[EDIT]ITD Discovery Rom v4.4

Sponsorlu Bağlantılar

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
Romun diger adi yazilimdir

saybatli2010

saybatli2010

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar sadece General Mobile Discavery için değil tüm android telefonlarda rom nedir? Rom yatığımız da ne gibi işlemler yapa biliriz bilgi vere bilirmisiniz.

ROM telefonların işletim sistemleridir. Tıpkı bilgisayarlardaki windows gibi.

Buğra

Buğra

Admin
Romu asıl geliştiren kişi burakgon konuda ilk mesaja bunu eklemelisiniz sonuçta onun geliştirdiği romun üzerine geliştirme yapmışsınız.

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
Ben de yukledim bu romu ama pili cok somurdugu icin note 3 romuna dondum.

saybatli2010

saybatli2010

Üye
    Konu Sahibi
Romu asıl geliştiren kişi burakgon konuda ilk mesaja bunu eklemelisiniz sonuçta onun geliştirdiği romun üzerine geliştirme yapmışsınız.
Yanlışın var ben stock rom üzerinde geliştime yaptım. Sadece kernel olarak atom kerneli kullandım. Onuda konuda bellirttim zaten
Ben de yukledim bu romu ama pili cok somurdugu icin note 3 romuna dondum.

Ortalama telefonu ne kadar kullanıyorsunuz Bende batarya sorunu olmadı 2 güne yakın şarjı gidiyor.

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
Yanlışın var ben stock rom üzerinde geliştime yaptım. Sadece kernel olarak atom kerneli kullandım. Onuda konuda bellirttim zaten

Ortalama telefonu ne kadar kullanıyorsunuz Bende batarya sorunu olmadı 2 güne yakın şarjı gidiyor.

belli olmuyor işime bağlı oyun falan pek oynamam oynasamda grafikli oyun değil osm veya clash tarzı. bekleme modunda da kullandığım zamanda ortalamanın üstünde gittiğini fark ettim note 3 romuna göre bu rom daha akıcı ve performans olarak ortalamanın üstünde. orjinale yakın rom biraz daha değişiklikler yapıp aynı performansta sunsan emin ol güzel bir iş çıkarmış olacaksın. ama emeğe her zaman saygım var bu kadarı bile üstün bir durum. iyi çalışmalar

Emin5276

Emin5276

Üye
Kankiler bu rom nasıl iyi mi ya deneyen varmı görsellik ve ses kalitesi olarak ?

saybatli2010

saybatli2010

Üye
    Konu Sahibi
Kankiler bu rom nasıl iyi mi ya deneyen varmı görsellik ve ses kalitesi olarak ?
Görsellik olarak stock rom ile aynı sadece içinde yeni temalar var. Ses kalitesinde iyileştirme yapıldı.

Emin5276

Emin5276

Üye
Anladım kardeşim, o zaman stock roma yeni güncelleme geldiğinde bu romdan da alabilir miyiz?
Görsellik olarak stock rom ile aynı sadece içinde yeni temalar var. Ses kalitesinde iyileştirme yapıldı.
Romu kurdum gerçekten ses kalitesi olsun,gravitybox özelleştirmeleri olsun çok begendim. Sadece playstoreda önceden yükleyebildiğim uygulamaları şimdi yükleyemiyorum,cihazınızla uyumsuz hatasını veriyo. oda romlarla alakalı sanırım? Teşekkürler

saybatli2010

saybatli2010

Üye
    Konu Sahibi
Anladım kardeşim, o zaman stock roma yeni güncelleme geldiğinde bu romdan da alabilir miyiz?
Romu kurdum gerçekten ses kalitesi olsun,gravitybox özelleştirmeleri olsun çok begendim. Sadece playstoreda önceden yükleyebildiğim uygulamaları şimdi yükleyemiyorum,cihazınızla uyumsuz hatasını veriyo. oda romlarla alakalı sanırım? Teşekkürler

Hangi uygulamalar için uyumsuz diyor.

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
buna bende yazabilirim asphalt 8 indirilmiyor
ben su an not 3 romunda onu marketten indirdim

• Beğen
Tepkiler: Emin5276
Emin5276

Emin5276

Üye
Hangi uygulamalar için uyumsuz diyor.
ya aslında uyumsuz demiyor ama playstore da uygulamalarım kısmına girince ; önceden yüklediğim uygulamalar çıkıyo. ordaki uygulamaları tıklayınca üstünde uyumsuz yazıyo,asphalt 8 yazınca çıkmıyo mesela playstore da. ROMlarla beraber playstore da mı güncelleniyo anlayamadım

saybatli2010

saybatli2010

Üye
    Konu Sahibi
O sorunu düzeltmiştim ama sanırım rom içine eklemedim. Bu gün bir tane fix dosyası eklerim bu sorun için.

