Dünyanın son yüzyılı içindeyiz!!!(hadislerle!)

Sponsorlu Bağlantılar

burak9400

burak9400

Üye
Allah'ın işine karışmayalım ama arkadaşlar size şunu söylemeliyim ki Hz.Mehdi(a.s) yakın bir zamanda gelecektir.Kesin olarak tarih vermek benim gibi aciz bir kula düşmez ama şunu bilelim ki çok değil az zaman kaldı...Deliller yavaş yavaş çoğalıyor...

xErKaNx

Üye
Senin verdigin site harunyahya namiyla taninan kesin olarak ben mehdiyim demesede Mehdi a.s ile ilgili 100 e yakin hadisin mehdi olarak beni isaret ediyor diyen Adnan Oktara aittir. Ayrica verdigin linkin icindeki okudugum basliklarda (cepten baglandigim icin ancak basliklari gorebildim) cubbeli hoca bir yil olmemeyi garanti ediyor seklindeki sacma sapan bir baslik atilmis. Kardes bilmeden ezbere konusuluyor. Burada cubbeli hoca efendi alimlerin ki bu alimler hatri sayili buyuk alimlerdir onlarin beyanlari dogrultusunda ve o alimlerin yazdigi dualari soyluyor. Mesela falanca taninmis ve saglam alim evliya yada muceddid su eserinde soyle diyor bu eserinde boyle diyor diye acik kaynaklar vererek aciklamalar yapiyor. Kac defa sohbetini dinledin yada hangi kitabini alip okudun. Bu zamana kadar Adnan oktar , cubbeli ahmet hocaya cevaplar yazmadida , cubbeli hocadan reddiye alincami yazilar yazmaya basladi. Sunuda acikca ifade ediyor cubbeli ahmet hoca diyorki bizim kimsenin kisiligine lafimiz yoktur, biz kisinin kendisiyle degil gorusleriyle ilgileniriz. Sunuda beyan edeyim insanlar beserdir mutlaka hata yaparlar (peygamberler haric). Cubbeli hocaninda hatali yonleri olabilir. Ancak ehli sunnetin disina cikan bir beyanina sahit olmadim. Cubbeli Ahmet hocayi tanimiyanlar yada medyadan sagdan soldan sisirme laflar duyanlar karalayanlar sitesine baksinlar. Bu site kendisine aittir, kendisi oyle soyluyor. Oradaki reddiyeleri dinlesinler. Ayrica sali gunleri 20;30 da 88.4 den takip edebilirler. Her gece de 00;00 da yada 01;00 da eski sohbetleri yayinlaniyor. Su bir gercektir ki ecel gelince ne bir ileri nede bir geri olmaz. Bunlari baskasindan degil hocadan duymak lazim gelir.

--------------- Ekleme ---------------

ama nasil olsa dinimizi duzgun yasiyorsak bunlar ha dogru ha yanlis nasil olsa adam dinini yasiyo

not:yanlis bir sey dediysem telafi edin ama ben pek ugrasmak istemiyom konuylan :Dben okim yazdiklarinizi yeter:D[/QUOTE]

kardes tabiki bu dusunce yanlis olur. Cuki dinimizi dogru ogrenmek lazim. Bır ornek vereyim bir insan tam manasiyla ibadet ediyor oruc tutuyor haca gidiyor zekat veriyor v.s ama adam ote taraftan diyorki oldukten sonra insanlar toprak olacak tekrar dirilme olmayacak dese boyle bilse bu adamin yada bayanin yaptigi okadar ibadet bosa gider kafir olur. Cunki bildigi sey yanlistir. O yuzden dogruyu ogrenip uygulamak lazimdir. Umarim dilimin dondugunce anlatabilmisimdir. Saygilar :oke:

ama nasil olsa dinimizi duzgun yasiyorsak bunlar ha dogru ha yanlis nasil olsa adam dinini yasiyo

not:yanlis bir sey dediysem telafi edin ama ben pek ugrasmak istemiyom konuylan :Dben okim yazdiklarinizi yeter:D[/QUOTE]

kardes tabiki bu dusunce yanlis olur. Cuki dinimizi dogru ogrenmek lazim. Bır ornek vereyim bir insan tam manasiyla ibadet ediyor oruc tutuyor haca gidiyor zekat veriyor v.s ama adam ote taraftan diyorki oldukten sonra insanlar toprak olacak tekrar dirilme olmayacak dese boyle bilse bu adamin yada bayanin yaptigi okadar ibadet bosa gider kafir olur. Cunki bildigi sey yanlistir. O yuzden dogruyu ogrenip uygulamak lazimdir. Umarim dilimin dondugunce anlatabilmisimdir. Saygilar

