bozoklu_66
Üye
Viperi kaldir clear aufiyi sec ayarlardanCevap yok mu kimseden ?
Viperi kaldir clear aufiyi sec ayarlardanCevap yok mu kimseden ?
Normal kullanımda 2 gün gidiyor bende. Oyun internet vs. 1 gün gidiyor. Daha iyileştirmek için denemeler yapıyorum şuan olumlu birşey olursa eklerim buraya
hatayı buldum kardeşim çocuk benden izinsiz alıp oyun oynamış tekrardan kurdum ama eklentiyi kurmadım 1.1 müzik çalarr hataları ve ikinci ekran eklentisini sevmediğim için. teşekkürler
stock romu kullanıyorum bunu denemedim elinize sağlık tabi
ama klavyeyi arakladım hemen![]()
şu an benim şöle bir sorunum var walkmanden müzik dinlerken ekranın yanıp söndüğünü fark ettim büyük ihtimal ekolayzer programından kaynaklı olabileceğini düşünüyorum yada walkman programından olabilir mi fikriniz ne sizin ? acil fikirlerinizi bekliyorumHatali olan Viper4androidfx o yuzden ekran kiprismasi yapio cozumu varmidir ki acaba
hatayı buldum kardeşim çocuk benden izinsiz alıp oyun oynamış tekrardan kurdum ama eklentiyi kurmadım 1.1 müzik çalarr hataları ve ikinci ekran eklentisini sevmediğim için. teşekkürler
kardeşim bide bu menü indirme sırasına göre sıralanıyor bunları alfabetik bir şeklilde sıralamaya koyamazmıyız acaba
Konunun sahibi konuyu pittech forumda acsa nasil olur
Güle güle kullanın
Kırpışma sadece müzikte kaldı bende olmuyor ama bir arkadaşım da çok nadirde olsa arada yapıyor. Bana göre çok önemli birşey değil
Hatayı bulduğunuza sevindim. Siz note 3de daha iyi şarj değiyince kendime kurup test etmiştim bir fark görememiştim. Sıralaması launcher özelliğinden kaynaklanıyor. Müdehale edemiyorum
Oraya da konuyu açıcağım romu biraz daha toparladıktan sonra
4.3 gelecegını kım soyledıusta güncellemeni de denedim söylediğim gibi en iyi stok rom yalnız kameradan galeriye geçişte sorun var ama orjinalinde yok onun için diğerini kullanıyorum bide xperia launcher kurdum fıstık gibi oldu 4.3 e kadar güzel bişe çkmassa kullanırım bunu eline sağlık
)))Konuyu buradan takip edebilirsiniz.
https://www.maxicep.com/forum/konu/itd-discovery-rom-v2-0.865664/
Linkte bir sorun goremedim daha onaylanmamis.olabilir