Arkadaşlar normalde alacağımı bilirim ama malesef benim PC 2005 model ve şu anda bayağı hantal Lafı kısa kesiyorum anakartım Asus K8N, Ram miktarı: 1,50 GB, ekran kartı : 256 MB Anakartıma uyabilecek Dvd Rom Writer arıyorum, var mı bulabildiğiniz bir şeyler
not: Bildiğim kadarıyla anakart sata desteklemiyor. IDE tabanlı bakacağız, ya da ben yanlış mı biliyorum acaba Arkadaşlar şimdi araştırdım iyice anakartın sata 1 e desteği varmış. Yani bana sata 1 uyumlu DRW bakacağız.
@L-LumieRe pm attım, bakalım Bir de eğer ide girişli DRW bulursanız daha iyi olur, çünkü zamanında SATA kullanmıştım çalışmamıştı. Yani ide girişll varsa iyi olur, yoksa da SATA yı bir daha deneyeceğiz artık
@L-LumieRe pm attım, bakalım Bir de eğer ide girişli DRW bulursanız daha iyi olur, çünkü zamanında SATA kullanmıştım çalışmamıştı. Yani ide girişll varsa iyi olur, yoksa da SATA yı bir daha deneyeceğiz artık
Yok, öyle değil. SATA takmak için anakartın da sata uyumlu olması gerekiyor, ya da IDE için de aynısı geçerli
adminim.
Hah, işte ben de o ne demek bilmiyorum
Peki, IDE olduğu sürece sorun çıkartmaz di mi ? Yani IDE olsa yeter, yoksa daha ekstra özellikler falan yok di mi ?