fotonn

fotonn

Üye
    Konu Sahibi
Erkan kardeş kalkmış bana hocanın reklamını yapmıssn ,merak etme ben senden daha çok takip ediyorumdur onun konuşmalarını ve dinledikçe müslümanlara verdiği zararları daha net görüyorum Allah ın izniyle ..
Uyanık olun hepinizi uyutuo bence sen de tek taraflı dinleme karşılaştırma yap gerçekleri gör..
Neden bu kadar telaşlan dı ? bu panik nie? noluyor ki??!!!!?????
Sen çok iyi niyetli olabilirsin ama vakit uyanık olma vakidir!!!! benden bu kadar gerisi sana kalmış selametle...
Ayrıca SAYIN Adnan Oktar hiç bir zaman mehdilik iddasında bulunmamıştır,hatta yemin etmiştir canlı yayında; "Hayatım boyunca mehdilik iddia edersem,bütün insanların ve ALLAH ın laneti üzerime olsun "die ...saptırmaya çalışmayın hata ediyorsunuz ,acaba hocanızın islama ne gibi hizmetleri olmuş ? Dünya çapında insanların imanını kurtarmaya yönelik, asrın en büyük inkarcı sistemini (darwinizm)çökertmeye yönelik,müslümanların birleşmesine yönelik vs.. yapmayın ATgözlüklerinizi çıkartma zamanıdır...

xErKaNx

Üye
Buradaki reklam degildir. Burada ehli sunnet bir alimi dinlemeye tesvik vardir. insanlari ilim meclisine davet vardir. Ama sen insanlarin bu ilim meclislerine gitmelerine engel olup hocanin reklamini yapmakla suclamissin Ama senin icin oyle dolmus ki bu alimi birseyler ogrenmek icin degil elestiri yapmak icin dinledigin belli oluyor. Ehli sunnetin disinda olan biri olsa zaten dinlemeyiz. Seni cok fazla doldurmuslar. Neyse bu saatten sonra ne soylesem bos. Bizler ehli sunnetten ayrilmayalim temennisiyle Allah hepimize hidayet etsin dogru yoldan ayirmasin Amiin.

read to fly

Üye
xerkanx selam sana,

şimdi ben çıksan desemki fi alametil mehdi kitabından hadisleri okudum 1oo tane hadiste anlatılan mehdi özellikleri bende de var.
ben şimdi mehdi mi oluyorum.
mehdilik talep makamı değil allahın lutuf makamıdır bunu unutma.
hiç kimsse ben mehdiyim demekle mehdiliğini tescil etmeiş olmaz tescil makamı allahtır.

ben 12 sene gibi uzun bir süre cübbeli hoca cemaatinin içinde kaldım gerek ilim dersleri gerekse fıkhi konularda bizzat efendi hzretlerinden hicazet aldım.

fakat bu cübbeli hocanın eleverir talkımı kendi yutar salkımı uygulamaları benim gibi birçok düşünen insanı mahmut efendi gibi cübbeliden uzaklaştırdı.

yıllarca bize sohbetlerinde denize girmeyin denize girmek insanı ateşe götürür velevki tenhada bile olsa zira meleği ala heryerdedir dedi.10 sene denize girmedik ama hoca efendiyi birgün jet skyi üzerinde hürriyet gazetesinin manşetinde gördük.
bune perhiz bune lahana turşusu?

fatih altaylının proğramında cemyılmaza taş çıkartır komedyen uslubu,din ve mıkatdesat aleyhtarı bol komedili sohbeti ise zaten cemaat içerisinden bir çok kişinin KOPMASINA sebep oldu.

cübbeli hocanın sorunu çok bildiğini zannetmesi nitekim bunu fatih altaylının proğramındada tüm türkiye ve şartlanmış at gözlüğüyle bakmayan cemaat üyeleri gördü.

dünyanın önrünün 7000 yıl olması mevzuunda böyle birşeyin doğru olmadığını NE AYET NEDE HADİS olmadığını söyledi kesin dedi.

sonra ise sohbetinde (ki video kayıtları ortalıkta dolaşıyor) dünyanın ömrünün 7000 yıl olduğuna dair sahih hadisler var dedi,
be hocam neden bilmeden araştırmadan okumadan çıkıpta şov olsun altaylıyla murat gülsün diye hadis yok ayet yok bu konuda diyorsun.

oysaki imamı azama 6 aylık yoldan gelen kişiler soru sormuş mübarek bilmiyorum demiş.
nasıl hocason nedemek bilmiyorum dediklerinde.
bilmediğim halde cevap veripte insanları dininden mi etseydim demiş.

işte olay budur kardeşim.

cübbeli ahmetin neye ve kime hizmet ettiği artık tartışılır hale geldi.

bunu cemaat in önde gelenleri ile arasına giran mesafeden de anlayabilirsiniz.

ve nitekim geçenlerde flash tvde bir sohbet videosu çıktı.

