Dungeon Hunter 2 Rehber

Sponsorlu Bağlantılar

YiTiX

YiTiX

Üye
Selam öncelikle açtığın konu çok güzel olmuş. Ben oyunu yükledim fakat item equip sorunu var. Bir tek bu değil ayrıca item satmak istediğimde de başarısız oluyorum. Oyunu silip tekrar yükledim ama faydası yok ne yapmalıyım yardım edermisiniz ?

nejoo97

nejoo97

Üye
Selam öncelikle açtığın konu çok güzel olmuş. Ben oyunu yükledim fakat item equip sorunu var. Bir tek bu değil ayrıca item satmak istediğimde de başarısız oluyorum. Oyunu silip tekrar yükledim ama faydası yok ne yapmalıyım yardım edermisiniz ?

Kardeşim yapacağım tek şey oyundakı karakterleri silip telefonunun dilinin ingilizce yapman bu şekilde oyunu sorunsuz oynayabilirsin başka sorun olursa bana ÖZEL MESAJLA ulasabilirsin

----------Eklendi @ 19:27:35 ---------- Yazıldı @ 19:24:44 ----------

telefon a nasıl indirdbiliriz

Yukarıdaki Linkten İndirip USP Aracılığıyla Telefonuna Atıp Oyunu Kurabilirsin

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
22 lvlde kaldım nerede kasmam lazım deat walkerım yardım edın lütfen acill

ares54

Üye
selam arkadaşlar ben infiltrate gothicus castle görevinde takıldım haritada gösterilen yere (path of kings) gidiyorum ama ordaki kapı kapalı oluyo koluda çevirdim ama olmuyo bi yardım edin lütfen

Bayburtiletisim

Üye
act 13 faerie domainde queen i kestim ancak oyun kapandı açıldığında boş biryerde doğdum karakter hiç hareket etmiyor bu oyunun bir parçasımı yoksa bug mu yardımcı olursanız sevinirim

leqendarym

Üye
dungeon hunter 2yi kurdum ancak oyunu
açıyorum sonrasında single playere tıklıyorum
ekran karanlık oluyor ve telefonun bataryasını
çıkartıp takıyorum. Kullandığım telefon nokia
603

Epple

Epple

Üye
online oynarken belirli bi oyuncu seçebiliyor muyuz mesela farklı ağlardan bağlanıyoruz ama ikimiz beraber oynamak istsiyoruz mümkünmüdür??

ametlim

ametlim

Üye
arkadaşlar oynamayın bu oyunu bağımlılık yapıyor gece gündüz kalmadı bende ben yandım siz yanmayın

emr353

emr353

Üye
arkadaşkar benim şöyle bir sorunum var. Oyun gayet iyi ve hızlı açılıyor kasma felan yok oyun içerisinde. Fakat oyunun ilk bölümlerinde bi yer var beni oraya gelince hep oyundan atıyor. Bug mu dur nedir anlamadım. Tel. Dili ing yapıp denedim sonuç yine aynı çözümü bilen varsa lütfen yardımcı olsun...

QrY!

Üye
arkadaşlar bu shrine of tears daki kral edward ı bir türlü öldüremedim öldüren var mı acep ?

okan2055

Üye
slm arkadaşlar su sorun bendede war.
çıkartıp takıyorum. Kullandığım telefon nokia 700

----------Eklendi @ 13:14:47 ---------- Yazıldı @ 13:12:54 ----------

ametlim

ametlim

Üye
tek başıma dumanını çıkardım o edwardtın 2 potla nakanvt

okan2055

Üye
arkadaşlar benim sorunun çözümünü bilen yardımcı olabilirmi lütfen

Parimli

Parimli

Üye
oyun çok güzel. 20 Levele kadar geldim Warriordum. Tel çökünce oyunda gitti charda :)

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
slm arkadaşlar su sorun bendede war.

----------Eklendi @ 13:14:47 ---------- Yazıldı @ 13:12:54 ----------

aynı sorun bendede var telim nokia 603

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Arkadaşlar 49 lv lim pasif skilleleri kullanamıyom bunlar kullanılmıyorsa niye oyuna koymuşlar anlam veremedim :S bir yardımcı olun Birde zor seviyede Online oyun kurmak isteyen varsa ulaşsın nickim Husnucan

onr122

onr122

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar 49 lv lim pasif skilleleri kullanamıyom bunlar kullanılmıyorsa niye oyuna koymuşlar anlam veremedim :S bir yardımcı olun Birde zor seviyede Online oyun kurmak isteyen varsa ulaşsın nickim Husnucan

pasif skill dedimiz skiller kalıcı + özellik verir.bu skilleri yükselterek verdiği değeri arttırırsın.yani zaten sen o skilli devamlı kullanıyosun.ve pasif skiller çok işe yarar

metinoktaybeyaz

Üye
arkadaşlar bu oyunun para hilesi falan yokmu yaw bi yardim edin

IVI-Elia

Üye
Arkadaşlar benim oyunda resimdeki haritadaki bazı yerler yok.Bi de zombili bir yer var orda da büyük bir kurt var ya hani bölgenin adı da xxxxxxx village diye bir şeydi.İşte ben burada kurt adamı öldürdüm orda tünel gibi bir yer vardı orayı da tamamladım xxxxxxx village ye geri döndüm zombi tarzı şeyleri öldürdüm level 20 yim ama daha fazla bir yer açılmadı acaba oyun mu bitti.(ama resimdeki haritada gözüken bazı yerler yok)

Yardım!!

albayrak0707

Üye
Kardesim kapıları acman icin kollar oluyor yanlış hatırlamıyorsam sag tarafında kapının o bölümde.takıldıgın yerde karakterinin remis olan yere tıkla en sonda map yani harita war oradan gidecegin yerler okla göterilmis.bi oncesindede görew listen war oradaki bölge adlarından nereye gideegini çözebilirsin. ii oyunlar.

----------Eklendi @ 12:14:31 ---------- Yazıldı @ 12:11:10 ----------

aynı hataya arkadasta düsmustu etrafında yanan ısık perinin ısıgı skilleri yani özel gücleri kullanarak ve yön tusuyla yola dogru iterek kurtulabilirsin takıldıgın yerden :oke:[/QUO

---------- Eklendi @ 15:16:45 ---------- Yazıldı @ 14:57:55 ----------

arkadaşlar ben 38 lewlde kaldım lewl de alamıom herhangi bişey de yapamıom biraz yardım hiç fena olmaz

---------- Eklendi @ 15:19:14 ---------- Yazıldı @ 15:16:45 ----------

arkadaşlar ben 38 lewl de kaldım lewl alamıorum görew de yapamıom kasılabiileceğim herhangi bir harita da açılmadı ne yapmam gerekiyo

Üst Alt