Lutfen bekleyiniz kismi yanip sonecek acildiginda hafif titreyecek 5dk felan suruyor acilmasi
şimdi tekrar yaptım ama bu sefer ana hafızaya attım romu tekrar yükledim öle oldu şimdi deneyip yorumlarımı yazacağım ilginiz ve yardımlarınız için teşekkür ederimbende sadece boot ekaranında kalıo altında sarı yazı ile "İzmir Teknik Destek " yazıyor okadar ondan sonra ilerlemiyor

Update yukledim simdi poweramp duzeldi hata almiyorum artik ayrica multiwindow cok hosuma gitti size bi onerim olacak launcheri xperia yada gorseli guzel bi launcher olarak romu duzenleyebilirsiniz ikonlarida miui tarzi bisey
şimdi tekrar yaptım ama bu sefer ana hafızaya attım romu tekrar yükledim öle oldu şimdi deneyip yorumlarımı yazacağım ilginiz ve yardımlarınız için teşekkür ederim![]()

ellerinize sağlık çok iyi bir rom olmuş şimdiye dek tüm romları denedim en beğendiğim romlardan ikincisi bu oldu birincisi lewa os ama hakikaten çok iyi olmuş birde viper4androidfx uygulamasının ayarlamaları için bir kaynak varsa elinizde çok yardımcı olur bana
Kardes bu romu 2.ye kuruyorum pili resmen somuruyor rom. Note 3 kulaniyorum su an yeni guncellemeleeinde tekrar denerim
Hatali olan Viper4androidfx o yuzden ekran kiprismasi yapio cozumu varmidir ki acaba