çok yeni

diyorki;
ileride yakın bir zamanda bir kasetim çıkabilir iftira kaseti aman ha sakın inanmayın üzerime geliyorlar.
burası çok ilginç:sakın beni terketmeyin beni bırakıp gitmeyin.

hocam bu kaset yıllardır bilinen ve çıkacağı kesin olan ve senin bağlantılarının deşifre edileceği bir kaset

şayet kaset komploysa çıkar kendini savunursun aslanlar gibi.

ama etrafındaki insanlardan destek görme ve çoğunluk toplama çabası pisikanalizde suçluluk pisikolojisi olarak adlandırılır.

ama merak etmesin kimse yakın bir zamanda herkes cübbeli ahmet hocanın kime hizmet ettiğini anlayacak.
işte o zaman çok şaşıracaklar ve VAY CANINA BE diyecekler.

bu zaten cemaatin öndegelenlerinin bildiği ve kangren olmuş ayağın kesilmesi için beklenen bir operasyon.

cemaatteki sessizliğin sebebide bu

fotonn

fotonn

Üye
    Konu Sahibi
Gerçekten yazıkkkk !!nediyim Allah görmeyen gözlerinizi açsın bu kadar körü körüne bağlılık çok mantıksız.. müslüman uyanık olur, araştırmacı olur her bilgiyi inceler, araştırır doğru olanını alır kullanır ama nerdeeeee ?
sabit fikirlerinizle islamı gerilettiniz ama ALLAH ın izniyle bu uyuşukluk bitecek
2012 de feraset gözlerini açacak ALLAH İNSANLARIN O ZAMAN GÖRÜŞCEZ İNŞALLAH ERKAN !! BEKLEYİN!!!!

xErKaNx

Üye
Adnan oktar ben direk olarak mehdiyim demiyor. Ben mehdiyim demedim 100 e yakin hadisin bana uydugunu soyledim diyor. Sizde gerceklerin farkindasiniz ama anlamak istemiyorsunuz. Burada sunu net soylemek isterim yazarken siz yada biz seklindeki yazilarim konu anlasilsin diyedir. Ayrica ilk yazdigin konuda verdigin Allah musevileri kiyamete kadar koruyacaktir sozunu aciklayamadin bunun da farkindayim. Ayrica ayet numaralarida vermissin. Buna cevap bekliyorum. Manayi Eksik mi yazdin yoksa o sekilde mi inaniyorsun birde hangi hocayi yada cemaate gidiyorsun? Bu arada kimsenin telaslanip panikledigi falan yok.

Read to fly sanada selam denize girme meselesini aciklamistir. Diyorki ben denize girmeyin denize giren kafir olur demisim boyle bir sacmalik olabilirmi. Resulu Ekrem s.a.v Hz Ebubekir efendimizle yuzerdi. Yuzmek sunnettir dedi. Bu jetsk muhabbetine gelince bir insan jetsky e binemezmi bunda yasak mi var. Ayrica soyle bir itirafta bulundu yaptigim sey takvaya uygun degildi. Bunu kendisi beyan ediyor. Ayrica 12 iclerindeydim diyorsun Efendi Hz nden hicazet aldim diyorsun ama obur taraftan cubbeli ahmet yuzunden efendi hz den ayrildigini soyluyorsun, ben bu durumu hic anlayamadim. icazet alan bir insan Efendi Hz nasil ayrilir diye dusunuyorum. Ben burada cubbeli ahmet hocayi degil goruslerini savunuyorum. Adnan oktar birseyler dediginde normal karsilaniyor, cubbeli birsey dediginde olay oluyor burasida dusundurucu bir durumdur. Hatasiz kul olmaz birkac hata gordun diye yada hatalari var diye salkim benzetmesi Yapman ve cemaatten ayrilman biraz garip bir durumdur.Burada suda var tek ehli sunnet cubbeli hoca degildir. Cok fazla ehli sunnet alimi vardir. Ben illada ona gidin demiyorum. Insan istedigini kendi secer. Burada cubbeli hoca 4x4 luk bir insandir demiyorum. Mutlaka hatalari ve yanlislari vardir. Arkadaslar ben farkli bir dildenmi konusuyorum.

fotonn

fotonn

Üye
    Konu Sahibi
Tamam demiş ne var bunda ,olabilir bir insanda o kdr özellik birden varsa vardır zaten ,yok dese abes kaçar
önemli olan bu kdr aşikar özellikler olduğu halde bir iddiada bulunmamasıdır saptırmaya çalışma..!!

