Efes Pilsen Cup 5 ( Beşiktaş, Galatasaray, Borussia Dortmund, Werder Bremen ) 6-9 Ocak 2006

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yitik savaşçı

Üye
    Konu Sahibi
Galatasaray`da ikinci yarı hazırlıkları(Anadolu Ajansı) - 07.01.2006 15:12:02

Galatasaray, ikinci yarı hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Eric Gerets yönetiminde yapılan antrenmanda sarı-kırmızılı oyuncular, kondisyon ağırlıklı çalıştı.

Antrenmana milli takım kampında bulunan Song ve Saidou ile ameliyat için Çek Cumhuriyeti`ne giden Heinz katılmadı.

Öte yandan idman sonrası yeni transfer Okan Koç, bir süre daha çalıştı.

Galatasaray, Antalya`da düzenlenen Efes Cup 5 Futbol Turnuvası`nın ilk maçında bu akşam saat 20.00`de Antalya Atatürk Stadı`nda Almanya`nın Borussia Dortmund takımıyla karşılaşacak.

isnet.net.tr - Spor

--------

Maçın ilk yarısını Galatasaray 2-0 önde kapadı. Beşiktaş ile 9 Ocak'ta oynanacak final maçı için avantajlı görünüyor. Ama bir 45 dakika daha var...

İkinci yarı 3-3 beraberlikle sonuçlandı. Toplam skor ise 5-3 Galatasaray'ın üstünlüğü ile sonuçlandı.

Bremen - Dortmund üçüncülük mücadelesi verecek. Beşiktaş - Galatasaray Efes Cup için karşılaşacak...

Caine

Caine

Üye
gene güzel bi final maçı izliyeceğiz. anlaşılan şu aralar bjkdede mali sorunlar var. iki takımda para için oynicak
yenilsek bile 50 bin dolar fena değil hani otel paraları masrafları felan çıkar yaw

abuvice

abuvice

Üye
EFES Cup 5’te finalin adı Beşiktaş-G.Saray.. İki takım yarın saat 20.00’de Atatürk Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Birinci 50, ikinci olan takım ise 30 bin doların sahibi olacak. Bugün ise üçüncülük karşılaşması için W.Bremen ile B.Dortmund karşılaşacak. 20.00’deki maçı Kanal D yayınlayacak.

Gokhan43

Gokhan43

Üye
GS yener

ABC

ABC

Üye
tabi ki galatasaray

POWER

POWER

Üye
Çekişmeli gider ama sonunda bjk alır diye düşünüyorum...

abuvice

abuvice

Üye
Bence galatasaray alır gibime geliyor..

yitik savaşçı

Üye
    Konu Sahibi
Almanlar üçüncülük için mücadele ediyor... - 08.09.2006

Antalya'da düzenlenen Efes Cup 5 Futbol Turnuvası'nın üçüncülük maçında bu akşam saat 20.00`de Antalya Atatürk Stadı'nda Almanya'nın iki takımı Werder Bremen ve Borussia Dortmund karşı karşıya gelecek...

Bundesliga'da 36 puanla 3. sırada bulunan Werder Bremen ile 21 puan ve averajla 9. sırada yer alan Borussia Dortmund takımları bu sezon 5. hafta mücadelesinde karşılaşmışlardı. Çekişmeli geçen mücadelenin galibi 3-2'lik skorla Bremen takımı olmuştu.

Efes Cup'ta Werder Bremen Beşiktaş'a 3-2; Borussia Dortmund ise Galatasaray'a 5-3 mağlup olmuşlardı.

Karşılaşma saat 20:00'de Eurosport'tan naklen yayınlacak.

--------

Alman takımlarının maçında, kazanan Bremen olur diye düşünüyorum.

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
cebe para girdi haybeden

yitik savaşçı

Üye
    Konu Sahibi
Bu turnuva ülkemizin futbola bakış açısını apaçık bir şekilde ortaya koyuyor.

Kanal D sadece Beşiktaş ve Galatasaray'ın maçlarını yayınlıyor. Neden? Çünkü ülkemizde sporu sevdirmek adına değil; izlenme oranları ve reklamlar için yayın yapılıyor...

Buradan Kanal D'yi kınıyorum.

--------

İlk yarı golsüz berabere sonuçlandı.

İkinci yarı ise Werder Bremen'in 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı. Bu sonuçla Efes Cup 5 üçüncüsü Werder Bremen oldu.

Final maçında görüşmek üzere hoşçakalın...

slayer

Üye
<div class='quotetop'>(mobiloyun &#064; Jan 8 2006, 08&#58;08 PM) [post=248660]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Kanal D sadece Beşiktaş ve Galatasaray&#39;ın maçlarını yayınlıyor. Neden? Çünkü ülkemizde sporu sevdirmek adına değil; izlenme oranları ve reklamlar için yayın yapılıyor...

Buradan Kanal D&#39;yi kınıyorum.

--------
[/b][/quote]

maç şimdi yayınlanacak....

Bence iyi yaptılar.. Film yayınladılar...
Reese Witherspoon&#39;u maça tercih ederim....

Caine

Caine

Üye
valla hiç farketmezzz.
finali almanlara bırakmadık ya gerisi boş

slayer

Üye
Sorulması ayıp....
BJK

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Galatasaray alır..

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
inşallah lig deki gibi zevkli geçer

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
artik her sektor para ustune
sonucta bu is bir ticaret
amaclarida belli.....
ben olsam bende aynisini yapardim

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
GaLaTaSaRaY

cumcum23

Üye
cimbomdan başka ihtimal war mı??? bence yook kesin GaLaTaSaRaY

.ıl[ uluc ]lı.

Üye
GaLaTaSaRaY alir bjk fason biraz ailton napcak belli deil..

ouSahin

ouSahin

Üye
Fenerli olarak Dostluk Kazansın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt