Nokia N8 Ve Samsung Galaxy S Karşılaştırması.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pRime.

pRime.

Üye

Kaynak verirmisin? Çünkü daha en basiti Gangstar oyununu bile symbianda göremedikte. Ki ayrıca en iyi ekran kartı olsa ne yazar. İşlemci kötü olduktan sonra...

http://www.glbenchmark.com/compare.jsp?benchmark=glpro11&showhide=true&certified_only=1&D1=Nokia%20701&D2=Nokia%20N8&D3=Apple%20iPad%202&D4=Asus%20Eee%20Pad%20Transformer%20TF101 sanırım gl benchmark sonuçları yeterli bir kaynak olacaktır.

Emre-45

Emre-45

Üye
N8in galaxy ile karsilastirilmasi yersiz olmus. Kamera isterseniz n8, geride kalan hersey icin galaxy :)

CorbyW

CorbyW

Üye
    Konu Sahibi
Uuncu. Işlemci ise yaramaz derken? Nokia'nın işlemcisi diğer telefonlardan kötü olabilir. Ama kendine yetiyor. Emre-45 yersiz ise okumayabilirsin.

Türe

Türe

Üye
eee noldu puan aynı olsa nolcak galaxy sadece işlemci ekranda önde daha ne var diğer alanların hepsinde n8 önde n8 galaxy s den iyi galaxy s 2 den iyi demiyorum ama galaxy s den iyi

----------Eklendi @ 19:52:23 ---------- Yazıldı @ 19:51:06 ----------

galaxy s 2 iyi diyenlere katılıyorum ama galaxy s iyi diyenler susar inş

:kop: hocam gercekten yorumsuzsunuz ;) tamam n8 kotu degil fakat galaxy s ten de iyi degil ;)

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici

sanırım gl benchmark sonuçları yeterli bir kaynak olacaktır.

Telefondan baktım linke. Ordan pek bişi anlamadım ama aynı yerde n8'in yanında galaxy genelde daha üstün..

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Uuncu. Işlemci ise yaramaz derken? Nokia'nın işlemcisi diğer telefonlardan kötü olabilir. Ama kendine yetiyor. Emre-45 yersiz ise okumayabilirsin.

Kendine yetiyorsada biçok oyuna yetmiyor.

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
bi taş karşılaştırması daha yapardımda nese zamanım yok sizi gidi oyun cocukları

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
oyun çocukları yine doluşmuş konuya :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt