E-Posta İle Giriş

Sponsorlu Bağlantılar

E-Posta İle Giriş Olsun / Olmasın

• Evet...Olsun

Kullanılan: 4 28.6%
  • Hayır...Olmasın

Kullanılan: 10 71.4%

• Kullanılan toplam oy
    14
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
    Konu Sahibi
E-Posta İle Giriş
Merhaba arkadaşlar... Bu sefer maxicep adminlerinden ve yetkililerinden bir isteğim olacak.. Belki sizde kabul edip etmezseniz diye ankette koyacağım ;)

İsteğim konusu maxicep.com a giriş...
Bu giriş sırasında kullanıcı adınımızı ve şifremizi yazarak giriyoruz.. Ama kullanıcı adı yerine siteye kaydolurken verdiğimiz e-posta adresiyle girsek fena olmaz mı ? E-posta ile giriş yaparken kullanıcı adının sonlarında olan küçük TM gibi yazıları yazmakla zorluk çeken arkadaşlar zorluk çekmez....

Atakan

Atakan

Üye
Bence gayet mantıklı, eğer uygulanabilirliği varsa yapılmalı diye düşünüyorum.

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
    Konu Sahibi
kullanıcı adların sonunda küçük TM -- C gibi acayip şekil olanlar için çok iyi bi uygulama olacağını düşünerek bu konuyu açtım :)

Revengeful

Emekli Yönetici
Bence o karakterleri koymasinlar daha iyi hatta yasaklansın. Cunku ozel mesaj sisteminde sıkıntı oluyor

Mert

Mert

Üye
Bence gayet güzel olur. Güvenlik açısındanda iyi olur

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Vbulletin girişine özenir millet, bizimkiler beğenmez garip :hmmm

Nickimle giriş yapıyorum, nickimi kullanıyorum, e-posta ile girip nickimi kullanmak çok saçma geliyor ...

zibidi39

zibidi39

Üye
bence tc kımlık no ıle gırelım ?

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Saçma :( Bence E-posta İle Giriş Olmaması Gerek :( Ben 2 Saat Mail Adresimi Yazamam :S

Bu Yüzden Hayır Olmasın !

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Vbulletin girişine özenir millet, bizimkiler beğenmez garip :hmmm

Nickimle giriş yapıyorum, nickimi kullanıyorum, e-posta ile girip nickimi kullanmak çok saçma geliyor ...

:kop: bu güzeldi..

arkadaş face, yada maile.. girerken bile zorluk çekiyoruz bide burda mı uğraşalım

Saçma Olmaması Gerek :( Ben 2 Saat Mail Adresimi Yazamam :S

Hayır Olmasın !

Aynen katılıyorum :oke:
Milleti uğraştırmaya hiç gerek yok!...

Atakan

Atakan

Üye
O zaman şöyle olsun, isteyen kullanıcı ismini yazarak, isteyen e-posta adresini yazarak giriş yapabilsin ?

Neverex

Üye
Öneri güzel ama kimse uzun uzun e-posta adresini girmek istemeyecektir.Bende istemem.Bence olmasın.Bu hali daha güzel.

Trackmania

Trackmania

Üye
Bence gereksiz, öncedene-posta ile giriş yapsaydık bu seferde nickimizle giriş yapalım die şikayet edicektiniz :) böylesi iyi alt+rakam girerek o TM işaretlerinden koyabilirler. :oke:

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
    Konu Sahibi
eğer e-posta ile giriş olursa hem güvenlik açısından iyi olur hemde kullanıcı adları şekilli olanlarda sorun olmaz

Trackmania

Trackmania

Üye
Bence sorun yapmıyorsaten bu arada e-postayla girince nasıl güvenlik oluyor ?

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
O zaman şöyle olsun, isteyen kullanıcı ismini yazarak, isteyen e-posta adresini yazarak giriş yapabilsin ?

Bu olabilir.

Orjinal hali kalabilir ve altına "E-posta ile giriş" diye bir seçenek yapılabilir..

Neverex

Üye
Eğer üyelerin nicklerini yazma gibi bir sorunu varsa nick değiştirebilirler.

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
saçma olur bence

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
İkinci bir seçenek olabilir, bu mümkün ama sadece e posta ile giriş hiç de iyi bir uygulama olmaz. İkisi de aynı anda uygulansa iyi bir seçenek olabilir. Tabi şimdilik değil daha önemli işlerin olduğunu bilin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...