Selam öncelikle açtığın konu çok güzel olmuş. Ben oyunu yükledim fakat item equip sorunu var. Bir tek bu değil ayrıca item satmak istediğimde de başarısız oluyorum. Oyunu silip tekrar yükledim ama faydası yok ne yapmalıyım yardım edermisiniz ?
telefon a nasıl indirdbiliriz
slm arkadaşlar su sorun bendede war.
dungeon hunter 2yi kurdum ancak oyunu
açıyorum sonrasında single playere tıklıyorum
ekran karanlık oluyor ve telefonun bataryasını
çıkartıp takıyorum. Kullandığım telefon nokia 700
----------Eklendi @ 13:14:47 ---------- Yazıldı @ 13:12:54 ----------
dungeon hunter 2yi kurdum ancak oyunu
açıyorum sonrasında single playere tıklıyorum
ekran karanlık oluyor ve telefonun bataryasını
çıkartıp takıyorum. Kullandığım telefon nokia 700
Arkadaşlar 49 lv lim pasif skilleleri kullanamıyom bunlar kullanılmıyorsa niye oyuna koymuşlar anlam veremedim :S bir yardımcı olun Birde zor seviyede Online oyun kurmak isteyen varsa ulaşsın nickim Husnucan
Kardesim kapıları acman icin kollar oluyor yanlış hatırlamıyorsam sag tarafında kapının o bölümde.takıldıgın yerde karakterinin remis olan yere tıkla en sonda map yani harita war oradan gidecegin yerler okla göterilmis.bi oncesindede görew listen war oradaki bölge adlarından nereye gideegini çözebilirsin. ii oyunlar.
----------Eklendi @ 12:14:31 ---------- Yazıldı @ 12:11:10 ----------
aynı hataya arkadasta düsmustu etrafında yanan ısık perinin ısıgı skilleri yani özel gücleri kullanarak ve yön tusuyla yola dogru iterek kurtulabilirsin takıldıgın yerden[/QUO
---------- Eklendi @ 15:16:45 ---------- Yazıldı @ 14:57:55 ----------
arkadaşlar ben 38 lewlde kaldım lewl de alamıom herhangi bişey de yapamıom biraz yardım hiç fena olmaz
---------- Eklendi @ 15:19:14 ---------- Yazıldı @ 15:16:45 ----------
arkadaşlar ben 38 lewl de kaldım lewl alamıorum görew de yapamıom kasılabiileceğim herhangi bir harita da açılmadı ne yapmam gerekiyo