Web Tarayıcı Armorfly Browser & İndirici | Çok Hızlı ''Yeni ve Denendi''

Sponsorlu Bağlantılar

'Şeref'

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Armorfly Browser & İndirici | Çok Hızlı ''Yeni ve Denendi''
Android platformu için en iyi uygulama geliştiricilerinden biri olan Cheetah Mobile tarafından geliştirilen yeni bir web tarayıcısı Armorfly Browser.

İndirici: Neredeyse tüm web sitelerinden çevrimiçi vidoları indirin
☆ Güvenlik: Çok yönlü koruma! 1 Numaralı Antivirüs Motoru (AV-TEST ile değerlendirilmiştir)
☆ Gizlilik: Gizli kasa, sırlarınızı gizleyebilir ve gizliliğinizi koruyabilir

Armorfly, maksimum gizlilik ve güvenlik sunan güvenli bir tarayıcıdır. Sırlarınızı uzaktan kilitleyebilir ve çok yönlü koruma ile rahat bir internet gezintisi deneyiminin keyfini çıkarabilirsiniz. Video algılama özelliği yardımıyla, Armorfly Browser çeşitli çevrimiçi videoları indirilebilir. Ayrıca, Armorfly kalıcı olarak gizli moddadır, uygulama üzerinden gönderilen ve alınan tüm veriler uygulamadan çıktıktan sonra temizlenecektir.

Özellikler:
► Akıllı İndirme
• Armorfly akıllı algılama fonksiyonu otomatik olarak tarama sırasında web üzerinden indirilebilir videoları algılar, size indirme ve neredeyse her web sitesinden çevrimiçi video kaydetmenize imkan verir.

► Reklam Engelleme
• Armorfly tarayıcı ayrıca etkili bir şekilde mobil verinizden tasarruf etmeniz için rahatsız edici reklamları, açılır pencereleri, bannerları engellerken size rahat bir gezinme deneyimi sunar.

► Özel Kasa
• Tüm fotoğraflarınız, videolarınız ve dosyalarınız %100 güvendedir, sırlarınızı kilitlemek için kasaya koymanız yeter.

► Kötü amaçlı siteleri engelleme
•Dolandırıcılık potansiyeli olan ve kötü amaçlı web sitelerini tararken sizi uyarır.

► İndirme koruması
• Kötü amaçlı yazılımlara karşı APK dosya indirmelerini tarar, cihazınızı güvende tutar.

► Hiçbir iz bırakmaz
• Uygulamadan çıktığınızda tüm tarayıcı geçmişi verileri otomatik olarak temizlenecektir.

► Hızlandırılmış tarama hızı
•Taramaları hızlandırmak için ön yükleme özelliği vardır.

► Web sitesi hızlı arama listesi
• Tarayıcının ana ekranındaki hızlı bağlantılar ile web sitelerine anında erişim

Uygulama kalıcı olarak gizli moddadır.
Ve kötü amaçlı site koruması vardır.
Reklam engelleyicisi ve Hızlı web sayfası yükleme özelliği ile öne çıkan uygulama , düşük veri hızlarında bile hızlı yükleme yapar. (Chrome dan hızlı bu konuda)

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: tuareq, Silinen Üye 2498213, AKDELİKAN ve 9 diğerleri

akman_12

akman_12

Üye
Teşekkürler

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: 'Şeref'

aycan54

Üye
Teşekkürler.

• Beğen
snaykeder

snaykeder

Üye
teşekkürler

• Beğen

'Şeref'

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim. :)

Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
Yıllarca CM Browser kullandım, baya da memnundum. Bunu da bi deneyelim..

Market yorumlarını okuduktan sonra denemekten vazgeçtim. Veri tasarrufu yok, CM gibi açılışta donmalar hâlâ mevcut, sayfa yüklemelerinde takılıyor. Ayrıca indirme özelliği her sitede çalışmıyor, mesela youtube. Şu an sayfa çevirisi ve indirme de dahil hemen her özelliği bulunan Opera en iyisi.

Son düzenleme:

'Şeref'

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Cm browser ın geliştiricisi tarafından sunuldu zaten bu uygulama.. veri tasarrufu vadetmiyor.. Reklam engelleme ve gizlilik konularına önem verilmiş.

Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
Geliştirici ayni ben de biliyorum. Ama farklı uygulama yerine CM browser a yatırım yapsalar daha iyi olurdu. sözde 3mb boyutu var ama 200mb ram yiyor sürekli. Reklam engelleme be gizlilik dahili olarak artık her tarayıcıda var ama çok da işe yaramıyor..

• Beğen
kartal3x

kartal3x

Üye
Teşekkürler

• Beğen

dark3434

Üye
Teşekkürler. Gerçekten hızlı.

• Beğen
vedat1966

vedat1966

Üye
CM browser'ı uzun zaman kullandım. Güncelleme aldıkça berbat oldu. Artık kullanmıyorum. Umarım bu tarayıcı da öyle olmaz. Teşekkürler.

• Beğen
ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
Teşekkürler

'Şeref'

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim.. :)

jatvalca

jatvalca

Üye
kardeşim emeğe saygı teşekkürler
fakat indirdiğin resim müzik (video hariç) sistemde görünmüyor çok uğraştım ayarlarda felan bulamadım

• Beğen

Yusuf_EMRE

Üye
Bu tarayıcı gerçekten hızlı ve kaliteli bir tarayıcıymış. Paylaşım için teşekkürler

• Beğen
arifkutukcu

arifkutukcu

Üye
Teşekkürler

• Beğen
ezioTD

ezioTD

Üye
Video ses vs indirme konusunda Amaze i De oneririm

• Beğen
AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
İkinci bir tarayıcı olarak yükledim ve gerçekten hızlı bir tarayıcı olduğunu gördüm.
Bazı arkadaşlar açılışta veya kullanırken donmasından bahsetmiş, bu kullandığınız telefonun işlemcisine bağlı olarak ilk yüklemede işlemciye bindirdiği yükle birlikte geç açılması ile gecikmelere sebepten donmalara sebep olmaktadır yani telefonunuzun gücü yetmemekte bazı uygulamalar için..
Bazı eksik gördüğüm yerlerden birisi eklenti desteğinin olmayışı başta gelmekte.

• Beğen
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Uc Browserin üstüne mobilde tarayıcı tanımam. Symbian döneminden beri kullandığım en iyi tarayıcı.

• Beğen

Üst Alt