Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Ülkemizde torpiller, rüşvetler, hevessiz insanlar oldukça daha çok geri kalırız. Vergide rekoru niye kırıyoruz? Gevşeklikten. Kaçak elektrik niye kullanıyorlar? Gevşeklikten tembellikten. Kaçak kullan sonra "Yaaa benzin neden 5 TL oldu" de. Bundan en çok şikayet eden kaçak elektrik kullanandır. Bu yüzden kaçak mazotta kullanıyor.
Yani ülkemizde millet birbirinin malını çaldıkça hırsızlığı "sahte fetvalarla" kanun gibi yapıp çalmaya devam ettikçe daha çok geri kalırız.
TERÖR'e destek verenler oldukçe, kardeş kanı aktıkça daha çk geri kalırız.
Önce ülkemiz insanlarının zihinlerine bir "Yenile"me yapmak lazım.
Antalyaya bu sabah savaş gemisi demirledi ve bizde ses seda yok aynısını biz maerikaya yapsak gemi daha açık sulardayken indirilir.Kimse türkiye güçlü demesin.
Adam gibi idealist kişiler lazım bu ülkeye.Kaçak elektrik kullananları devlette biliyor ama ses çıkarmıyor torpille oyla buyla susturuyorlar çoğu kişiyi.Git kaçak elektrik kullanana büyük cezalar kes bir daha kullanıyor mu bak.Emniyet şeridinden geçene ver bir kaç bin lira ceza bak bakalım bir daha oradan gidiyor mu.E gidip bu vatan hainlerinin cezasını neden ben ödüyorum...Gidip elektrik faturasında kaçak elektrik kullananların paralarını ödüyoruz böyle saçma şey mi olur.Kaçak elektrik kullanan yerine neden namusuyla vergisini ödeyen ceza alır.Önce bunun gibi büyük sorunlar aşılmalı ondan sonra büyük devlet olma hayalleri kuralım.
Şu an varya işimiz 2 tane atom 3 tane nötron 1 tane hidrojen bombasına bakıyo haberiniz yok.
Senin cesedini kıbrıstan alırlar.Allah Göstermesin.
Sonra dümdüz oluruz.
Senin cesedini kıbrıstan alırlar.Allah Göstermesin.
Şu an varya işimiz 2 tane atom 3 tane nötron 1 tane hidrojen bombasına bakıyo haberiniz yok.
Allah göstermesin
Ne öyle ya, görünmeyen bir atomla dünyayı korkutuyorlar sonra "nükleer bomba"yı yasaklıyorlar. Nasıl adalet? Sen bombayı elinde tutacaksın istediğine gözdağı vereceksin o da aynı bombayı elinde tutamayacak?
Kafamıza göre kullanabiliceksek baya tahrip gücü yüksek patlayıcılar yapabiliriz elektrik elektronik okuyorum yani sorun yok.İçine çivi kaya cam kırıgı da koyarız ilk biz saldırırsak baya yıpratırız onları
Sizin mantıga göre afrika arap ülkelerinin çogunun yasamaya bile hakkı yok yanlısmıyım?
Niye? Bombası yok !
Yeter sisirdiniz kaç gün oldu kendi ülkesini begenmeyen kötüleyen adamdan zerre hazetmem milli maç esnasında ülkesine sallayan adamın kafasında gazoz sisesi kırmıslıgım var anldık güçlü bu Amerika.Gelsin kırsala insin karadan havadan saldırsın alsın orta doguyu karı gibi is cevirmesin ne anladım ben o güçten
Onlar anca kızılderelilere ! Azcık kendini gösterdin mi bisey demez alttan alttan götürür isi dalavere siyaseti.
- - - Eklendi - - -
Bitti artık o devir furkan havayi fisek patlatamazlar anca sindirme politikası
Size kalsa zaten hemen savaşa gidersiniz...
- - - Eklendi - - -
Bu herşeyi devletten bekleme mantığıdır.Kaçak elektrik kullananı şikayet etmez isen ödemesini sen yaparsın.
Kafamıza göre kullanabiliceksek baya tahrip gücü yüksek patlayıcılar yapabiliriz elektrik elektronik okuyorum yani sorun yok.İçine çivi kaya cam kırıgı da koyarız ilk biz saldırırsak baya yıpratırız onları
Sizin mantıga göre afrika arap ülkelerinin çogunun yasamaya bile hakkı yok yanlısmıyım?
Niye? Bombası yok !
Yeter sisirdiniz kaç gün oldu kendi ülkesini begenmeyen kötüleyen adamdan zerre hazetmem milli maç esnasında ülkesine sallayan adamın kafasında gazoz sisesi kırmıslıgım var anldık güçlü bu Amerika.Gelsin kırsala insin karadan havadan saldırsın alsın orta doguyu karı gibi is cevirmesin ne anladım ben o güçten
Onlar anca kızılderelilere ! Azcık kendini gösterdin mi bisey demez alttan alttan götürür isi dalavere siyaseti.
- - - Eklendi - - -
Bitti artık o devir furkan havayi fisek patlatamazlar anca sindirme politikası
Japonyayada havai fişek fırlatmışlardı değil mi?
Hadi bidaha patlatsın japonya gelisti korkuyolarsa bize atsınlar sen yakınsın baya söyle onlara
en iyi türkiye..tayyip beyin palavraları bizim temiz kalpli saf milletimizde bunlara inanmaya meyilli ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?