forma giydi. 5 yıllık Premier Lig macerasının ardından, 2006 Ocak ayında Benfica'yla 3.5 yıllık sözleşme yapan Fransız orta saha oyuncusu, aylık 190 bin Euro alıyordu.

e.m.r.e.c.i.x

e.m.r.e.c.i.x

Üye
bencee süper futbolcu gelirse mükemmel olur.......

yitik savaşçı

Üye
<div class='quotetop'>(ABC &#064; May 19 2006, 08&#58;19 PM) [post=338106]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>"...resmi sözleşme imzalayacağı ifade edildi."[/b][/quote]
Kim tarafından ifade edildi? İşte haber yazanların düştüğü hata...

ABC

ABC

Üye
    Konu Sahibi
alın iste yeter yahu her haberimi yalanlayıp durmayın

yitik savaşçı

Üye
Bana neye inanmak zorunda olduğumu kimse söyleyemez.

Verdiğin 4 linkte de metin birebir aynı... Ve hepsi şöyle bitiyor:
<span style="color:#990000">"Galatasaray&#39;ın pazartesi günü İstanbul&#39;da sözleşme imzalamayı hedeflediği sol kanat oyuncusuyla, yeni sezonda Fransız Paul LeGuen&#39;in çalıştıracağı İskoç ekibi Glasgow Rangers da ciddi şekilde ilgileniyor."</span>

Senin aralarından ayıklayıp siteye taşıdığın metin ise kesin yargılar içeriyor. Ancak doğruluğunu ispatlayabilecek bir kaynak göstermiyor.

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
yitik savaşçı sende güzel yorum yapmışsın ama tüm haberler zaten ifade edildi, söylendi, açıklandı veya bilmem kime dayanarak verdiğimiz şu haberde bilmem şu dergide falan diye başlayan haberler tüm herşeyde var. kesin olan olmayan tüm haberlerde medya bu ifadeyi kullanır oldu. boşver

ABC

ABC

Üye
    Konu Sahibi
adam gelmeden neyin doğruluğu ister inan ister inanma o senin bileceğin iş adam geldiğinde tekrar konuşuruz şimdi 10 tane daha link eklemek var ama neyse

yitik savaşçı

Üye
Karde&#351;im benim sinirlendi&#287;im nokta &#351;u; kim taraf&#305;ndan ifade edilmi&#351;?

Bu haber do&#287;ru ç&#305;k&#305;nca dumura u&#287;rayaca&#287;&#305;m&#305; m&#305; san&#305;yorsun? Benim ele&#351;tirdi&#287;im &#351;ey; gazeteciler, yazarlar&#33; Sen &#304;leti&#351;im Fakültesi&#39;nde mi okuyorsun da üstüne al&#305;n&#305;yorsun?

"Benim haberimi yalanlamaya çal&#305;&#351;may&#305;n&#33;" cümlesinde ifade etti&#287;in &#351;ey nedir? Haberi bizzat sen mi yapt&#305;n? Beni Fenerli san&#305;p da sinirlendin mi yoksa?

Caine

Caine

Üye
yitik kardeşim. galatasarayın kendi web sitesinde de anlaşıldığı yazıyor ve az önce tvde spor programında da izledim. anlaşılmış. bende imza atmayana kadar tam anlamıyla inanmam ama haberler bu yonde gelişmiş. sonuçta emeğe saygı ve bence bu transfer bittiii hayırlısı olsun

мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
gerci o taraftar sitesi ama ona bakarsan fenerinkindede sol campella anlasıldı yazıyo dedigim gibi ilerleyen gunlerde gorecez olursa hayırlı olsun eger olmazsa her iste bi hayır wardır derim&#33;&#33;

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
G.Saray resmi sitesi olan &#39;ta herhangi bir transfer haberi yok...
zaten klupler bi oyuncuyla gorusmeye basladigi zaman bunu borsaya bildiriyorlar...
su an resmi degil

yitik savaşçı

Üye
Adam&#305;n gelip gelmemesi önemli de&#287;il... Haberin do&#287;rulu&#287;u; bas&#305;na s&#305;zd&#305;r&#305;l&#305;p s&#305;zd&#305;r&#305;lmad&#305;&#287;&#305;; bol keseden at&#305;l&#305;p at&#305;lmad&#305;&#287;&#305; önemli...

yitik savaşçı

Üye
<span style="color:#990000">Robert fiyaskosu</span>
Önceki gün Galatasaray için Türkiye&#8217;ye gelen Robert, Adnan Polat devreye girince transfer görüşmesi yapamadan İstanbul&#39;dan ayrıldı
24.05.2006

Tulun: Her gelenle sözleşme imzalanmaz&#33;
Son zamanların en garip transfer olayı Galatasaray&#8217;da yaşandı... Başkan Özhan Canaydın&#8217;ın Fransa&#8217;daki ortağı Haim Fresco ile Bülent Tulun&#8217;un girişimleri sonucunda İstanbul&#8217;a getirilen Robert konusunda dün ilginç gelişmeler yaşandı. Transferde önemli bir rol oynayan Tulun, &#8220;Robert geldi, İstanbul&#8217;u gördü. Hem o, hem biz kararımızı vereceğiz. Listemizde çok futbolcu var. Her gelen futbolcuyla sözleşme yapmamız gerekmiyor&#8221; ifadelerini kullanarak kafaları karıştırdı.

Adnan Polat bir gün sonra öğrendi

Başkan Özhan Canaydın&#8217;ın Robert&#8217;in İstanbul&#8217;a geleceğini önceki gün bir yemek sırasında öğrendiği bildirildi. Canaydın&#8217;ın konuyu hemen Teknik Direktör Eric Gerets&#8217;e ilettiği ve Robert konusunda Belçikalı teknik adamdan &#8220;Olur&#8221; yanıtı aldığı iddia edildi. Ancak bu görüşmelerin ardından saatlerin gece yarısını geçmesi nedeniyle Canaydın&#8217;ın Adnan Polat&#8217;ı arayamadığı belirtildi. Robert konusundan ancak bir gün sonra haberdar olan Adnan Polat&#8217;ın bu transfere karşı çıktığı vurgulandı. Robert bugün Türkiye&#8217;den ayrılacak.

Kaynak: Fanatik

--------

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
anlaşma imzalanmış fresco 6 aydır da yunanlı oyuncuyla konuştuklarını bonservisinin elinde olduğunu söylemiş. ne günlere kaldı takım hadi bakalım avrupada ne yapacaklar görelim.

jeacona

jeacona

Üye
yaşlıymış be daha yeni öğrendim

perfectlover

Üye
Adam geldiği gibi geri dönmüş. Açıklaması "Burada insanı ilk başta çok iyi karşılıyorlar. Ama daha sonra bir sürü pürüz çıkartıyorlar. İstanbul&#39;dan güzel anılarla dönüyorum."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...