düşük hızlı internetlere özel video sitesi diger projelerde yakında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cepnetin ustasi

Üye
    Konu Sahibi
proje yeterli sayıya ulaşmassa 7 gün sonra hizmet sona erecektir

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
cepten veya pc den indirilebilir. izlenme dersen youtube gibi olmaz rtsp yayını yapamam. ücretsiz hostingler kullanıyorum sınırlı bütçem var. film ve dizi beni ve sunucuları zorlar şimdilik yapamam.

cepten izlenme konusunda program entegre yapabiliriz(core player mesela). tıkladıgında direk core playerde izlemeye baslarsın. ama bunu da şimdilik yapamam.

bu aralar sadece video sayısını artırmayı düşünüyorum.

yalnız heran proje yii heran sonlandıra bilirim çünkü izlenme oranları yok gibi

bu sitenin pc den giren cepnetciler tarafından bilin memesinden kaynaklanıyor. onlara nasıl ulaşacağımı hiç bilmiyorum.

symbian destek . Android destek gibi genel bölümlerine konu aç ve kullanıcılardan yorum iste. Aklıma gelen sadece bu oluyor. Bu arada sakın projeni bitirme. Sitene uygun bir domain alsan daha kolay akılda kalır ve sağlam hit alman için yardım ederiz sana.

cepnetin ustasi

Üye
    Konu Sahibi

symbian destek . Android destek gibi genel bölümlerine konu aç ve kullanıcılardan yorum iste. Aklıma gelen sadece bu oluyor. Bu arada sakın projeni bitirme. Sitene uygun bir domain alsan daha kolay akılda kalır ve sağlam hit alman için yardım ederiz sana.

tamam dediklerini yapacam ama şimdi alamam 15-20 gün sonra alabilirim. şimdilik böyle devam etsin. hit konusunda yardımlarını bekliyom.

plusnettr

plusnettr

Üye
.tk alan adına nslerinizi yönlendirebilirim.
Alan adı ücretsiz

cepnetin ustasi

Üye
    Konu Sahibi
sitemizin yeni adresi dusukhiz.tk link

marist

marist

Üye
Emeğine SağLık. TşkLer Dostum. :oke:

cepnetin ustasi

Üye
    Konu Sahibi
site eski haline getirilmiştir. videolar açılıyor problem düzeltildi.

cepnetin ustasi

Üye
    Konu Sahibi
isteyene video sitesinde üyelik verilir. ve nasıl yükleme yapılacağı aşama aşama anlatılır. videoları dönüştüreceği yer nasıl hangi ayarda dönüştüreceği hakında bilgi verilecek. dönüştülen videolerın nereye yükleneceği hakkında bilgi(videolar ana sunucuya yüklenmiyor. kişi kendine ücretsiz bir site açacak ve oraya yükleyecek nasıl yapılacağı hakkında bilgi verilecek.)

tüm işlemler tarıyıcı ve internet üzerinden yapılacak. bilgisayardan yapılacak işlem yok. tek sıkıntı diğer sitelere göre daha fazla uğraş yaparak video yüklersiniz.

ayrıca bilgisayarındaki videoyu dönüstürücü sitede dönüştürüpte atabilir.

kendine site açması zorunludur.

kendi alanlarımız bunları karşılayacak kadar yetersizdir. ama ücretli bir sunucuya geçtiğimiz zaman herşey daha hızlı olacak.(şimdilik yeterli bütçem olmadığı için bunu yapamam)

maxicepte üyeliği olmayan bana [email protected] yakupceran00 @ gmail.com a eposta atarak ulaşa bilir.

emre19972012

Üye
emeğine sağlik teşekkrlerrr

omr bşr

Üye
siteye girmiyor sorunu düzeltirsen sana destek olmaya çalışırım

askci74

askci74

Üye
kapanmış bu site

murat.122a

murat.122a

Üye
keske telefondan da izlemeye bir çözüm bulsa arkadaş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt