[EDIT]ITD Discovery Rom v4.4

Sponsorlu Bağlantılar

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
Normal kullanımda 2 gün gidiyor bende. Oyun internet vs. 1 gün gidiyor. Daha iyileştirmek için denemeler yapıyorum şuan olumlu birşey olursa eklerim buraya

hatayı buldum kardeşim çocuk benden izinsiz alıp oyun oynamış tekrardan kurdum ama eklentiyi kurmadım 1.1 müzik çalarr hataları ve ikinci ekran eklentisini sevmediğim için. teşekkürler
hatayı buldum kardeşim çocuk benden izinsiz alıp oyun oynamış tekrardan kurdum ama eklentiyi kurmadım 1.1 müzik çalarr hataları ve ikinci ekran eklentisini sevmediğim için. teşekkürler

kardeşim bide bu menü indirme sırasına göre sıralanıyor bunları alfabetik bir şeklilde sıralamaya koyamazmıyız acaba

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
Konunun sahibi konuyu pittech forumda acsa nasil olur

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
bence butun ustatlar birleşip tek bir rom yapmalı bence.harike bir rom olur

saybatli2010

saybatli2010

Üye
    Konu Sahibi
stock romu kullanıyorum bunu denemedim elinize sağlık tabi :D
ama klavyeyi arakladım hemen :d:

Güle güle kullanın

şu an benim şöle bir sorunum var walkmanden müzik dinlerken ekranın yanıp söndüğünü fark ettim büyük ihtimal ekolayzer programından kaynaklı olabileceğini düşünüyorum yada walkman programından olabilir mi fikriniz ne sizin ? acil fikirlerinizi bekliyorum :DHatali olan Viper4androidfx o yuzden ekran kiprismasi yapio cozumu varmidir ki acaba

Kırpışma sadece müzikte kaldı bende olmuyor ama bir arkadaşım da çok nadirde olsa arada yapıyor. Bana göre çok önemli birşey değil

kardeşim bide bu menü indirme sırasına göre sıralanıyor bunları alfabetik bir şeklilde sıralamaya koyamazmıyız acaba

Hatayı bulduğunuza sevindim. Siz note 3de daha iyi şarj değiyince kendime kurup test etmiştim bir fark görememiştim. Sıralaması launcher özelliğinden kaynaklanıyor. Müdehale edemiyorum

Konunun sahibi konuyu pittech forumda acsa nasil olur

Oraya da konuyu açıcağım romu biraz daha toparladıktan sonra

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
Güle güle kullanın

Kırpışma sadece müzikte kaldı bende olmuyor ama bir arkadaşım da çok nadirde olsa arada yapıyor. Bana göre çok önemli birşey değil

Hatayı bulduğunuza sevindim. Siz note 3de daha iyi şarj değiyince kendime kurup test etmiştim bir fark görememiştim. Sıralaması launcher özelliğinden kaynaklanıyor. Müdehale edemiyorum

Oraya da konuyu açıcağım romu biraz daha toparladıktan sonra

apex launcher kurdum düzeldi yeni güncelleminizde bu launcherı kullanırsanız güzel olur

bjkmuratbjk

Üye
arkdaslar

dosyalarını yüklüyor ama asıl dosyayı yuklemıyor hata veriyor nedendir acaba?

saybatli2010

saybatli2010

Üye
    Konu Sahibi
yüklemiyor derken nasıl bir hata alıyorsunuz. dosyayı indirirken yarıda kalmış olabilir

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
Xperia klavye cok hantal

ferhat_5382

ferhat_5382

Üye
usta güncellemeni de denedim söylediğim gibi en iyi stok rom yalnız kameradan galeriye geçişte sorun var ama orjinalinde yok onun için diğerini kullanıyorum bide xperia launcher kurdum fıstık gibi oldu 4.3 e kadar güzel bişe çkmassa kullanırım bunu eline sağlık

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
usta güncellemeni de denedim söylediğim gibi en iyi stok rom yalnız kameradan galeriye geçişte sorun var ama orjinalinde yok onun için diğerini kullanıyorum bide xperia launcher kurdum fıstık gibi oldu 4.3 e kadar güzel bişe çkmassa kullanırım bunu eline sağlık
4.3 gelecegını kım soyledı :))))

ferhat_5382

ferhat_5382

Üye
dh de Richardson telpada calisiyomus genel mudurle filan konuşmuş ocakta guncellemeyle sorunlar gitcek sonra 4.3 gelcekmis ama ne zaman geleceği belli değil yani tam tarihi

• Beğen
Tepkiler: Buğra
smh60

smh60

Üye
5.0 gelirmi önemli olan bu

ferhat_5382

ferhat_5382

Üye
:D 5.0 a çok var naptın hacı

saybatli2010

saybatli2010

Üye
    Konu Sahibi
Linkte bir sorun goremedim daha onaylanmamis.olabilir

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
Linkte bir sorun goremedim daha onaylanmamis.olabilir

ben hata alıyorum ama dediğin gibi onay bekleyebilir

MaxiCep.Com - Hata
Bu sayfayı görebilmek için ya da bu eylemi gerçekleştirmek için yetkiniz yokyeni versiyon var sanırım

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
evet link açılmıyor

Buğra

Buğra

Admin
O habere itibar etmeyiniz bende 4.3 gelmeyecek diyorum sadece bekleyin ve görün :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt