Durum/Bildirim Çubuğuna Çeşitli Aç-Kapa Butonları Eklemek

Sponsorlu Bağlantılar

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
Anlatım pr 1.3 için güncellendi. Güle güle kullanın.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Sağol Mert akşamüstü kuracağım :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Mert ancak bugün kurabildim sana çok ama çok teşekkür ediyorum gerçekten harika oldu eline emeğine sağlık. Serdar sana da tavsiye ederim harika oluyor yarın veya öbürgün birkaç ss atacağım :)

- - - Eklendi - - -

bir de Mert şu toggleların yerlerini değiştirmeyi de yazar mısın sana zahmet.. ben cihazı dikey modda kullanmak için 9 u da aktif ettim ama güç tasarrufu en sağda kaldı pek hoş olmadı görüntü,estetiği bozdu :ehe

pRime.

pRime.

Üye
merak ettim ya statusten hakkaten iyiyse kurayım. Seçenek çok oldugu için statusu kullanıyorum.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
status aslında tweaktekilerin .deb uzantılı hali :) statuste kapatma butonu usb falan vardı kullanmıyorum onları zaten.. Mohamed in toggleları çok iyi

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
Mert ancak bugün kurabildim sana çok ama çok teşekkür ediyorum gerçekten harika oldu eline emeğine sağlık. Serdar sana da tavsiye ederim harika oluyor yarın veya öbürgün birkaç ss atacağım :)

- - - Eklendi - - -

bir de Mert şu toggleların yerlerini değiştirmeyi de yazar mısın sana zahmet.. ben cihazı dikey modda kullanmak için 9 u da aktif ettim ama güç tasarrufu en sağda kaldı pek hoş olmadı görüntü,estetiği bozdu :ehe

Rica ederim Necati yardımcı olabildiysem ne mutlu. Yanlız güç koruma modunun yerini değişemezsin onlar tek tek değişmiyor o togglelar tek parça olarak geçiyor yani komple yerleri değişiyor. Yani değişirsen O hizanın komple yerini değişebilirsin. Aralarında değişim yapamazsın. Genede istiyorsan toggle sıralarını değişmeyi konuya yazabilirim.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
o zaman zahmet etme Mert sağolasın :)

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
pRime.

pRime.

Üye
Şebeke modunu değiştirme var mı bunda?

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Rica ederim yalnız verdiğin ss'ye baktığımda hafif toggleların birbirine değme durumu olmuş. Yerlerini değişmeyle o sorunda ortadan kalkmış oluyor.

Evet hafiften değme durumu var avea internet kısmına dokunuyor nasıl çözeriz onu :)

- - - Eklendi - - -

Serdar şebeke modu coderusun togglelarında var sanırım..

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi

Evet hafiften değme durumu var avea internet kısmına dokunuyor nasıl çözeriz onu :)

- - - Eklendi - - -

Serdar şebeke modu coderusun togglelarında var sanırım..

Necati quick tweak'i aç

t ye bas enter
Ardından 1,4,1 (Rearrange)

Sıralamanın gene aynı olmasını istiyorsan:

1)hacky-brightness
2)mt-toggles
3)social-status-updater

Giriyorsun gerisini boşbırak (Enter basarak boş bırakırsın diğer seçenekleri )sırada küçük değişiklikler olabilir.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Mert senin sıralamayı yazdığımda parlaklık en alta iniyor çözemedim bir türlü kardeşim :hmmm

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
Mert senin sıralamayı yazdığımda parlaklık en alta iniyor çözemedim bir türlü kardeşim :hmmm

Can rakamsal olarak sıra verdiğim şekilde olunca en üstte olması lazım bi sorun var :). 2'ye üçe yazıncada yeri değişmiyor mu ?. 1'e yazınca en alta inmemesi lazım en üstte olması lazım çünkü bende öyle.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
şimdi 1 e 1 yazıyorum
2 ye 4 yazıyorum 3 e 5 yazıyorum kalanını boş yapıyorum parlaklık aşşa iniyor

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
şimdi 1 e 1 yazıyorum
2 ye 4 yazıyorum 3 e 5 yazıyorum kalanını boş yapıyorum parlaklık aşşa iniyor

Hayır yanlış yapmışsın ilk verdiğim gibi isimlerini yazacaktın :). Toggleların isimlerini yazıyorsun mesela ilk verdiğim örnekte 1'e hacky-brightness yazmışım aynı o şekilde isimini yazıp enterlayacaksın :). Toggleların ismini yazıyoruz istediğimiz sıraya göre böyle yapınca sorun olmaması lazım. O örnekte senin toggleların sırasına göre isimlerini belirttim Can. O şekilde uyguladığında gene en üstte olması gerekiyor parlaklığın.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
hadi ya ben tweakde çıkan 1 i 2 yi falan yazıyorum :) yerleri değişiyo ama yine de tamamdır Mert yaptım temas gitti çok da güzel oldu tekrar sağolasın :)

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
hadi ya ben tweakde çıkan 1 i 2 yi falan yazıyorum :) yerleri değişiyo ama yine de tamamdır Mert yaptım temas gitti çok da güzel oldu tekrar sağolasın :)

Rica ederim Can. Yardımcı olabildiysem ne mutlu. Gene takıldığın bişey olursa yardımcı olmaya çalışırım.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi

Hayırlı olsun :). Resim için link verirken en sonunda g harfini unutmuşsun haberin olsun Can :).

Üst Alt