Discovery channel da gördüm ben bunu :)
SHS Üye Konu Sahibi Astrosman' Alıntı: Discovery channel da gördüm ben bunu Genişletmek için tıkla ... başkaları da var paylaşmak istediğim resimlerini bulamıyorum nette
Astrosman' Alıntı: Discovery channel da gördüm ben bunu Genişletmek için tıkla ... başkaları da var paylaşmak istediğim resimlerini bulamıyorum nette
Astrosman Üye pyrrhos91' Alıntı: başkaları da var paylaşmak istediğim resimlerini bulamıyorum nette Genişletmek için tıkla ... sitesinden alabilirsin yada dergi sitelerinden nat.geo dergisi atlas dergisi felan
pyrrhos91' Alıntı: başkaları da var paylaşmak istediğim resimlerini bulamıyorum nette Genişletmek için tıkla ... sitesinden alabilirsin yada dergi sitelerinden nat.geo dergisi atlas dergisi felan
SHS Üye Konu Sahibi Astrosman' Alıntı: sitesinden alabilirsin yada dergi sitelerinden nat.geo dergisi atlas dergisi felan Genişletmek için tıkla ... biliyorumda orda yayınlanmayanı bulsam daha güzel olur
Astrosman' Alıntı: sitesinden alabilirsin yada dergi sitelerinden nat.geo dergisi atlas dergisi felan Genişletmek için tıkla ... biliyorumda orda yayınlanmayanı bulsam daha güzel olur
devran_34 Üye akondd' Alıntı: Farkındaysan bu kumanda 1939 da yapılmış yani 41 yıl önce Genişletmek için tıkla ... bilgisayar tarihini düzelt en kısa zamanda
akondd' Alıntı: Farkındaysan bu kumanda 1939 da yapılmış yani 41 yıl önce Genişletmek için tıkla ... bilgisayar tarihini düzelt en kısa zamanda