Bennde
Üye
ONRA ŞU YOLU İZLEYİN... ''BAŞLAT/TÜM PROGRAMLAR/MOTİONİNJOY'' BURAYA GELİNCE INSTALL MOTİONİNJOY DRİVER'I SAĞ TIKLAYIN YÖNETİCİ OLARAK ÇALIŞTIRI TIKLAYIN.
kardeş sağolasın, ellerine sağlık ama ben bu aşamada bunu yapamadım..bende başlat...,programlar....,motioninjoy altında install çıkmadı..ds3 tool, help, uninstall ve homepage çıktı.. nereyi yanlış yapmış olabilirim ?
sağol tekrar
Kardeş kusura bakma bir süre internete bağlanamdım ...Kardes bnm bi sorunum war yardımcı olursan sevirim indirdim çalıştırdım pes oynuyorum kolun tuşlarını ve oklar goruyor ama analog u görmüyor napabilirim
Kardeş ciahazını pc ne hiç bağlamadan önce tüm driverları yükle , ds3 tool'u çalıştırmadan önce cihazı pc 'ne bağla , ondan sonra sağ alt köşede ds3 tool'un çalışmadığına emin ol , lakin çalışıyorsa =>sağ tuğ=> exit sekmesine tıkla, son olarakda programı yönetici olarak çalıştır , olması gerekiyor yine bir problem çıkarsa hemen belirtin başka bi yöntemle cözelim sorununuzu .teşşekürler +rep fakat bi sorun var ds3 toolu çalıştırdığımda no GAME CONTROL yazıyor ne yapmalıym
teşekkürler
işletim sistemi 32 bit Xp SP3
Rica ederim iyi oyunlarÇok teşekkürler paylaşım için.
Hemen deniyorum.
ben denedeim başaramadım program değişmiş son hali ile bir açıklama yapıp yardımcı olur musun ? birde bluetooth cihazı nın modeli filan önemli mi ben 2005 de aldığımı kullanıorumda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?