Cemaat konusunda sana açıklama yapacak değilim önemli olan, islamın dünya ya bir an önce hakimiyetini isteyen ve buna çok inanan biriyim çünkü; "Allah nurunu tamamlayacaktır."(saff:8)
Bu yönde insanları olumsuz yönde etkilemeye çalışan herkesin karşısındayım evel Allah..

Musevilik konusuna gelince hangi konudan bahsediyosan o konu altında aç sorunu ordan konuşalım bu konu farklı herşeyin bi yeri var..

xErKaNx

Üye
Adnan oktar bir sey dedigi zaman normal ,cubbeli birsey dediginde olay...Bir insan durduk yere sukadar hadis bana uyuyor demesinin ne manasi var buda soru isaretidir. Konu acmaya gerek yok bu muhabbek cok uzadi. Yazdigin ilk yazinin bir bolumunde "Ahir zamanda da Allah Hz Mehdi (a.s) i vesile ederek yine musevileri koruyacaktir."denissin ve ayet numaralari vermissin. Simdide bana konumuzla ne alakasi var diyorsun. Bu yazdigina karsilik yazdiklarimi reddedemiyorsun. Ben yinede tekrarlayayim. Bana desenki O donemde Allaha ve Allahin onlara gonderdigi kitaba ve peygambere iman edenleri kasdediyorum desen ve islam dini geldikten sonra islami kabul etmeyenleri kastedmiyorum desen konu hic dagilmadan sorun cozulecekti. Konunun taa en basinda anlasilan sen cubbeli esrafisin diye kucumsersen ,yok cubbeli soyle yok cubbeli boyle dersen konu tabiki farkli yerlere gider. Bana oyle bir ithamda bulunuyorsunki sanki biz din dusmaniymisiz gibi yorum yapiyorsun. Sanki ben senin yazdigin hadisleri hasa inkar ediyormusum gibi yorum yapiyorsun. Bagli oldugun cemaati soylemekten neden cekiniyorsun anlamadim ama mecburda degilsin. Neyse bu konu uzarda uzar. Bu sekilde suclamalarla bir neticeye ulasilmaz. Hatali yazilarim varsa Allah C.c nun affetmesini umarim. Allah dogarkende yasarkende olurkende ahirette de imanimizi muhafaza edip korumayi nasip etsin ve bizleri Peygamberimiz Hz Muhammed Mustafa s.a.v hz nin sefaatlerine nail eylesin. Amiin

_By&MaTTaFix_

_By&MaTTaFix_

Üye
Erkan kardeş sonunda konuyu yola sokacak paragrafı yazıp noktayı koydun.Fazla söze gerek yok.Uzatmaya hiç lüzum yok çünkü dediğimiz gibi eskiden günümüze hadislerde 1000e yaklaşan artış var herkes kafasına göre uyduruyor ve de konu uzarsa burda günah keçisi olur tartışan herkes...Konu anlaşılmıştır sanırım:yuru:

fotonn

fotonn

Üye
    Konu Sahibi
Ya erkan kardeş amma alıngansın :) ne alakası var ,asla küçümsemem sözkonusu değil ama yanlış gördüğüm noktaları eleştirmek tabii ki hakkımız sen de bunu yapıosun ,,ben alınmıyorum ama..(:
neyse;
Israrla sorduğun sorunun cevabı çok açık ve net ,Ahir zamanda Hz.mehdi döneminde zaten bütün museviler müslüman olucak ALLAHın izniyle,bütün hristiyanlar da Hz isa vesilesiyle müslüman olucak ..konu bu nerelere çektin gittin ,ama ateist siyonistler için böyle bir durum yok sadece dindar museviler içindurum böyle, çünkü onlar Allah a ve ahirete inanıyorlar ama siyonistler kesinlikle ateisttir kafir olanlar onlardır..selametle..

Üst Alt