Mert ancak bugün kurabildim sana çok ama çok teşekkür ediyorum gerçekten harika oldu eline emeğine sağlık. Serdar sana da tavsiye ederim harika oluyor yarın veya öbürgün birkaç ss atacağım
- - - Eklendi - - -
bir de Mert şu toggleların yerlerini değiştirmeyi de yazar mısın sana zahmet.. ben cihazı dikey modda kullanmak için 9 u da aktif ettim ama güç tasarrufu en sağda kaldı pek hoş olmadı görüntü,estetiği bozdu![]()
o zaman zahmet etme Mert sağolasın![]()
Şebeke modunu değiştirme var mı bunda?
Rica ederim yalnız verdiğin ss'ye baktığımda hafif toggleların birbirine değme durumu olmuş. Yerlerini değişmeyle o sorunda ortadan kalkmış oluyor.

Evet hafiften değme durumu var avea internet kısmına dokunuyor nasıl çözeriz onu
- - - Eklendi - - -
Serdar şebeke modu coderusun togglelarında var sanırım..
Mert senin sıralamayı yazdığımda parlaklık en alta iniyor çözemedim bir türlü kardeşim![]()
. 2'ye üçe yazıncada yeri değişmiyor mu ?. 1'e yazınca en alta inmemesi lazım en üstte olması lazım çünkü bende öyle.şimdi 1 e 1 yazıyorum
2 ye 4 yazıyorum 3 e 5 yazıyorum kalanını boş yapıyorum parlaklık aşşa iniyor
. Toggleların isimlerini yazıyorsun mesela ilk verdiğim örnekte 1'e hacky-brightness yazmışım aynı o şekilde isimini yazıp enterlayacaksın
. Toggleların ismini yazıyoruz istediğimiz sıraya göre böyle yapınca sorun olmaması lazım. O örnekte senin toggleların sırasına göre isimlerini belirttim Can. O şekilde uyguladığında gene en üstte olması gerekiyor parlaklığın.hadi ya ben tweakde çıkan 1 i 2 yi falan yazıyorumyerleri değişiyo ama yine de tamamdır Mert yaptım temas gitti çok da güzel oldu tekrar sağolasın
![]()
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
. Resim için link verirken en sonunda g harfini unutmuşsun haberin olsun Can
.