Uygulama 96kbps hızında interneti olan androidler size özel tıkanmadan video izleme

Sponsorlu Bağlantılar

cepnetin ustasi

Üye
    Konu Sahibi
96kbps hızında interneti olan androidler size özel tıkanmadan video izleme
96kbps hızında interneti olan androidler size özel tıkanmadan video izleme

site adresi: http: //x55.x10.mx

pc den kullanlar ve android flash playeri olanlar 96kbps hızında video izleyebilir. izlenebilecek kalitede(düşürülmüş kalitede videolar )

desteklerinizi bekliyorum.

cepnetin ustasi

Üye
    Konu Sahibi
cook yakında akılda kalır bir domainle karşınızda olacağız

blacktalon

blacktalon

Üye
vodafone cepnet var net 100mb dan sonra 96kb olması gerekirken biz nerdeyse internet denilmiyecek olan 10-15kb ile giriyoruz :) super hızlı 3g bu olsa gerek

cepnetin ustasi

Üye
    Konu Sahibi
vodafone cepnet var net 100mb dan sonra 96kb olması gerekirken biz nerdeyse internet denilmiyecek olan 10-15kb ile giriyoruz :) super hızlı 3g bu olsa gerek

96kbps = 12kb

kbps farklıdır kb farklıdır.

- - - Eklendi - - -

sitemizin yeni adresi dusukhiz.tk link http://dusukhiz.tk

• Beğen
Tepkiler: scrtystk

cepnetin ustasi

Üye
    Konu Sahibi
sanatçı şarkı isteği olan pm atsın

guro123456

Üye
bu sayfa pkk sayfasimi sozde kurdistan sarkilari pkk yandaslari mevcut desteklemeyin destek vermeyin ne icin kuruldugu belli kurdlere sozum yok sozum bizi birbirine dusurmeye calisan hainlere

cepnetin ustasi

Üye
    Konu Sahibi
bu sayfa pkk sayfasimi sozde kurdistan sarkilari pkk yandaslari mevcut desteklemeyin destek vermeyin ne icin kuruldugu belli kurdlere sozum yok sozum bizi birbirine dusurmeye calisan hainlere

tek videoyla o kanaata vardın. ovideo istek doğrultusunda eklendi ama istemiyorsanız sileriz.

pkk sitesi diyerek onurumuzu kıedınız.

bize şuan hakaret etmiş bulunuyorsunuz.

video şuan sildik.

yanlış giden ve aykırı videoları bildirirseniz seviniriz.

ayrıca mesajı nı düzeltürseniz seviniriz. konuya verdiğiniz cevap şuan hakaret seviyesindedir.

hackedbygobel

Üye
ben de n95 kullanıyorum, cidden çok yetersiz hız. Ama 100 mb tadı da bi başka. :)

guro123456

Üye
malum telden giriyirorum silme imkanim yok daha dikkatli ve hassas olun biri istedi diye bir sey olmaz sildigin icin sagol

cepnetin ustasi

Üye
    Konu Sahibi
malum telden giriyirorum silme imkanim yok daha dikkatli ve hassas olun biri istedi diye bir sey olmaz sildigin icin sagol

sonra silersen memnun olurum. ayrıca böyle olan videolara rastlarsan beni bilgilendir silerim.

cepnetin ustasi

Üye
    Konu Sahibi
projeye destek çok hızlı bir şekilde düştü bu gidişle proje sonlana bilir

cepnetin ustasi

Üye
    Konu Sahibi
Bu günlerde yeni videolar yükleyemediğim için herkesten özür dilerim.

ahmetemha

ahmetemha

Üye
link açılmıyor

Üst Alt