Edit....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-efşan

-efşan

Üye
    Konu Sahibi
Edit....
Tartışmalara ve yanlış anlaşılmalara sebebiyet verdiği için ''Tarafımdan'' silinmiştir.

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
:tşk:

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Ellerine sağlık Cengiz...

-efşan

-efşan

Üye
    Konu Sahibi
Yahu alel acele bir mesaj yazdım konuyu berbat ettim.Güzel değil dedim çünkü bu tip yazılarda övülenin ve pişmanlık duyulanın Mustafa Kamal olması beni üzüyor.Koskoca memleketi tek başına kurtarmış gibi birtek ondan bahsedilmesi tuhafıma gidiyor.Daha ergenlik çağına girmiş-girmemiş onca kahraman şehidimiz var ama çoğu bu tip yazıda Onlardan bahsedilmiyor.İşte güzel değil diye yazmamın sebebi bu.
Haklısın Abi. Bir anlık heyecan ile yazdım. Doğrusu mu hiçte aklıma gelmedi diğerleri.
Teşekkür ederim yorumun için Abi.

codblackops2

codblackops2

Üye
Yahu alel acele bir mesaj yazdım konuyu berbat ettim.Güzel değil dedim çünkü bu tip yazılarda övülenin ve pişmanlık duyulanın Mustafa Kamal olması beni üzüyor.Koskoca memleketi tek başına kurtarmış gibi birtek ondan bahsedilmesi tuhafıma gidiyor.Daha ergenlik çağına girmiş-girmemiş onca kahraman şehidimiz var ama çoğu bu tip yazıda Onlardan bahsedilmiyor.İşte güzel değil diye yazmamın sebebi bu.

Ben bunu yazmaya cesaret edemezdim helal olsun :)

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Tüm yorum yazan arkadaşlara öncelikle teşekkür ediyorum,

Fakat gözden kaçırdığınız bir nokta var.
Cengiz kardeşimin yazdığı bir şiir ve şiirin başlığına dikkat ederseniz ''Atam''

Şiirin başlığı Kurtuluş savaşı olsaydı ve Cengiz kardeşim sadece Atatürk'ten bahsetseydi size hak verirdim.

Amacım kimseyi rencide etmek değil yalnız şiiri okurken bu şekilde yaklaşmalısınız, Şiir hoşunuza gitmeyebilir ama bence eleştirinizi özel olarak iletirseniz daha uygun olmaz mı?

• Beğen
Tepkiler: Dogus Pertez
-efşan

-efşan

Üye
    Konu Sahibi
Tüm yorum yazan arkadaşlara öncelikle teşekkür ediyorum,

Fakat gözden kaçırdığınız bir nokta var.
Cengiz kardeşimin yazdığı bir şiir ve şiirin başlığına dikkat ederseniz ''Atam''

Şiirin başlığı Kurtuluş savaşı olsaydı ve Cengiz kardeşim sadece Atatürk'ten bahsetseydi size hak verirdim.

Amacım kimseyi rencide etmek değil yalnız şiiri okurken bu şekilde yaklaşmalısınız, Şiir hoşunuza gitmeyebilir ama bence eleştirinizi özel olarak iletirseniz daha uygun olmaz mı?
Abicim anlayışın için çok teşekkür ederim. Ne diyeceğimi bilemiyorum..
Allah senden razı olsun Abi'm. Kendi kendime anlatamadığımı dahi anlatıyorsun bana.
Çok teşekkür ederim Abi'm.

KayraBey

KayraBey

Üye
Yahu ben cahilinde cahiliyim.Olur mu öyle şey.Ben bu tip yazıları okuyunca şehitlerimize haksızlık edildiğini düşünüyorum o kadar.Bu benim nacizane bir düşüncemdir.Peygamber Efendimiz (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) ne buyuruyor:

"İstanbul elbet bir gün fethedilecektir.Onu fetheden asker ne güzel asker, Onu fetheden komutan ne güzel komutan!"

Ben bu hadisten kazanılan zaferin o savaşta bulunan herkese ait olduğunu anlıyorum.Hatta askeri komutandan önce övüyor.

Emrgncy112'de haklı aslında.Yazı adından da anlaşıldığı üzere şahsa ithafen yazılmıştır.

Neyse konu iyice karıştı.Kusuruma bakmayın.

-efşan

-efşan

Üye
    Konu Sahibi
Yahu ben cahilinde cahiliyim.Olur mu öyle şey.Ben bu tip yazıları okuyunca şehitlerimize haksızlık edildiğini düşünüyorum o kadar.Bu benim nacizane bir düşüncemdir.Peygamber Efendimiz (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) ne buyuruyor:

"İstanbul elbet bir gün fethedilecektir.Onu fetheden asker ne güzel asker, Onu fetheden komutan ne güzel komutan!"

Ben bu hadisten kazanılan zaferin o savaşta bulunan herkese ait olduğunu anlıyorum.Hatta askeri komutandan önce övüyor.

Emrgncy112'de haklı aslında.Yazı adından da anlaşıldığı üzere şahsa ithafen yazılmıştır.

Neyse konu iyice karıştı.Kusuruma bakmayın.
Esta'ğfurullah Abi.
Büyümsün evvela. Hepinizden öğreneceğim şeyler vardır elbet. Bu açıklaman da çok güzel oldu. Teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt