E66 Adobe Flash Player9 Hatası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HyPeROpTiK

Üye
    Konu Sahibi
E66 Adobe Flash Player9 Hatası
Arkadaşlar E66 telefonum var nokia bu telefonumun kendi tarayıcısındanHerhangi bir siteye girdigimde Adobe Flash Player 9 yukle diye bir ekran çıkıyor karşıma yuklemek istedigimde uyumsuz diyor böyle hata alıpta bu hatayı düzelten arkadaşlar yada bu hatayı nasıl düzeltebilecegimi bilen arkadaşlar varsa lütfen yardım etsin Bıktım bu hatadan hiç bir işlem yaptırmıyor bana dogru düzgün gezemiyorum sitelerde Şuan telefonumda Nokia E66 için en son firemvare yuklü

510.21.009
19-03-2011
RM-343 Yazılımı nı yükledim yinede aynı hatayı alıyorum önceki yazılım yüklü ikende aynı hatayı alıyordum çok aradım ama bu hatayı nasıl giderecegimi bulamadım ne yapmam lazım..:off:

waycell

waycell

Üye
arkadasim o flash player pc surumu senin tele olmaz symbiian tellerde en son surum 4 ama zaten telde varsa yukseltemiyorsunda boyle de sacma bir dyrum sozkonusu.sendeki flash 3 lite olmasi lazim bu surumde seyredecegin videolari zaten real playerda aciyor seyredemediklerin icin uzulme ilerde androidli bir tel alinca seyredersin rahat rahat

HyPeROpTiK

Üye
    Konu Sahibi
Ben video izlemek için demiyorum sadece mesela diyelim cebimden Garanti bankasının sayfasına giriyorum Hemen ekranıma o yazı çıkıyor böylede bir durum var o yuzden sizlere danışayım dedim bu konuda benim gibi muzdarip olan başkaları yokmu acaba varsa onlar ne yapıyorlar yada bir çözüm bulabildiler mi acaba :hmmm

waycell

waycell

Üye
flas istedigine gore flv uzantili bir gosterim mevcuttur sayfada sitelerdeki reklamlarida flash ccalostirir bende meb in sitesine giremiyorum mesela cozunurlukten..operayla mobile modda her siteye girebilirsin

parazitoguz

Üye
flash player 9 desteği şuan symbia işletim sistemli telefonların hiç birinde yok malesef :(

HyPeROpTiK

Üye
    Konu Sahibi
sırf bu yuzden dolayi Noki E66 mı satacam sozde iş için üretilmiş tam bir aldatmaca uyuz oldum hiç bir işimi yapamıyorum bir daha NOKIA mı asla almam bundan sonra ya HTC yada IPHONE kullanacam ve SYBIAM isldtim sisteminide kullanmam

parazitoguz

Üye
htc öneririm

----------Eklendi @ 15:10:26 ---------- Yazıldı @ 15:09:47 ----------

windows phone 7 işletim sistemli olanlardan

HyPeROpTiK

Üye
    Konu Sahibi
htc telefonların en iyisi hangisi HTC DESİRE HD2 olan en iyisimi oluyor ???

parazitoguz

Üye
HTC Hd7 ve HTC Arrive de windows phone 7 var desire de android :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt