E63 alımı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bjkmuratbjk

Üye
    Konu Sahibi
E63 alımı
arkadaslar e63 alacağım tavsiye edermısınız qklavye falan hoş bı telefon e63 benzer tlfnda onerebılırısınız siz ne yapmalıyım nasıldır

yberberoglu

Üye
bende var öneriyorum internet falan icin ideal bir telefon klavyeside oldukca rahat ama bütcen varsa biraz daha para verip e71 e de bakabilirsin

bjkmuratbjk

Üye
    Konu Sahibi
yaw msj yazması falan nasıl tuslar bıraz dar gıbı geldı cok msjlasyrm rahat yazılıyor muu kıı

q3r3m

Üye
Gayet Rahat Mesajlaşabilirsin Ben 2-3 Aydır Kullanıyorum Bakmadan Yazmaya Başladım Küçük Değil Tuşlar Alışıyosun Bi Süre Sonra . Ama Bitçen Uygunsa E71 Derim

M3RTi

M3RTi

Üye
Bende E63 kullanıcısıyım. Almadan önce tereddütte kalmıştım ama aldıkdan sonra boşuna sıkıldığımı anladım. Telefon gereçekten güzel. İş yerinde sürekli internet açık ve 2 gün gidiyor şarjı başka bir telefonda deniyorum en fazla 2 saat sonra pil bitiyor. e63deki lion polymer pil gerçekten harika. e71 ile pek bi farkı yok e63ün. e71 çelik kasa çok güzel parmak izi kalıyor üzerinde bi yere düşürüp çeliğin üzerindeki boyayı kaldırırsan zamanla boya dökülmeye başlıyor. e63 ie plastik kasa parmak izi diye birşey yok boya kalkmasıda olmuyor sadece çizilir. ben silikon kılıf aldım çevresine tertemiz duruyor. Her iki telefonda da tek dikkat etmen gereken yön tuşu. herhangi bi yere sürtüp yada düşürüp boyasını kaldırmamaya dikkat et parça parça dökülme oluyor onda da 2. el cihazlarda gördüm. Başka sorun olursa cevaplarım sayılarımla

beluga48

beluga48

Üye
hocam klavyeden hiç bir tereddütün olomasın gayet rahat.dar falan deil yani.kablosuz intenet özelliği zaten bi dehşet.ayrıca klavyeli diğer telefonlara bakış fiyatıda makul bence.ben 4 aydır kullanıyorum hiç bir sorunla karşılaşmadım.kulaklık çıkışıda ses sistemlerine oluyo.ben 2+1 de cayır cayır müzik dinliyom.lafın kısası mutlaka al derim

seronet

seronet

Üye
Bende yeni aldım cihazı 2 gündür kurcalıyorum özellikleri ve fiyatına göre çok güzel bir cihaz özellikle 3G ve mail alışverişi için almıştım tam olarak isteğimi karşılıyor. Sertifika olayı yüzünden pek bir program kuramadım ama çokta gerekli değil gibi gözüküyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt