Ben Rogue Death Wolkerım . 2 yada 3 Pasife Verdim. Onlarda 3 Puan Da. Aktiflere Verdim Çoğunu. Ama Çok İşe Yarıyor. Şuana Kadar Pek Zorlayan Çıkmadı.. Ama Bundan Sonra Pasiflere Yoğunlaşırım.
ben de sana haber veririm bulursam. Sen 95 lvl nası yaptın ya 1 exp gelio ban canavarlardan. Multi player mi oynadın. Acaba multiplayer üzerinden görev bitirmek mümkünmüdür? Ben hard modda act 13 teyim. Aynı durumdaysan veya başka öle bir arkadaş varsa multi player açalım belki ordan bitirebilirz.
ben de sana haber veririm bulursam. Sen 95 lvl nası yaptın ya 1 exp gelio ban canavarlardan. Multi player mi oynadın. Acaba multiplayer üzerinden görev bitirmek mümkünmüdür? Ben hard modda act 13 teyim. Aynı durumdaysan veya başka öle bir arkadaş varsa multi player açalım belki ordan bitirebilirz.
<br />
<br />
yok walla multiplayer oynamadım oynayınca exp gliyodur heralde ama kasıldım işte eğer oyuna dewam edebilseydim 100 olurdum o öyle kldığı için suan da shadowmancer kasıyorum 25 levelim beraber oynayabiliriz istersen multiplayerda benim adım oyunda eyo18 bu deathwalker shadowmancerımda roman ismi eklersin bni olmadı
Şükür Buldum Bu Notherdam I Multiplayer Sağolsun. Bulamayıp Kıl Oldum. Multi De Öyle Oda Ararken. Act 10 a Rast Geldim. Bi Girdim. Bulamadığm Notherdamın Ortasında Doğdum. Çıktım. Single Girdim. Bir De Ne Göreyim. Otomatik Olarak Notherdam Dayım. Yani Bulamadığm Yerleri Odalar Da Arıcam Act Uyuyosa Tamamdır.
Arkadaşlar 68 level berserker im hard da The Dark Queen's Lament bölümündeyim hani şu perinin etrafını aydınlattığı karanlığa girersen hasar yediğin bölüm.Orada peri hareket etmiyor bende karanlıkta istediğim gibi gidebiliyorum yani görevi yapamıyorum.Bilen birisi ne yapacağımı söyleyebilirmi