E71 Yazılım GÜncelleme bilgisayarsız?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mustafahakki026

Üye
    Konu Sahibi
E71 Yazılım GÜncelleme bilgisayarsız?
Selamlar arkadaşlar e71 usb görmüyor o yüzden usb kablosu olmadan yazılım güncelleyebilir miyim?telefonun internetini kullanarak yada wlan ile teşekkürler

uribaju

uribaju

Üye
pcden pc suite yardimiyla kolaylikla yapabilirsiniz

brk-rtrk

Üye
telefonunuzdan yapabılırsınız
Ayrıntılı bılgıyı nokıa ana sayfasındakı yazılım guncelleme bolumunden bulabılırsınız

mustafahakki026

Üye
    Konu Sahibi
telefondan nasl yapablrm yardm ederseniz? Cok aradm nokiada bulamadm e71telfndan updatei

brk-rtrk

Üye
arkadasım bende tam olarak bılmıyorumda ben Nokıa Shoplardan guncelletmıstım bır kere Eskısehır Nokıa Shoptan guncelletmıstım yogun oldugu halde alsam 7de verıp sonrakı gun 11de almıstım
Bence nokıa shopa gotur orada format atıp son guncellemelerı yukluyorlar yanı benım tavsıyem bu

mustafahakki026

Üye
    Konu Sahibi
bulundugum yerde nokia shop yok.benim usb portu bozuk sanırım bilgisayar görmüyor.telefon üzerinden bazı modellerde uygulama güncelleme programı oluyor.e71de bu program yok.cihaz yöneticisinde uygulama güncelleme oluyor.e71de buda yok.ama bi yolu yokmu wireless üzerinden güncellemenin yada telefonun interneti üzerinden güncellemenin kablo olmadan :(:(:(

brk-rtrk

Üye
ben e63 kullanıyorum ayarlar menusunde cıhaz yonetıcısını kullanarak yapabılırsın ama ben yapamadım ıslem ıptal edıldı dıyor
Olmadı bı telefoncuya gotur

----------Eklendi @ 22:18:06 ---------- Yazıldı @ 22:14:40 ----------

arkadasım senın profılıne baktımda eskısehırlıymıssın yanı hemsehrıyız :)
Sen eskısehırın neresındensın cunku bulundugun yerde nokıa shop yok demıssın ancak doktarlar caddesınde ısmet ınonu duragından carsı tarafına gıderken sag tarafta nokıa shop varda o yuzden yanı

mustafahakki026

Üye
    Konu Sahibi
ben arkadaşın hesaptan kullanıyorum ortak.o arkadaşım eskişehir/sivrihisarlı ben ıspartadayım şu anda o yüzden yok demiştim nokia shop.cihaz yöneticisinde benim telefonda güncelle diye bişey yok ama :( hayırlısı

brk-rtrk

Üye
hmmmm
:(
Ne yazıkkı yapabılecegım bırsey yok

brk-rtrk

Üye
arkadasim bak adres

Burada cepten nasil yapabilecegin hakkinda bilgi var

ewoewo

Üye

brk-rtrk

Üye
önemli değil
:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt