E6 Belle Hazır 111.130.0625 (Yalnız Eksikleri Var)

Sponsorlu Bağlantılar

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
üstatlar bende hava durumu widgeti var ve sıkıntısız çalışıyor benim sürüm tarihide 2011.11.05 telefon çok hızlandı ve hiçbir sıkıntı yok nokıa e6 telefonum.Siz nasıl bu kadar fazla hatayla karşılaştınız anlayamadım şaşkınlıkla bakıyorum gerçekten :S

nasıl hawadurumu widgeti var.naviden çektiğim yazılımdada,nokia suitten çektiğim yazılımdada yok.ne zaman güncelledin telini

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
üstatlar bende hava durumu widgeti var ve sıkıntısız çalışıyor benim sürüm tarihide 2011.11.05 telefon çok hızlandı ve hiçbir sıkıntı yok nokıa e6 telefonum.Siz nasıl bu kadar fazla hatayla karşılaştınız anlayamadım şaşkınlıkla bakıyorum gerçekten :S

vallaha yeniden oviyle güncelledim az önce hala sürüm tarihi 05.01.2011
hala hava durumu vidgeti yok.

nereden yükedin bende bunu anlamış değilim
nokia adamına göremi yazılım çıkartıyor,yoksa bizimle kafamı buluyorsun

cihan76

Üye
Forumlara fazla takılan biri değilim ama e6 için bakarken sizin mesajı gördüm. E6'da hava durumu bende de mevcut, Belle'de programsal olarak bende hiçbir sorun yok sadece Belle, E6 için yapılmamış onu biliyorum!

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
Forumlara fazla takılan biri değilim ama e6 için bakarken sizin mesajı gördüm. E6'da hava durumu bende de mevcut, Belle'de programsal olarak bende hiçbir sorun yok sadece Belle, E6 için yapılmamış onu biliyorum!

hava durumu yok demedim,hava durumu widgeti yok dedim.
E6 için ne yapılmamış biraz daha net söylersen

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
tamamen sorunlu bir belle.aylardır bekledik foss çıktı.
menü kaydırırken takılıyor.akıcılık yok.tekleye tekleye gidiyor.çakma N8 klon belleyle hiç farkı yok sadece o reset atıyordu ve şarz yiyordu.
bu reset atmıyor,şarzda denemede daha 1gün oldu..
Anna daha iyiydi
cidden soğudum cihazdan,
nokia sevenlerini kaybediyorsun sırayla

İlk güncellememde (nokia suitten) şarj gitmiyordu. Navifirm ve phoenix ile tokatlayınca şarzı biraz düzeldi. Fakat tuşkilidi delirtiyor beni. Birde takılmalar yaşıyorum. Zamanında 6600 lar piyasayı kavururken çok ekmeğini yedim Symbianın. Bugün olması gereken yer bu değil, daha iyi bir konumu hakediyor. Nokia Symbianı mundar ediyor, başka bir şey söyleyemeyeceğim.

Üst Alt