E63 Flashla Hack

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SleepYou54

Üye
    Konu Sahibi
E63 Flashla Hack
Arkadaşlar Lütfen Bana Şu E63 Son Versiyonu Nasıl Firmware Hacklicem Söyleyin JAh ile Flashlamayı Filan Biliyorum Ama Nokia Firmware Editörde rm437_510.21.010_prd.c00 Sadece Bu Dosya Açılıyor Diğerlerinde Hata Veriyor Bunun İçinde Sistem Dosyaları Var sys/bin Giriyorum Orda Zaten installserver Var Ben Buraya Benim İnstallserver Nasıl Atacam Sürüklüyorum Olmuyor Nasıl Yapacağım?

mstf_l

mstf_l

Üye
benim bildigim kadarıyle e63 flashla hacklenmiyor o sadece s60v3 fp2 ve s60v5 te oluyor

angmar55

angmar55

Üye
Neden hacklenmesinki symbian 9.1 eski sistem olduğu için helloox rahat hackler o telefonu fakat yeni sürümlerinde sorun olduğu için bazen hacklemiyor eski hack konularına bakmanı öneririm eski sürüm(Örnek:Helloox 1.05) helloox ve secman gibi programlar kullanarak hackleyebilirsin.

mstf_l

mstf_l

Üye
biz ne diyoz adam ne diyor kardesim biz flash atarak hackleme diyoz helloox la degil

SleepYou54

Üye
    Konu Sahibi
Neden hacklenmesinki symbian 9.1 eski sistem olduğu için helloox rahat hackler o telefonu fakat yeni sürümlerinde sorun olduğu için bazen hacklemiyor eski hack konularına bakmanı öneririm eski sürüm(Örnek:Helloox 1.05) helloox ve secman gibi programlar kullanarak hackleyebilirsin.

Kardeşim Öerin İçin Saol Ama Bende Sertifika yok O Yüzden Hellox Filan Kullanamıyorum Olsa Onla Yaparım Flashla Bi yolu Yokmu Yada Sertifikasız Bir Yolu

Edit:installserverı sys/bin içine attım nokia editör ile Şimdi Flashlayımmı

Edit:Flashladım Olmadı Üstüne Şimdi Telefonda Uygulama Kısayolları Çıkmıyor Telefonun Ana Ekranında

Edit:Hallettim Benden Kaynaklanıyomuş :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt