E250 Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

the_rock_ula

Üye
    Konu Sahibi
E250 Hakkında
Arkadaşlar ben nokia kullanıcısıyım samsunglar nasıl hiç bilmiyorum.bi yakınım e250 almak istiyor telefon nokia ya göre baya kibar:)
ayrıca radyonun olması çok avantajlı ve şu aralar fiyatı da baya uygun. e250 nin sesi çok mu az çıkıyo da herkes ses yüseltmekten bahsediyo mesela radyonun sesi nasıl çıkıyor?başka program oyun falan önemli değil.sadece ses nasıl çıkıyor ve şarjı ortalama ne kadar gidiyor? yardımcı olursanız sevinirim

Ozan

Ozan

Admin
Ses tatmin edici derecede ama bazıları illa herşeyin daha fazlasını istediklerinden ses yükseltme kodları ile uraşıyorlar, nihayetinde bir telefon ve ses az da çıksa fazla da çıksa o fiyata zaten baska bir alternatif ürün seçme lüksü bile yok

195 ytl ye kadar düştü ve o fiyata göre emin olun herşeyi fazlasıyla tatmin edici.

Şarjı samsung ların 2 gün falan gider.

the_rock_ula

Üye
    Konu Sahibi
sağolasın Negative verdiğin bilgiler için gerçekten o fiyata başka telefon bulmak zor görünüyor

djoguzhan_55

Üye
hayır 1 gün gidiyor şarjları

yassose

Üye
bende nokiadan once samsung kullanicisiydim sahsen nokyayla karsilastirirsan tabi ki nokia daha iyi sahsen ben tavsiye etmem

--------------- Ekleme ---------------

ama tabiki fiyati uygunsa illada alacam diyosaniz onada karismam

birisi2

Üye
Gerekli ayarlamalar diyorsun bi açabilir misin bende e250 kullanıcısıyım

Altun.

Altun.

Üye
Gerekli ayarlamalar diyorsun bi açabilir misin bende e250 kullanıcısıyım

mesela ben tuştakımı lambasını komple kapadım. gerek yok nasıl osla telefona alışınca gece karanlıkta bile hatasız istediğim mesajı yazabiliyrum. ekran ayarınıda en düşük seviyeye getirdim çok parlak ekrana zaten gerek yok. bunları yapınca otomatikmen şarj süresi uzadı. ve bluetooth u gereksiz yere açık da bırakmıyrm

eses_nuri

eses_nuri

Üye
chona çok doğru sölüyor bende d900i var aynı ayarlamaları bende yaptım malum radyo kamera mp3 falan yaklaşık 3 gün gitmekte bide telefonu şarj uyarısı vermeden asla şarja takmıyorum buda önemli bi husus

enigma

enigma

Üye
ekran diye bişey yok hojam. onun ekranı 4096 gibi menude ilk nokialar gibi ama diğer mevzularda överim aleti

AkSiYoN

AkSiYoN

Üye
saol

Leo_Labrador

Leo_Labrador

Üye
kardes o fıyata o telefon cok para yaaa bence daha dusugunu arastır bulacagından emınım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt