bende biyerde takıldım şunu fark ettim eğer öldünüzde 3ten fazla potunuz varsa okadar potlan oyuna başlıyorsunuz.eğer öldüğünüzde 3ten az potunuz varsa 3 potlan başlıyorsunuz.takıldınız yerde canavarlardan pot toplarsanız ve pot kullanmazsanız potunuz artar.
Ya Arkadaşlar Ben Görevleri Tamamladım. Aslında 14 Levelim. Ama Şuan Görev Yok. Haritalarda Ne Bi İşaret Ne Ok Falan. Ortada Kaldım. Heryere Baktım . Böyle Kuru Kuru Yaratık Mı Öldürücem Hep . Oyun İlerlemiyor. :S
<font face="Verdana"><font color="Red"><i><b>yok başka düşman yok ki edward direk öldürdüyor diğerlerini boss geliyor ee 3 tane pot var zaten normalde 5 pot tu ama ölünve 3 pot oldu</b></i></font></font>
LvL 60 shadowmancer (: oyun kapattım 2 ciye kapatıyorum easydi medium oldu simdi zorluk en bastan basladı tekrar ama yaratıkların lvl leri yüksek aynı diablo 2 gibi oyun ya aynı görewleri tekrar yapıyorum 2 ciye kapatcam harda geçicek aynı görewleri tekrar yapıcam.. evet beyler sizinde lvl lerinizi alalım ? ?
ozaman oyun açığını kullancan.bossu görmücek şekilde uzaklaş,bossun olduğu yöne doğru ateş et bossun hpsi azaldını görüyosan o şekilde devam et .ben genelde öle yapıyom xD
arkadaşlar sınıf olarak suikastçi roque hangi statlara vermeli hangi skillere vermeli 10.lvlde hangisi olmalı archer mi dead walkermi hangi giysileri giymeli yani hani renklere göremi her giyeceğin ve silahın rengi farklı.