Windows 7 Dvd rw sorunu(Çözebilecek Varmı)

Sponsorlu Bağlantılar

djibram

djibram

Üye
    Konu Sahibi
Windows 7 Dvd rw sorunu(Çözebilecek Varmı)
S.A arkadaşlar geçenlerde pc ye format atmaya karar verdim neyse xp işletim sistemi yüklüydü dvd rw gayet süper çalışıodu daha sonra windows 7 yükledim dvd rw bilgisayarımda gözüküyor ne zaman dvd rw nin içine dvd yada cd taksam pc donuyor cd yi çıkarınca düzeliyor dvd rw de sorun yok biostada açılıştada cd dvd okuyor windows xpde de okuyor ama windows 7 de okumuyor .aygıt yöneticisinde yada kablolarda en ufak bi sorun yok.dwd rw markası write master sh-182d en son firmware ile güncelleştirdim yine fayda etmedi...Bu sorunu aşamadım yardımcı olursanız Sevinirim Şimdiden sağolun.......

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Bu Sorun Benim CD-RW'dede Vardı Fakat PC'mde Virüs Vardı CD leri USB leri Felan Açmayı Engelleyen Ve Donan.AVG 9.0 İnternet Security İle Tarattım Buldum Sildim Sorunum Düzeldi :) Dene Yardımcı Olur Belki..

djibram

djibram

Üye
    Konu Sahibi
Usta Kaspersky ile tarattım virüs yok pcde driver ile ilgili bence xpde çalışıo fakat windows 7 de dwd rw gözükü ama cd takınca donuo kalıyor

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Driver'da Olabilir Windows7 Uyumlu Driver'ını Bulmak Lazım.Markası Ve Modelini Söylersen Yardımcı Olabilirim :)

Veya Sürücüyü Güncelleştir Seçeneğini Kullanabilirsin :)

djibram

djibram

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle saolasın ben enson driver yükledim sb-07 idi adı belkide daha yenisi vardır windows 7 uyumlu orasını tam bilmiyorum...

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Driver'lar İşletim Sistemine Göre Ayrılıyor :) Sen W7 ye XP Kurmuşun Ve Böyle Bir Sorunun Ortaya Çıkması Gayet Normal :)

djibram

djibram

Üye
    Konu Sahibi
tamam da usta windows 7 ye göre olanını b ulamadım ki bulsam

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Tam Marka Tam Model Versen :) Anında Bulurum Sana :)

djibram

djibram

Üye
    Konu Sahibi
vallahamı:-) usta adı tsstcorp cd dvdw sh-182d adı tam bu

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
DvD-RW nin Orjinal Resmi Sitesine Baktım Ve Güncellemeleri Buldum Fakat Windows7 Uyumlu Güncellemesi Yok :(

Aşağıdaki Linkden İnceleyebilirsin :(

Bu Link'e Tıkladıktan Sonra Sürüm Yazısına Tıkla Güncellemeler Karşına Çıkacak..

djibram

djibram

Üye
    Konu Sahibi
ok ustad saolasın

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Önemli Değil Yardımcı Olmayı Gerçekten Çok İsterdim :(

Nissan 350 Z

Nissan 350 Z

Üye
Arkadaşım Sennki Çok Basit Bir Meseledir Aslında O DvD-Rw Olayında Adamlar Sana Virüs Atmıyor Windows Dosyalarına Kayıt Girdisi Olarak Giriyor Ve Bu Da Virüs Olmaktan Çıkardığı İçin AV'ler Algılamıyor En İyisi Sen ComboFix'i Çalıştır Bilgisayarında Yüksek İhtimalle Sorun Çözülür Ama O Da Olmazsa Ne Yaptığını Bilerek İyi Bir Format Ad (HDD'ı Sıfırla Yalnız)

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Arkadaşım Sennki Çok Basit Bir Meseledir Aslında O DvD-Rw Olayında Adamlar Sana Virüs Atmıyor Windows Dosyalarına Kayıt Girdisi Olarak Giriyor Ve Bu Da Virüs Olmaktan Çıkardığı İçin AV'ler Algılamıyor En İyisi Sen ComboFix'i Çalıştır Bilgisayarında Yüksek İhtimalle Sorun Çözülür Ama O Da Olmazsa Ne Yaptığını Bilerek İyi Bir Format Ad (HDD'ı Sıfırla Yalnız)

Combofix Programı Her Derde Deva Değil :) Combofix Sistem Geri Yükleme Gibi Bir Araç Ve Bunu Kullandığında Bilgisayarı Birbirine Girecek Onun İçin Hiç Tavsiye Etmiyorum Ve Sorunu Bu Program Çözemez :)

