esref007
Üye
duophone s66i konusunda teknik destek
Biliyorum muhtemelen siz de yapacak birşey yok diyeceksiniz. Ama yine de sorayım. Ben yaklaşık 1 ay önce Duophone marka s66i telefon aldım. Almaz olaydım. 1 haftada kasa oynamaya başladı. Arka kapağın boyası soyuldu. Sonrada cihazın üst tarafında kendiliğinden çatlamalar başladı. Tırnağımı sokabileceğim kadar derin çatlaklar.
Arıyorum arıyorum, bir türlü bu firmaya ait bir telefon bulamıyoum. Elimdeki belgede ismi geçen numarada geçersiz çıktı. Antalya'da telefonculara gittim. Tamiri mümkün değil dediler. Cihazımın resimlerini bloguma koydum. Bakabilirsiniz;
duophone.blogspot.com
Bu konuda ne yapmam gerekir? Bu firmaya ulaşmam mümkün mü? Yoksa telefon iyice dağılıncaya kadar kullanıp çöpe mi atacağım?
Arıyorum arıyorum, bir türlü bu firmaya ait bir telefon bulamıyoum. Elimdeki belgede ismi geçen numarada geçersiz çıktı. Antalya'da telefonculara gittim. Tamiri mümkün değil dediler. Cihazımın resimlerini bloguma koydum. Bakabilirsiniz;
duophone.blogspot.com
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu konuda ne yapmam gerekir? Bu firmaya ulaşmam mümkün mü? Yoksa telefon iyice dağılıncaya kadar kullanıp çöpe mi atacağım?