Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
E63 version yükseltme...bi bakarmısınız..
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cz_PopCoZYY
Üye
Konu Sahibi
E63 version yükseltme...bi bakarmısınız..
Merhaba arkadaşlar...ben e63 telefonumun versiyonunu pcye bağlamadan nasıl yükseltebilirim..bunun için herhangi program veya herhangi bir yol varmı..yardımcı olursanız sevinirim..
mstf_l
Üye
telefonda varda heralde su anda calısmıyor ayrıcadda tavsiye edilmiyor
Cihaz yoneticisinden
xinanux
Üye
telefonunda yazılım güncelle yada sw güncelle diye bir seçenek varsa bağlantı için internet paketi lazım nokiaya bağlanıp yeni sürümü indirir bunu yaparken şarjın az olmasın mümkünse şarjda takılı olsun.
Cz_PopCoZYY
Üye
Konu Sahibi
telefonda öyle bi seçenek var fakat tanımlı sunucu profili yok diyor şuan telefondan nokianın sitesine bağlanıp indirme şansım varmı..
denizyildizi345
Üye
nokianın yazılım güncelleme yardım sayfasına git orda ayarlar var ben ordan yaptım ayarları fakat işlem sunucu tarafından iptal edildi diye bir yazı çıkıyor yani çalışmıyor şu anda
Cz_PopCoZYY
Üye
Konu Sahibi
saolun halletim...
BrainFree
Üye
DenizYıldızı kanka sen bana şu e63 için ayarları verebilir misin? Bilgisayarımdan giremiyorum bozuldu. Flash player felan diyorrdu. Bulup da versen çok makbule geçer
Cz_PopCoZYY
Üye
Konu Sahibi
Sunucu ismi: Nokia
Sunucu kimliği: Nokia
Sunucu şifresi: firmupservpass
Oturum modu: ne tür bağlantı kullanıcaksan onu seç
Erişim noktası: bağlantını seç
Ana makine adresi:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bağlantı noktası: 443
Kullanıcı ismi: nokiams
Şifre: nokiamspass
Yapılandır. izin ver: evet
Ayarları buldum fakat arkadaşımında dediği gibi sunucu tarafından iptal ediliyor...