• Beğen
Tepkiler: Emin5276
Emin5276

Emin5276

Üye
O sorunu düzeltmiştim ama sanırım rom içine eklemedim. Bu gün bir tane fix dosyası eklerim bu sorun için.
Valla iyi olur kardeşim,ellerine sağlık :) Imeı yedegini geri yükle diyince telefon kafayı yedi. sürekli 'maalesef sistem arayüzü durdu' hatasını alıp duruyorum, sebebi nedir acaba bunun? tekrardan mı atsam romu? iyi diye diye nazar değdirdik

Son düzenleme:
saybatli2010

saybatli2010

Üye
    Konu Sahibi
imeil ilgili bir sorun yoktu. Zaten imeileri geri yükleme gerek yok. İmeiler silinmemiştir.

Emin5276

Emin5276

Üye
imeil ilgili bir sorun yoktu. Zaten imeileri geri yükleme gerek yok. İmeiler silinmemiştir.
Evet haklısın ben tekrar yüklenmesi gerektiğini sanıyodum. şimdi tekrardan yükledim sorun yok gibi,ama pc ye bağlayıncada aynı hatayı veriyo sürekli,korkmaya basladım sebebi ne acaba

saybatli2010

saybatli2010

Üye
    Konu Sahibi
Valla iyi olur kardeşim,ellerine sağlık :) Imeı yedegini geri yükle diyince telefon kafayı yedi. sürekli 'maalesef sistem arayüzü durdu' hatasını alıp duruyorum, sebebi nedir acaba bunun? tekrardan mı atsam romu? iyi diye diye nazar değdirdik

Aşağıdaki zipli dosyayı indir. Zipte bulunan dosyayı hafıza kartına at. Telefondan root browser uygulamasını çalıştır. Hafıza kartına attığın dosyayı bul ve üzerine basılı tut ve "copy" seçeneği seç. En üste bulunan "ev" simgesine tıkla. System klasörüne gir ve içinde bulunan "build.prob" dosyasını üzerine uzun basıp "Delete" seçeneği ile sil. Alta bulunan "Paste" butonu ile dosyayı yapıştır. Çıkan pencerede "izin ver" seç. İşlem bittiğinde telefonu yeniden başlat. Hepsi bu kadar.

Dosya :
Evet haklısın ben tekrar yüklenmesi gerektiğini sanıyodum. şimdi tekrardan yükledim sorun yok gibi,ama pc ye bağlayıncada aynı hatayı veriyo sürekli,korkmaya basladım sebebi ne acaba

Romu yüklemeden önce Wipe Data, Wipe Cache yaptın mı ?

Emin5276

Emin5276

Üye
Aşağıdaki zipli dosyayı indir. Zipte bulunan dosyayı hafıza kartına at. Telefondan root browser uygulamasını çalıştır. Hafıza kartına attığın dosyayı bul ve üzerine basılı tut ve "copy" seçeneği seç. En üste bulunan "ev" simgesine tıkla. System klasörüne gir ve içinde bulunan "build.prob" dosyasını üzerine uzun basıp "Delete" seçeneği ile sil. Alta bulunan "Paste" butonu ile dosyayı yapıştır. Çıkan pencerede "izin ver" seç. İşlem bittiğinde telefonu yeniden başlat. Hepsi bu kadar.

Dosya :

operation failed hatası alıyorum

Dosya :

evet yaptım

Dosya :

operation failed hatası alıyorum,şimdi o dosyayıda sildim yapıştıramadım,sıkıntı olur mu?

saybatli2010

saybatli2010

Üye
    Konu Sahibi
SuperSU penceresi çıkınca evet olarak seç bir sorun olmaması lazım.

Emin5276

Emin5276

Üye
SuperSU penceresi çıkınca evet olarak seç bir sorun olmaması lazım.
tekrardan attım romu,daha sonra yapılması gerekenleri yaptım bi sıkıntı yoktu ama herşeyi yaptıktan sonra xposed ınstaller ı güncelleyince yine aynı hatayı veriyo sürekli,kafayı yiyo telefon. super su ya evet diyorum yinede aynı hatayı verip kopyalamıyo. anlam veremedim. sürekli rom atmaktan böyle hatalar oldugunu düşünüyorum,acaba splash tool ile flashlayıpta bidaha mı yüklesem? sorun düzelir mi ozaman?

Üst Alt