ia.phlvn
Üye
Unutmam merak etme
yihhuuu amacıma ulaştımbu sözü unutma
- - - Eklendi - - -
yihhuuu amacıma ulaştımbu sözü unutma
tebrikler kardeşim
Tarik abim tebrikler
- - - Eklendi - - -
Tarik abim tebrikler
Hayırlı olsun nice rütbelere abicim
Tebrikler
Tebrikler Tarık abi
tebrik ederim
Abim senin konunu ben açacaktım niyetlendim ama telefondan takip edemedim sanayazı hazırlamıştım bileİşte o yazı
''
DreaMagiC abim yani kısacası öz abim yarbay olmuş bana da konusunu açmak ve tebrik etmek düşerAbim seni anlatmaya gerek duymuyorum herkes seni biliyor güzel kalbini ve sabrını..Seni çok seviyoruz ben ve diğer üyeler tabii ki Yardımsever ve çok iyi kalplisin..Benim için yaptıklarının karşısında mahçubum Allah senden binlerce kez razı olsun abim..Her dediğimi yaptın ve yapmaya çalıştın sabır ile ben anlamadım bana yine anlattın..Hakkını helal et abim..Bu sitenin sana ve senin gibi güzel insanlara ihtiyacı var
Tekrar Yarbay oluşunu kutluyorum nice rütbelere abim diyorum
'''
Ama nasip olmadı Muhammed abim hızlı davranmışTebrik ediyorum sen benim öz abimsin unutma bir kere tanıştım seninle kaçamazsın benden abim
- - - Eklendi - - -
Bu arada unuttum bu konuyu benim açmam lazımdı Muhammed abi ile özel görüşmemiz olacak
Teşekkürlertebrikler
- - - Eklendi - - -
tebrikler
- - - Eklendi - - -
tebrikler
- - - Eklendi - - -
tebrikler
- - - Eklendi - - -
tebrikler
Teşekkür ederim abim[ENGİN];5177546' Alıntı:tebrikler
Saol Orhan'ım
hayırlı olsun
Teşekkürler abim çok saolTebrik ederim Tarık
Teşekkürler kardeşimtebrikler
Abim senin konunu ben açacaktım niyetlendim ama telefondan takip edemedim sanayazı hazırlamıştım bileİşte o yazı
''
DreaMagiC abim yani kısacası öz abim yarbay olmuş bana da konusunu açmak ve tebrik etmek düşerAbim seni anlatmaya gerek duymuyorum herkes seni biliyor güzel kalbini ve sabrını..Seni çok seviyoruz ben ve diğer üyeler tabii ki Yardımsever ve çok iyi kalplisin..Benim için yaptıklarının karşısında mahçubum Allah senden binlerce kez razı olsun abim..Her dediğimi yaptın ve yapmaya çalıştın sabır ile ben anlamadım bana yine anlattın..Hakkını helal et abim..Bu sitenin sana ve senin gibi güzel insanlara ihtiyacı var
Tekrar Yarbay oluşunu kutluyorum nice rütbelere abim diyorum
'''
Ama nasip olmadı Muhammed abim hızlı davranmışTebrik ediyorum sen benim öz abimsin unutma bir kere tanıştım seninle kaçamazsın benden abim
- - - Eklendi - - -
Bu arada unuttum bu konuyu benim açmam lazımdı Muhammed abi ile özel görüşmemiz olacak
bi ben yarbay olamadım
Olursun Metin sabretbi ben yarbay olamadım
Sende olursun düşünmeyin akışına bırakın ben farkında bile değildim Muhammet konu açtığını yarbay olduğumu pm attı da haberim oldu
ben de
Ben de seviyorum çok çok hem de
Seviyorum sizleri kardeşlerim benim Düşünmen yeter varlığın yeter senin Yazı için ayrıca teşekkür ederim Zaten Ömer de dedi önceki yorumlarda Fatih görmesin bu konuyu diye
- - - Eklendi - - -
Bu arada kaçamazsın benden demişsin kaçan yok aynı şey senin için de geçerli telefonundan evini bulurum mazallah dikkat et
Merak etme düşünmezsen hemen geçiyor
ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?