[EDIT]ITD Discovery Rom v4.4

Sponsorlu Bağlantılar

saybatli2010

saybatli2010

Üye
    Konu Sahibi
Sorunun neyden kaynaklandığı anlamadım. 2 3 farklı cihaza kurdum hiç sorun yaşamadım. Sürekli rom atmakla alakalı değildir. Süpersu uygulamasına girip root browser izinini silip tekrar dene yeniden sorması lazım.

Emin5276

Emin5276

Üye
Sorunun neyden kaynaklandığı anlamadım. 2 3 farklı cihaza kurdum hiç sorun yaşamadım. Sürekli rom atmakla alakalı değildir. Süpersu uygulamasına girip root browser izinini silip tekrar dene yeniden sorması lazım.
Neyse kardeşim şimdi tekrardan attım romu bi sorun yok gibi. Eğer aynı sorunu yaşarsam dediğin gibi yaparım,teşekkürler :)

erdi_s

erdi_s

Üye
Dogru mu anladim? Gmnin verdigi bütün güncellemeleri bu romu kullanirken alabilecek miyiz?

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
Almasak ne olurki sonucta romlarda guncelleme aliyor

saybatli2010

saybatli2010

Üye
    Konu Sahibi
Alacağını düşünüyorum şuan zaten son sürüm olduğu için güncelleme sorguladığınızda son sürüm yüklü diyor. Ancak yeni güncelleme çıktığında görücez tam olarak

Emin5276

Emin5276

Üye
Alacağını düşünüyorum şuan zaten son sürüm olduğu için güncelleme sorguladığınızda son sürüm yüklü diyor. Ancak yeni güncelleme çıktığında görücez tam olarak
son sürüm yüklü demesinin bi önemi yok bence,çünkü yeni güncelleme çıktıgındada görecek zaten ama güncellerken hata verıcegını düşünüyorum,ben yaşamıstım çünkü bu olayı,ama inşallah hata vermeden güncelleriz :)

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
Rootu kaldirip guncelleyeceksin yoksa recoveryde hata verir

erdi_s

erdi_s

Üye
Ben 4.4 icin gmnin calisma yaptigini ve yakin zamanda duyuracagini dusunuyorum. Zaten samsungun önüne gecebilmesi icin ondan once vermesi lazim

saybatli2010

saybatli2010

Üye
    Konu Sahibi
Eğer güncelleme yapmazsa cwmden yüklenecek şekilde uyarlarım. Güncelleme yapmaması çok sorun olmaz.

• Beğen
Tepkiler: erdi_s ve Emin5276
Emin5276

Emin5276

Üye
Müzik kırpışma sorununu çözebilen var mı bu romda ? Ben hw katmanlarını işaretleyip yeniden başlattım düzelmedi,ayarlara baktıgımda yine hw katmanları işaretlenmemiş olarak gözüküyodu,tekrar işaretleyip yeniden başlattım ama baktıgımda yine işaretli değildi,sorunu nasıl halledebiliriz?mecbur başka program kullanıcaz sanırım?

Son düzenleme:
polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
note 3 romunu kullan memnun kalacaksın

Emin5276

Emin5276

Üye
Valla bütün romları denedim,en iyisi bu,note 3 te görsellik yazı fontu falan daha hoş orası ayrı,ben performanstan yanayım :D

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
Note 3 benim için kamera yönünden zayif 8mp kullanamiyorsun 4/3 yapinca hesapta 8 oluyor ama MB tan anliyorum 6:MP oldugunu

saybatli2010

saybatli2010

Üye
    Konu Sahibi
Güncelleme v1.0 => v1.1

Yenilikler :

- Multiwindow özelliği
- Gravitybox güncellemesi
- Xuimod güncellemesi
- Xposed installer güncellemesi (artık Türkçe)
- Viper4Android FX güncellemesi
- Stock müzik player çıkarıldı yerine güçlü poweramp pro eklendi
- Daha iyi kamera deneyimi için Lenovo SuperCamera eklendi (eski kamera duruyor)
- Gravitybox içine daha fazla özelleştirilebilir alan eklendi.
- Xuimod'a yeni geçiş efetleri ve sistem efeklteri eklendi.
- Google Play markette artık daha fazla uygulama ile uyumlu hale geldi.
- Daha birçok ufak değişiklikler.