Bu Yöntemi Denememeni Tavsiye Ederim :)

djibram

djibram

Üye
    Konu Sahibi
virüs fln yok üstadlar sorun windows 7 ye uygun driver yoq xpnin driveri sakatlık yapıo

Nissan 350 Z

Nissan 350 Z

Üye
Combofix Programı Her Derde Deva Değil :) Combofix Sistem Geri Yükleme Gibi Bir Araç Ve Bunu Kullandığında Bilgisayarı Birbirine Girecek Onun İçin Hiç Tavsiye Etmiyorum Ve Sorunu Bu Program Çözemez :)

Bu Yöntemi Denememeni Tavsiye Ederim :)

Benim En Çok Verim Aldığım 2 Programa Girer ComboFix Sistemde Anormal Kodlamalı Herşeyi Siliyor Arkadaşım Adamlar Trojan Yapıyor Sistem Geri Yüklemesine Onu Açıldığı Tarihten Önceye Alıyor ve Sence ComboFix Onu Nasıl Temizliyor ????
Değil Kullanmamanı Ne Olur Ne Olmaz Diye Haftaya Bir Çalıştırmanı Tavsiye Ederim Kardeş ©The_Gespenst Kardeş Kafa Tutma Olarak Algılama Ben Olaya Açıklık Getirmeye Çalışıyorum Ayrıca Sistem Geri Yükleme Gibi Bir Araç Olsaydı 20 Dk. Pc'yi Taramazdı ;)

--------------- Ekleme ---------------

Kardeş Arkadaşa Ben Şaka Olsun Diye Şaka Virüsü Atmıştım 5 Dk.ya Bir Dvd-Rw Açılıyor ve Kapanıyordu ve Cd Takıldığında Da Donuyordu Ama Adam Pc'den Çakıyordu Biraz Çözdü Meseleyi Olmasza Arkadaşa Nasıl Yaptığını Öğrenip Sana Söylerim ;)

Evet Malesef Yok Sen En İyisi XP ye Geri Dön ;)

©The_Gespenst© Bu Konuda Haklı Driverlar Bakımından Bir Çoğu Win7'yi Desteklemiyor ;)Ben De Bir Ara Bu Zorluğa Düşmüstüm Ama Xp Mod İle Çözdüm ;)

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Benim En Çok Verim Aldığım 2 Programa Girer ComboFix Sistemde Anormal Kodlamalı Herşeyi Siliyor Arkadaşım Adamlar Trojan Yapıyor Sistem Geri Yüklemesine Onu Açıldığı Tarihten Önceye Alıyor ve Sence ComboFix Onu Nasıl Temizliyor ????
Değil Kullanmamanı Ne Olur Ne Olmaz Diye Haftaya Bir Çalıştırmanı Tavsiye Ederim Kardeş ©The_Gespenst Kardeş Kafa Tutma Olarak Algılama Ben Olaya Açıklık Getirmeye Çalışıyorum Ayrıca Sistem Geri Yükleme Gibi Bir Araç Olsaydı 20 Dk. Pc'yi Taramazdı ;)

Kardeş Arkadaşa Ben Şaka Olsun Diye Şaka Virüsü Atmıştım 5 Dk.ya Bir Dvd-Rw Açılıyor ve Kapanıyordu ve Cd Takıldığında Da Donuyordu Ama Adam Pc'den Çakıyordu Biraz Çözdü Meseleyi Olmasza Arkadaşa Nasıl Yaptığını Öğrenip Sana Söylerim ;)

©The_Gespenst© Bu Konuda Haklı Driverlar Bakımından Bir Çoğu Win7'yi Desteklemiyor ;)Ben De Bir Ara Bu Zorluğa Düşmüstüm Ama Xp Mod İle Çözdüm ;)

Yok Kardeş Neden Kafa Tutma Gibi Algılıyım :) Sonuçta ikimizde Yardım Etmeye Çalışıyoruz :) Ama Ben Combofix'i Kullanmayı Beceremedim Biraz Ona Sinirliyim :D Açar Açmaz Sistemi Geri Yükledi Gibi Birşey Yaptı :D Sinirlendim Artık O Programa Garezim Var :D

Nissan 350 Z

Nissan 350 Z

Üye
Yok Kardeş Neden Kafa Tutma Gibi Algılıyım :) Sonuçta ikimizde Yardım Etmeye Çalışıyoruz :) Ama Ben Combofix'i Kullanmayı Beceremedim Biraz Ona Sinirliyim :D Açar Açmaz Sistemi Geri Yükledi Gibi Birşey Yaptı :D Sinirlendim Artık O Programa Garezim Var :D

Sağlık Olsun Ne Diyim :D

djibram

djibram

Üye
    Konu Sahibi
microsoftun sitesine baktım uyumlu diyor linkte bu bişeyler anlatıyor tam anlayamadım

Üst Alt