durum hiç iç açıcı değil

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

0live456

Üye
Evet toplum sizin gibiler yüzünden bu halde kadınlar ay elini tuttu namusu gitti adamlar hep pısırık hep bir cahillik neyi nasıl yapacağını bilememe özgüvensizlik..Bu mudur yani olay adam gelmiş içini dökmüş bana yol gösterin diyor konuyla ilgin yoksa yorum atma zorunluluğun diye birşey de yok.İlgini çekmiyordur destek olmuyorsan olanlara köstek olma.

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
Evet toplum sizin gibiler yüzünden bu halde kadınlar ay elini tuttu namusu gitti adamlar hep pısırık hep bir cahillik neyi nasıl yapacağını bilememe özgüvensizlik..Bu mudur yani olay adam gelmiş içini dökmüş bana yol gösterin diyor konuyla ilgin yoksa yorum atma zorunluluğun diye birşey de yok.İlgini çekmiyordur destek olmuyorsan olanlara köstek olma.
bu konuda destek olunacak birşey göster bana.

0live456

Üye
Sana Allah destek çıksın.

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
Allah zaten destek veriyor herkese destek verdiği gibi.

Mareşal

Üye
Arkadaşlar konu sapmasın diyecektim ama vazgeçtim :kıskıs:
boşverin tamam ya

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
simdi diyor ki sizin yüzünüzden toplum gelişmiyor.Kac insan yapmıstır böyle seyi.Yapmadınızda ne oldu pısırıkmısınız cahilmisiniz.Bazı şeylerin konusulacak yeri vardır.Korkmayın insanlar böyle şeyler yüzünden ne cahil kalır ne pısırık olur.Cahil olmak istemiyorsan kitap okursun arastırısın falan.Gelip herkes burda cinsel hayatını veya kızlara karsı zaaflarını buraya dökse forumun hali ne olur.?

• Beğen
Tepkiler: Şehriyar ve Mareşal

Mareşal

Üye
simdi diyor ki sizin yüzünüzden toplum gelişmiyor.Kac insan yapmıstır böyle seyi.Yapmadınızda ne oldu pısırıkmısınız cahilmisiniz.Bazı şeylerin konusulacak yeri vardır.Korkmayın insanlar böyle şeyler yüzünden ne cahil kalır ne pısırık olur.Cahil olmak istemiyorsan kitap okursun arastırısın falan.Gelip herkes burda cinsel hayatını veya kızlara karsı zaaflarını buraya dökse forumun hali ne olur.?
katılıyorum kardeş ben bu yaşıma kadar bir kızın elinitutmuş değilim fakat bu beni etkiledimi hayır!!

0live456

Üye
Adam belki utanıyor ailesinden belki büyüklerine anlatamıyor kitap aldı diyelim ya gizli bile okuyamıyorsa buyur çöz bakalım bu adam ne yapsın şimdi ? Yaşadığın toplumu çok beğeniyorsun galiba tv'lerde real'de görüyoruz milletin halini.Aynı şehirde olup arada dağlar kadar kültür farkı olan insanlar var.Boşuna mı eğitim alıyoruz yıllarca ? Cinsel hayat diyorsun kızlara karşı zaaf diyorsun.Başka topiclerde popo sex kelimeleri yazılırken herkes eğlencesinde oluyor da adamın elizabeth ve röntgen kelimelerini kullanması mı foruma aykırı oldu şimdi ? Ayrıca o kelimeleri kullananlar dalgasına muhabbetinde bu adam 1/4'ini bile yazmamış + yardım istiyor.Al sana forumun hali..

Şehriyar

Şehriyar

Üye
tartışmayın arkadaşlar ya Ali kardeş haklı böyle şeylerin burda söylenmesi uygun değil

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
Adam belki utanıyor ailesinden belki büyüklerine anlatamıyor kitap aldı diyelim ya gizli bile okuyamıyorsa buyur çöz bakalım bu adam ne yapsın şimdi ? Yaşadığın toplumu çok beğeniyorsun galiba tv'lerde real'de görüyoruz milletin halini.Aynı şehirde olup arada dağlar kadar kültür farkı olan insanlar var.Boşuna mı eğitim alıyoruz yıllarca ? Cinsel hayat diyorsun kızlara karşı zaaf diyorsun.Başka topiclerde popo sex kelimeleri yazılırken herkes eğlencesinde oluyor da adamın elizabeth ve röntgen kelimelerini kullanması mı foruma aykırı oldu şimdi ? Ayrıca o kelimeleri kullananlar dalgasına muhabbetinde bu adam 1/4'ini bile yazmamış + yardım istiyor.Al sana forumun hali..
Burası öyle bi forum değil.Tv lerde de real de milletin halini görmemiz hep bunlar yüzünden olsa gerek.Anında buldum çözümü ya helal olsun.

Mert

Mert

Üye
Mesajın sonunda intihar etmiycem yazıyor. Kardeş yumurta kabuğu diye birini tanıyormusun? Sadece meraktan soruyorum:islik
Bilgisayarım yavaş deme. Gelirim oraya kızılcık sopasıyla dalarım:D Birkaç hafta önce ben 256 ram 32 mb ekran kartıyla internet dama oynuyordum:D

0live456

Üye
Sordun cevapladım aksini ispat eden varsa buyursun etsin bekliyorum.Ya insan ya ben sebebini söylüyorum sen cevabını söylüyorsun.Bunlar yüzünden ise bunların böyle olmasında senin gibiler ve senin gibilerden oluşan topluluklar etken başka hiçbirşey değil.Biz niye o halde olmadık.Ben egeliyim izmirin ta göbeğinden.Kültür vardı medeniyet vardı.Adama yol göstermemişler zamanında öğretmemişler birşeyleri işte bunun sebebini anlatmaya çalışıyorum.

gnox

Üye
    Konu Sahibi
ee nereye yazacan gidip anana babana mı diycem negüzelk burda kimse birbirini tanımıyor yardım laşma babında 1.sayfanın son yorum kısa özeti o yani

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
Sordun cevapladım aksini ispat eden varsa buyursun etsin bekliyorum.Ya insan ya ben sebebini söylüyorum sen cevabını söylüyorsun.Bunlar yüzünden ise bunların böyle olmasında senin gibiler ve senin gibilerden oluşan topluluklar etken başka hiçbirşey değil.Biz niye o halde olmadık.Ben egeliyim izmirin ta göbeğinden.Kültür vardı medeniyet vardı.Adama yol göstermemişler zamanında öğretmemişler birşeyleri işte bunun sebebini anlatmaya çalışıyorum.
bizde ne kültür var ne medeniyet var.Çok haklısın bravo sana.

0live456

Üye
Biraz derine insen ne demek istediğimi anlayacaksın da neyse altın vursanda yine aynı.

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
Adam gibi konus.Konusmasınıda bilmiyorsan sus.Simdi birşey söyleyecem uyarı falan alacam hiç uğrasamam senle.

0live456

Üye
Ben adama yardımcı olmaya çalışıyorum sen yırtık dondan çıkar gibi atlıyorsun ortaya.Hayır çıkmasan muhattabım bile değilsin.

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
sende değilsin zatende tartısmayı biliyorsan gel tartıs ben tartısma var diye sana gelip de böyle seviyesiz konusmadım senle ama konusmak gerekiyormus.

0live456

Üye
Peki.

greenmile

greenmile

Üye
tartışmayın beyler bu saatte

• Beğen
Tepkiler: 0live456
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt