DVD-RW'ım DVD okumuyor!!!

Sponsorlu Bağlantılar

tssteam

tssteam

Üye
    Konu Sahibi
DVD-RW'ım DVD okumuyor!!!
Samsung Tsstcorp sh223f dvd-rw kullanıyorum.ilk aldığımda 1 2 ay kadar bir süre içinde dvdleri çok güzel okudu sonra ne olduysa artık bilmiyorum dvdleri okumamaya başladı bi yardımcı olun ltfn garantisi hala var sanırım bi ara içinde cd patlattı hemde orjinal :ağlarım: lütfen yardımcı olunn!!!!:( :( :( atıcam vallahi yaaa :birak:

BktsBcr

BktsBcr

Üye
ya ben şöyle bişey duymuştum "bazı dvdwriter lar her markayı okumuyomuş"
böyle bi durum söz konusu mu?dvd markasında değişiklik yaptın mı??

tssteam

tssteam

Üye
    Konu Sahibi
dvd markasında değişiklik derken samsung kullandım hep :(

BktsBcr

BktsBcr

Üye
dvd markasında değişiklik derken samsung kullandım hep :(
hmm. ben ondan kaynaklı olduğunu sanıyodum..
Burda herkes bişey söyler; sen en iyisi teknik servisine götür,birebir değişiklik talep et, yaptır.. Başka bişi gelmiyo aklıma. Üzgünüm...:mahcup:):

tssteam

tssteam

Üye
    Konu Sahibi
hmm. ben ondan kaynaklı olduğunu sanıyodum..
Burda herkes bişey söyler; sen en iyisi teknik servisine götür,birebir değişiklik talep et, yaptır.. Başka bişi gelmiyo aklıma. Üzgünüm...:mahcup:):
anladım yinede teşekkür ederim inş ömrü bitmemiştir ozaman bi 50 lik gider herlde:ağlarım:
:ehe:ehe

merty24

merty24

Üye
eğer dvd-rw nin okuma hızı dwdnın istediği hızdan azsa okumaya bılyor ama dwd rw yenıyse bısey dıyemem

tssteam

tssteam

Üye
    Konu Sahibi
eğer dvd-rw nin okuma hızı dwdnın istediği hızdan azsa okumaya bılyor ama dwd rw yenıyse bısey dıyemem
cd 16x dvd 32x write master her dvd de oluo heralde bi zamanlar böle ama düzelmio işte :S

--------------- Ekleme ---------------

garantisi devam ediyorsa niye gitsin:ehe
ne blim garantisi varken içinde cd patlattı götürdüm 20 lira para aldılar :ehe dvd zaten 50 lira :off:

Üst Alt