Mobilde yaptım sizce nasıl olmuş... YouTube : Tek Bilgin
Tek Bilgin Üye Konu Sahibi Duvar Kağıdımın Tasarımı Nasıl? Mobilde yaptım sizce nasıl olmuş... YouTube : Tek Bilgin
Tek Bilgin Üye Konu Sahibi exp_l0it' Alıntı: yazı biraz daha solgun olabilir Genişletmek için tıkla ... Android yazısı mı tek bilgin yazısı mı hocam YouTube : Tek Bilgin
exp_l0it' Alıntı: yazı biraz daha solgun olabilir Genişletmek için tıkla ... Android yazısı mı tek bilgin yazısı mı hocam YouTube : Tek Bilgin
exp_l0it Üye android iyi de kanal adınız reklam yaparmış gibi biraz daha rahat okunaklı font ile siyah iyi olabilir belki ya da yeşil yerine daha sıcak bir renk
android iyi de kanal adınız reklam yaparmış gibi biraz daha rahat okunaklı font ile siyah iyi olabilir belki ya da yeşil yerine daha sıcak bir renk
Tek Bilgin Üye Konu Sahibi exp_l0it' Alıntı: android iyi de kanal adınız reklam yaparmış gibi biraz daha rahat okunaklı font ile siyah iyi olabilir belki ya da yeşil yerine daha sıcak bir renk Genişletmek için tıkla ... Amacım reklam yapmak değil efendim. Video cekicem telefon da uygulamalar ile ilgili ana ekran nasıl olmalı ile ilgili sizlere danışmak istedim sadece. YouTube : Tek Bilgin
exp_l0it' Alıntı: android iyi de kanal adınız reklam yaparmış gibi biraz daha rahat okunaklı font ile siyah iyi olabilir belki ya da yeşil yerine daha sıcak bir renk Genişletmek için tıkla ... Amacım reklam yapmak değil efendim. Video cekicem telefon da uygulamalar ile ilgili ana ekran nasıl olmalı ile ilgili sizlere danışmak istedim sadece. YouTube : Tek Bilgin
Tek Bilgin Üye Konu Sahibi kralberk13' Alıntı: neyle yaptınız Genişletmek için tıkla ... Ana resim zedge sen indirdim. yazıyı pixselLab ile yaptim. video : Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız YouTube : Tek Bilgin
kralberk13' Alıntı: neyle yaptınız Genişletmek için tıkla ... Ana resim zedge sen indirdim. yazıyı pixselLab ile yaptim. video : Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız YouTube : Tek Bilgin
exp_l0it Üye Tek Bilgin' Alıntı: Amacım reklam yapmak değil efendim. Video cekicem telefon da uygulamalar ile ilgili ana ekran nasıl olmalı ile ilgili sizlere danışmak istedim sadece. YouTube : Tek Bilgin Genişletmek için tıkla ... amacın reklam yapmak gibi olmadığının farkındayım da, çok fazla belirgin olarak koymak da reklama giriyor onu diyordum
Tek Bilgin' Alıntı: Amacım reklam yapmak değil efendim. Video cekicem telefon da uygulamalar ile ilgili ana ekran nasıl olmalı ile ilgili sizlere danışmak istedim sadece. YouTube : Tek Bilgin Genişletmek için tıkla ... amacın reklam yapmak gibi olmadığının farkındayım da, çok fazla belirgin olarak koymak da reklama giriyor onu diyordum