DreaMagiC
Üye
DreaMagiC kimdir ???
Öncelikle merhaba arkadaşlar
aslında çoğu üye beni tanır bilir
ama yinede kendimi kısaca özet geçeyim tanımayan bilmeyenler için. Yaş 21 oldu artık Isim Tarık profilde de görüldüğü gibi. Balıkesir Üniversitesinde öğrenciyim 2 yıldır. Daha önümde uzun bir öğrencilik dönemi var. Bu süre içerisinde eski telefonum yüzünden bu foruma girip çıktım ama herhangi bir aktifliğim olmadı. Daha sonra telefon almaya karar verdiğimde geçtiğimiz sene 6 ay boyunca araştırma yaptım ve oldukça bilgi sahibi oldum. Bu forumda kulüp kurup, HTC bölümü ile ilgilenmeye başladım ve burdaki kardeşlerimle abilerimle tanıştım. Gececilerden kulüpten yardım isteyen yardım eden derken buradaki insanların her birinin çok değerli olduğunu anladım. Burdan forum yönetime sesleneyim üyelerinizin her biri altın değerinde "Değerini Bilin"
Saygılar selamlar...
Bu arada beni nasıl bildiğiniz gördüğünüz duyduğunuz konusunda bilgi almakta isterim eğer hatam varsa belirtmenizi isterim kendimi düzeltmek adına.
Iyi ki varsınız iyi sizleri tanımışım. Topluluğa sarılmak olmadığı için bununla yetiniyorum
aslında çoğu üye beni tanır bilir
ama yinede kendimi kısaca özet geçeyim tanımayan bilmeyenler için. Yaş 21 oldu artık Isim Tarık profilde de görüldüğü gibi. Balıkesir Üniversitesinde öğrenciyim 2 yıldır. Daha önümde uzun bir öğrencilik dönemi var. Bu süre içerisinde eski telefonum yüzünden bu foruma girip çıktım ama herhangi bir aktifliğim olmadı. Daha sonra telefon almaya karar verdiğimde geçtiğimiz sene 6 ay boyunca araştırma yaptım ve oldukça bilgi sahibi oldum. Bu forumda kulüp kurup, HTC bölümü ile ilgilenmeye başladım ve burdaki kardeşlerimle abilerimle tanıştım. Gececilerden kulüpten yardım isteyen yardım eden derken buradaki insanların her birinin çok değerli olduğunu anladım. Burdan forum yönetime sesleneyim üyelerinizin her biri altın değerinde "Değerini Bilin"
Saygılar selamlar...Bu arada beni nasıl bildiğiniz gördüğünüz duyduğunuz konusunda bilgi almakta isterim eğer hatam varsa belirtmenizi isterim kendimi düzeltmek adına.
Iyi ki varsınız iyi sizleri tanımışım. Topluluğa sarılmak olmadığı için bununla yetiniyorum

bazen çok alıngan oluyorsun abi...olayları gözünde çok büyütüyorsun bazen bu senin zaafın
o da gerçek bir 'dost' tur...
)
) Zaten herkes biliyor daha fazla söze gerek yok. Bu forumda tanıdığım en değerli insanlar listesinde zirveye oynuyor. (Tek geçerim seni dostum, ayrılda gel
Foruma emeği geçmiş bölümünü hareketlendirmek için elinden gelenin fazlasını yapmış,biraz foruma kırgın,biraz kızgın ama buradan ayrılamayacak kadar da buraya bağlı bir kardeş bir dost 

Diğerleri üzülmesin diye öyle söyledim