Haber Duolingo Windows Phone Platformuna Geldi!

evet eşimin telefonuna (GS4 mini) yükledim madem diğer platformlarda varmış ona yükleyip denemiş bulundum

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Uygulama 19 Kasımda geliyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Tepkiler: bulutsuzgece, suyunsesi ve ceza87
gelsin bakalım belki ingilizcemi ilerletme şevki geri gelir biraz

braayn

Üye
yarın geliyor bu uygulama hadi hayırlısı ..

Uygulamanın ücreti ne kadar olacak acaba

Ücretsiz değil miydi o ? Hem alternatif olarak lingualeo var bi deneyin derim, kendisi beleş ama içerik var bi ksım satın alınması gereken ama genel tabirle güzel yani

Windows Phone için "LinguaLeo ile İngi..." uygulamasına göz atın

Androidde kullanıyorum, güzel uygulama ama bence kullanmak için az da olsa birkaç şey bilmek gerekiyor herhalde İngilizce öğretimine en baştan başlamıyor emin değilim

Androidde kullanıyorum, güzel uygulama ama bence kullanmak için az da olsa birkaç şey bilmek gerekiyor herhalde İngilizce öğretimine en baştan başlamıyor emin değilim
seviye testini yapmadan direkt başlangıç seviyesinden başlayınca en temel kelimelerden başlıyor. (mother-father-sister-brother-she-he vb)
zaten direkt öğretmek yerine sen hata yapa yapa doğrusunu öğreniyorsun

braayn

Üye
Duolingo CEO'su Luis von Ahn Chaptha sisteminin de mucidi olarak ün yaptıktan sonra insanların ücretsiz olarak dil öğrenme hakkı olduğunu söyled.i
konu açılırken bu kısımda ücretsiz olduğu yazıyor ücretli olursada bakacağız artık

Ciddi olarak üzerine eğileceğim bir uygulama. Bakalım, inşallah ücretsiz olarak gelir.

Sensation

Emekli Yönetici
Yayınlandı:

Tepkiler: trepcan, emz, bulutsuzgece ve 3 diğerleri

emz

Üye
İndirelim hemen