DUYURU: ||Nokia 3110c 7.21 versiyonu çıktı.|| Güncellemeyen kalmasın!

Sponsorlu Bağlantılar

degerli43

degerli43

Üye
    Konu Sahibi
DUYURU: ||Nokia 3110c 7.21 versiyonu çıktı.|| Güncellemeyen kalmasın!
  • Beğen
Tepkiler: hate_furkan ve canavar72

mahlasım

Üye
sanırım açılıp kapanma sorunu ortadan kalktı....

degerli43

degerli43

Üye
    Konu Sahibi
onun için çıkmış bir firmware

ackheron

Üye
tesekkurler kardes sayende yazılımımı kendim yeniledim. teşekkurler...

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Anlatım İçin Teşşekkürler.

degerli43

degerli43

Üye
    Konu Sahibi
7.21 versiyonu en son çıkan isteyen güncelleyebilir

alimax12

alimax12

Üye
dil ingilizcxe olmuyor yine tr

gknbamka

Üye
çok teşekkürler arkadaşım beni büyük bi dertten kurtardın .yeni almıştım teli bu sorun çıkınca satasım geldi ama sayende tekrar kullanmaya devam edcem teli tekrar teşekkürler
:yuru

degerli43

degerli43

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim halkı bilinçlendirmek görevimiz..

ahmett394

ahmett394

Üye
valla bnde verdim geçen servise 4 günde geldi de şu anda bi sorunum var arkadaşlar size onu sorcam da ben telefonda herhangi bi numarayı ararken karşıdaki telefon çalarken,mikrofona konuşunca telefondan duyabiliyorum sonra kulaklıkla denedim yine ararken kulaklığın mikrofonuna konuşunca kulaklıklara sesim gidiyor.6300 ve bazı s40larda denedim olmuyo benim telefon mutlaka arızalı diye düşünüyorum teknik servise götürecem yardım ederseniz çok sewinirim saygılar...Acil cvp yazarsanız çok sewinirim please..

essnipes

Üye
Ben telefondan internet kullanıyorum. Aynı sorun bende de mevcut. Güncellemeyi updater ile değil telefondan yenilemek istiyorum. Malesef telefonun menusundan yazılıma ulaşmak olası değil. Çünkü böyle bir bağlantı yok. Nokia'nin türkçe sitesinde böyle bir anlatım var ancak sadece nasıl yapılacağı ile ilgili. Benzer anlatım eu sitesinde de mevcut ama indirmenin sağlanacağı bağlantı yok. Telefonun güncelleme bölümünde indirmek için girildiğinde servis sağlayıcısı ile görüşün var. Yani her hangi bir servis yok aksi servis ekleme seçeneği de mevcut değil. Ayrıca zaten indirilecek bir bağlantı mevcut değil... Umarım sorunu anlatabilmişimdir.. Yardım ederseniz sevineceğim.

okanka_xd

Üye
yha benmde tel.in mp3 çalarında büük bi sorun war.mesela bi şarkıı favorilere eklediimde eklendi die gösterio ama favorilere girdiimde boş gösterio :( yada örneğn sanatçılrdn SAGOPA ya girip her hangi bir şarkısını seçtiimde şarkıı açmıo gibi bi yığın sorunum war...xD
bana yardm edebileck biri warsa lütfen yardm etsn.şimdiden teşekkürlr : )

degerli43

degerli43

Üye
    Konu Sahibi
versiyon güncelle veya fabrika ayarlarına dön

crazy_boy41

crazy_boy41

Üye
kardeş 3500 da calısır mı bu program ???

metinergun

Üye
kablo bağlantım yok ancak bluetooth dan bağlanabiliyorum. mümkün mü güncelleme yapmam
yardımcı olursanız sevinirim

degerli43

degerli43

Üye
    Konu Sahibi
BTden mümkün değil maalesef kablo lazım

Emre-45

Emre-45

Üye
Teşekkürler...

artes06

Üye
Deniyecez artıq paylaşım için tşkr

hakantuna

Üye
NOKIA 3110 CLASSIC KAPANIP AÇILMA SORUNUNA PRATİK BİR ÇÖZÜM!..

slm,

arkadaşlar nokia 3110c 'nin, kapanıp açılma sorununa pratik bir çözüm buldum ve sizinle paylaşmak istedim. Bu sorunun sebebi ne virüs ne de hafıza kartı asıl sebebi hafıza kartına müzik atıldığında müzik çaların hata vermesinden kaynaklanıyor. Müzik çalarda mp3, aac gibi uzantılı ses dosyalarını arıyor. Müzik dosyalarının uzantılarını silin ve hafıza kartına öylece kopyalayın. Böylece müzik çalar dosyaları göremediğinden devre dışı kalıyor ve müzikleri dosyadan çalıp dinleyebiliyorsunuz.

Bu yolu da müzikleri iki de bir silip kopyalamaktan usandığımdan; "winrar programıyla arşivleyeyim de hafıza kartında kalsın." diyerek arşivlerken buldum. Yalnız müzik klasörünü SIKIŞTIRMADAN SADECE DEPOLA şeceneği ile arşivleyin. Telefon bu arşiv dosyasını müzik olarak çalıyor. Bu yöntemle müzik listesi de oluşturabilirsiniz; ama sadece sırayla çalabiliyor...

İşinize yarar umarım...

davutli

Üye
ya benim telefonda yazılımı 2 kontöre 7.21 i güncelledim ama halen türkçe değil. benim tel. yurt dışından geldi, acaba farika ayarlarına çevirsem türkçeleşirmi. bu konuda ki yönlendirmenizi bekliyorum.

Üst Alt