E61 Almayı düşünüyorum Kullanan varmı yada bilen?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
furkano

furkano

Üye
    Konu Sahibi
E61 Almayı düşünüyorum Kullanan varmı yada bilen?
E61 almayı düşünüyorum nasıl bir telefon olduğu hususunda bilgisi olan varmı.. kullanışı filan nasıl ve büyüklüğü filan..

hayal_et_786

Üye
arkadsımm sana tasiyem boswer e61'i sen 5610 xpressmusicc all super telefonn herkesede tawsıye ederımm

eses_nuri

eses_nuri

Üye
arkadsımm sana tasiyem boswer e61'i sen 5610 xpressmusicc all super telefonn herkesede tawsıye ederımm

ya arkadaşım adam o aşamayı geçmiş almaya kara vermiş

soruna gelince telefon iyidir güzeldir ekranı geniş qwerty kalvye wireless ki internet olsun dersen (beleş) harika bir olay müzik resim kamera falan açıkçası kalite bir telefon geniş olabilir ama sabun kalıbı gibi değil E61 ile E61i nin farkını bilmiyorum ama herkez E61i yi tavsiye ediyor ;)

speedus

Üye
telefonda kullanacağın özlliklere bağlı yani hangi amaçla kullanmak istediğine bağlı arkadaşım. eğer ses için istiosan n73 veya 6233 almanı öneririm ses sistemleri süper ama uygulama için diosan o zaman herhangi bi işletim sistemli telefon alabilirsin örneğin benimki gibi n70 lablirsin ya da daha yeni bişi e65 mesela..

furkano

furkano

Üye
    Konu Sahibi
TEşekkürler arkadaşlar e61 in e61i den farklı kamerasız olması galiba başka bi farkı yok.. İşin doğrusu ben wifi istiyorum ve daha ucuzunu bulabilirmiyim bilmiyorum vede kalitelisini..

iyi cocuk

Üye
arkadaşım e61i kullanıyorum çok memnunum fakat iki eksiği var 1. sese az çıkıyo(w810i le eşit)
2. 320*240 çözünürlükte oyunancak daha 90 larda kısaca tavsiye ederim ama ilerde N96 alıp ikisini kolayca senkronize edeceğim:):oke::)

furkano

furkano

Üye
    Konu Sahibi
Peki e60 a ne dersiniz 250 ytl ye buluna biliyor.. Kullanan varmı?

osezer10

osezer10

Üye
e 61 arkadaşımda wardı walla süper bişe özellikle wireless kullancaksan bilgisayar gibi giriyo sitelere youtube falan sorun yasamassın!!

aldirakli

Üye
e61 alma kardeş
ya e61i al yada e71 al
benden sana tavsiye

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
çok kaba ve hantal bir telefon tavsiye etmem..

futbol123

futbol123

Üye
e61 al e60 alma ekranı küçük e61 in ekranı daha büyük

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...