[EDIT]ITD Discovery Rom v4.4

Sponsorlu Bağlantılar

goblin5612

Üye
[quote="

16 gb son parti bir cihazda denedim bir sorun göremedim. acaba yüklemede bir hata yapıyor olabilirmisin ?[/quote]

Yuklemedeki anlatilanlari aynen yaptim cwmden yukledim ama yine olmadi aksama dogru tekrar denerim ilk acilista nekadar beklediniz peki ?

saybatli2010

saybatli2010

Üye
    Konu Sahibi
Lutfen bekleyiniz kismi yanip sonecek acildiginda hafif titreyecek 5dk felan suruyor acilmasi

goblin5612

Üye
bende sadece boot ekaranında kalıo altında sarı yazı ile "İzmir Teknik Destek " yazıyor okadar ondan sonra ilerlemiyor

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
Update yukledim simdi poweramp duzeldi hata almiyorum artik ayrica multiwindow cok hosuma gitti size bi onerim olacak launcheri xperia yada gorseli guzel bi launcher olarak romu duzenleyebilirsiniz ikonlarida miui tarzi bisey

goblin5612

Üye
Lutfen bekleyiniz kismi yanip sonecek acildiginda hafif titreyecek 5dk felan suruyor acilmasi

bende sadece boot ekaranında kalıo altında sarı yazı ile "İzmir Teknik Destek " yazıyor okadar ondan sonra ilerlemiyor
şimdi tekrar yaptım ama bu sefer ana hafızaya attım romu tekrar yükledim öle oldu şimdi deneyip yorumlarımı yazacağım ilginiz ve yardımlarınız için teşekkür ederim :)

saybatli2010

saybatli2010

Üye
    Konu Sahibi
Update yukledim simdi poweramp duzeldi hata almiyorum artik ayrica multiwindow cok hosuma gitti size bi onerim olacak launcheri xperia yada gorseli guzel bi launcher olarak romu duzenleyebilirsiniz ikonlarida miui tarzi bisey

Güzel bir launcher bakıyorum zaten hem hızlı olacak hemde güzel görünecek tarzda bakıyorum. Miui launcher test ediyorum.
şimdi tekrar yaptım ama bu sefer ana hafızaya attım romu tekrar yükledim öle oldu şimdi deneyip yorumlarımı yazacağım ilginiz ve yardımlarınız için teşekkür ederim :)

Yorumlarınızı bekliyorum :)

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
Miui guzelde launcher de menu yok ondan muzdaripim biraz baska bi launcher uzerine miui ikpnlari hicte fena olmazdi mesela touchwiz launchere miui ikonlari olabilir

goblin5612

Üye
ellerinize sağlık çok iyi bir rom olmuş şimdiye dek tüm romları denedim en beğendiğim romlardan ikincisi bu oldu birincisi lewa os ama hakikaten çok iyi olmuş birde viper4androidfx uygulamasının ayarlamaları için bir kaynak varsa elinizde çok yardımcı olur bana

saybatli2010

saybatli2010

Üye
    Konu Sahibi
ellerinize sağlık çok iyi bir rom olmuş şimdiye dek tüm romları denedim en beğendiğim romlardan ikincisi bu oldu birincisi lewa os ama hakikaten çok iyi olmuş birde viper4androidfx uygulamasının ayarlamaları için bir kaynak varsa elinizde çok yardımcı olur bana

Teşekkür ederim. Ayarlamalar için bir kaynak yok malesef. Ayarları kendi kulak zevkinize göre yapabilirsiniz.Sony XperiaZ Klavye Eklentisi :

Eklentinin yüklenmesi :

Dosyayı hafıza kartına atıp CWM Recoveryden direk kurulum yapıyoruz. Telefon yeninden açıldığında ayarlar > dil ve giriş kısmından varsayılan klavye olara xperia klavyeyi seçiyoruz. Klavye ayarlarından zevkimize göre ayarları yapıyoruz işlem bu kadar.

• Beğen
Tepkiler: goblin5612
polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
Kardes bu romu 2.ye kuruyorum pili resmen somuruyor rom. Note 3 kulaniyorum su an yeni guncellemeleeinde tekrar denerim

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
Bu arada klawye suppppeer oldu

saybatli2010

saybatli2010

Üye
    Konu Sahibi
Kardes bu romu 2.ye kuruyorum pili resmen somuruyor rom. Note 3 kulaniyorum su an yeni guncellemeleeinde tekrar denerim

Normal kullanımda 2 gün gidiyor bende. Oyun internet vs. 1 gün gidiyor. Daha iyileştirmek için denemeler yapıyorum şuan olumlu birşey olursa eklerim buraya

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
Sagolasin mecburen leva kullaniyorum simdilik iyi calismalar

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
Power amp lısans hatası vermeye basladı yokmu bı yolu

saybatli2010

saybatli2010

Üye
    Konu Sahibi
Bende sorun cikmiyor ama poweramp uygulamasini kaldircam. Ust mesajlarda walkman uygulamasi var onu kurabilirsin. Oneri muzik player varsa kullanisli onu dahil edelim roma

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
yazı fontunu değiştirimisin samsungunki çok güzel yada tercihler olarak sunabilirsen

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
Suan walkman kurdum tskler

goblin5612

Üye
şu an benim şöle bir sorunum var walkmanden müzik dinlerken ekranın yanıp söndüğünü fark ettim büyük ihtimal ekolayzer programından kaynaklı olabileceğini düşünüyorum yada walkman programından olabilir mi fikriniz ne sizin ? acil fikirlerinizi bekliyorum :DHatali olan Viper4androidfx o yuzden ekran kiprismasi yapio cozumu varmidir ki acaba

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
stock romu kullanıyorum bunu denemedim elinize sağlık tabi :D
ama klavyeyi arakladım hemen :d:

goblin5612

Üye
Cevap yok mu kimseden ?

Takipçi Satın Al

Üst Alt