Nokıa 5130 XpressMusic Adobe Flash Player

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LatuBeR

Üye
    Konu Sahibi
Nokıa 5130 XpressMusic Adobe Flash Player
MerhaBa arkadaşlar ben Nokıa 5130 Cep telefonunu kullanıyorum . Avea Hattından dün 250 MB internet kampanyasına üye oldum amacım video izlemekti ancak vidi video dan video izlemek için girdiğimde adobe Flash Player istiyordu ve telefondan indirilmiyordu . Bu yazılımı bilgisayardan indirip telefona tabilirmiyim ? Eğer böyle bir yazılım varsa o sitenin linkini verirmisiniz . Bu yazılımı yükledikten sonra video izleyebilirmiyim ? (telefondan)

TheCower

TheCower

Üye
Tabi dostum ben 3d videolarını gözlüksüz izleyebiliyorum. Hatta bi yazılımla ekranı dokunmatik yaptım çok rahatım.

LatuBeR

Üye
    Konu Sahibi
Nihat1995 kardeş peki bana o Yazılımın linkini verirmisin? interneti boşa aldığımı düşünmeye başladım çünkü video izleyemiyorum

Dumbledore

Dumbledore

Üye
öyle bir program s40 telefonlarda mevcut değil ancak youtube'nin mobil sitesine girersen oradan izlersin ben öyle yapıyorum neden boşa almış olasın ki gir e-postalarına bak spor haberleri oku vs..

TheCower

TheCower

Üye
Dostum sence böyle bisi mümkün mü ya 250tllik telden bu kadar çok şey beklenir mi? Arka planda uygulama dahi çalıştıramazsın. Pek bisi bekleme bu telden. En fazla vuclipden ve youtubeden izlersın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...