xerkanx selam sana,
şimdi ben çıksan desemki fi alametil mehdi kitabından hadisleri okudum 1oo tane hadiste anlatılan mehdi özellikleri bende de var.
ben şimdi mehdi mi oluyorum.
mehdilik talep makamı değil allahın lutuf makamıdır bunu unutma.
hiç kimsse ben mehdiyim demekle mehdiliğini tescil etmeiş olmaz tescil makamı allahtır.
ben 12 sene gibi uzun bir süre cübbeli hoca cemaatinin içinde kaldım gerek ilim dersleri gerekse fıkhi konularda bizzat efendi hzretlerinden hicazet aldım.
fakat bu cübbeli hocanın eleverir talkımı kendi yutar salkımı uygulamaları benim gibi birçok düşünen insanı mahmut efendi gibi cübbeliden uzaklaştırdı.
yıllarca bize sohbetlerinde denize girmeyin denize girmek insanı ateşe götürür velevki tenhada bile olsa zira meleği ala heryerdedir dedi.10 sene denize girmedik ama hoca efendiyi birgün jet skyi üzerinde hürriyet gazetesinin manşetinde gördük.
bune perhiz bune lahana turşusu?
fatih altaylının proğramında cemyılmaza taş çıkartır komedyen uslubu,din ve mıkatdesat aleyhtarı bol komedili sohbeti ise zaten cemaat içerisinden bir çok kişinin KOPMASINA sebep oldu.
cübbeli hocanın sorunu çok bildiğini zannetmesi nitekim bunu fatih altaylının proğramındada tüm türkiye ve şartlanmış at gözlüğüyle bakmayan cemaat üyeleri gördü.
dünyanın önrünün 7000 yıl olması mevzuunda böyle birşeyin doğru olmadığını NE AYET NEDE HADİS olmadığını söyledi kesin dedi.
sonra ise sohbetinde (ki video kayıtları ortalıkta dolaşıyor) dünyanın ömrünün 7000 yıl olduğuna dair sahih hadisler var dedi,
be hocam neden bilmeden araştırmadan okumadan çıkıpta şov olsun altaylıyla murat gülsün diye hadis yok ayet yok bu konuda diyorsun.
oysaki imamı azama 6 aylık yoldan gelen kişiler soru sormuş mübarek bilmiyorum demiş.
nasıl hocason nedemek bilmiyorum dediklerinde.
bilmediğim halde cevap veripte insanları dininden mi etseydim demiş.
işte olay budur kardeşim.
cübbeli ahmetin neye ve kime hizmet ettiği artık tartışılır hale geldi.
bunu cemaat in önde gelenleri ile arasına giran mesafeden de anlayabilirsiniz.
ve nitekim geçenlerde flash tvde bir sohbet videosu çıktı.
çok yeni
diyorki;
ileride yakın bir zamanda bir kasetim çıkabilir iftira kaseti aman ha sakın inanmayın üzerime geliyorlar.
burası çok ilginç

akın beni terketmeyin beni bırakıp gitmeyin.
hocam bu kaset yıllardır bilinen ve çıkacağı kesin olan ve senin bağlantılarının deşifre edileceği bir kaset
şayet kaset komploysa çıkar kendini savunursun aslanlar gibi.
ama etrafındaki insanlardan destek görme ve çoğunluk toplama çabası pisikanalizde suçluluk pisikolojisi olarak adlandırılır.
ama merak etmesin kimse yakın bir zamanda herkes cübbeli ahmet hocanın kime hizmet ettiğini anlayacak.
işte o zaman çok şaşıracaklar ve VAY CANINA BE diyecekler.
bu zaten cemaatin öndegelenlerinin bildiği ve kangren olmuş ayağın kesilmesi için beklenen bir operasyon.
cemaatteki sessizliğin sebebide bu