Update Kurulumu :

İndirdiğimiz dosyayı hafıza kartına atıp CWMden wipe data/cache yapmadan direk kuruyor ve yeniden başlatıyoruz. Kurulumdan sonra gravitybox ve xuimod ayarları sıfırlanacaktır. Bütün ayarları yeniden yapmanız gerekiyor. İlk rom kurulumunda olduğu gibi Xposed Yükleyici uygulamasından Modül kısmına gelip yüklü olan modülleri seçiyoruz. bir adım geri gelerek framework kısmından install/update seçeneğini seçip yeniden başlatıyoruz. Açıldıktan sonra istediğimiz özelleştirmeleri yapıyoruz.

Multiwindow Kurulumu (ALINTI) :

Xposed yükleyici'den modüller kısmından Xhalofloating'in kutucuğa tik atıyoruz..
Telefonu yeniden başlatıyoruz.
XhaloFloatingWindow'u açıyoruz aşağıdaki ayarlamaları yapıyoruz
[PopupSize]

Portait Width >> %100
Portait Height >> %50
Landscape Width >> %50
Landscape Height >> %100

[Popup Behivaior]
App Pausing >> Kapalı
Keyboard Mode >> Pan Up
Force New Windows in Halo >> seçiyoruz

[Movable & Resizable]
Movable & Resizable >> Açık

Ayarladıktan sonra çıkıyoruz.

Bubble Launcher açıyoruz:
Enable Autostart After Reboot 'un yanına tik koyuyoruz
sonra
Edit Blacklist & Favorites kısmından
sidebardaki gözükmesini istemediğimiz uygulamaların soldaki kutucuğuna tik koyuyoruz.
görünmesini istediklerimizin ise sağ kutucuğuna tik koyuyoruz.

en son olarak.
Swipe-Left-Right-Action = Applist
Swipe-Diagnonal-Up-Action = none
Swipe-Diagnonal-Down-Action= none
yapıp diğerlerine dokunmadan çıkıyoruz.
Kurulum bitti.

Yandaki düğmeyi aşağı yada sola çekerseniz sidebar açılır yukarı çekerseniz ayarlar açılır.
Yerini değiştirmek isterseniz iki kez tıklayın ve yerini ayarlayın.
Açtığınız pencerelerin yerini değiştirmek için üstünden tutarak yerini ayarlayın.
boyutunu ayarlamak için sol alttaki beyaz üçgen ile ayarlayın.
Kapatmak için geri tuşu ile kapatabilirsiniz.

PowerAmp Kullanımı :
Poweramp çalıştırmadan önce "Poweramp Unlocker" uygulamasını çalıştırın Altaki yeri işaretleyin.
Kesinlikle güncelleme yapmayınız. Googleplayden powerampın otomatik güncelleştirmeleri kapatmanızı öneririm.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Emin5276
polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
kardeş ilk defa yukluycekler ıcım romun tamamını versene yeniden duzenleyip

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
Power amp surekli hata veriyo onun terine walkman olabilirdi birde bu ayarlar kismi cyanogen mod gibi olamazmi

• Beğen
Tepkiler: Emin5276
saybatli2010

saybatli2010

Üye
    Konu Sahibi
Power amp surekli hata veriyo onun terine walkman olabilirdi birde bu ayarlar kismi cyanogen mod gibi olamazmi
bende bir hata yok şuan sanırım ***** ile ilgili bir sorun oldu düzeltmeye çalışıcam. walkman çok iyi gelmedi bana o yüzden eklemedim ama yüklemek istersen linki vereyim yükle.

Emin5276

Emin5276

Üye
Evet poweramp sürekli maalesef durdu hatası vermekte,bide sol alttaki resimdeki menü olayını anlayamadım pek,bubble launcher a mı ait,yoksa kilit ekranı mı?

Son düzenleme:
Takipçi Satın Al

Üst Alt